Първоначално написано от dreamwalker Кой е казал, че се интересувам. Аааа не просто ме цитира та така ми се стори. Заблудил съм се просто значи...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първоначално написано от Niakoitam Аааа не просто ме цитира та така ми се стори. Заблудил съм се просто значи... Много си заблуден.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Много си заблуден. Хората от страната на приказките не знаят какво значи понятието заблуден.
Първоначално написано от Niakoitam Хората от страната на приказките не знаят какво значи понятието заблуден. Нима? Niakoituk също мислеше така. И заблуденият се оказа той.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-25-2015 на 13:12
Първоначално написано от dreamwalker Нима? Niakoituk също мислеше така. И заблуденият се оказа той. Не го познавам тоя...
Първоначално написано от Niakoitam Не го познавам тоя...
Първоначално написано от Niakoitam Аааа не просто ме цитира та така ми се стори. Заблудил съм се просто значи... Хубаво е да се научиш да четеш. ;с ПС: Вече се чудя какво ти харесвах преди. То едно свястно мнение няма от теб напоследък бе, само глупости ръсиш...
Правила