.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Влюбих се в непознат?

В училище имаше баскетболни мачове и се събираха от различни училища. Аз бях мажоретка. Имаше едно хубаво момче което постоянно забелязвах...Когато приключихме с танца седнах на пейката и си пуснах косата щото много ми стягаше и през това време една приятелка ми каза,че някакво момче отсреща ме гледа.. Обърнах се да видя кой е и се оказа, че е момчето което забелязвах постоянно..ии той ме гледаше и аз го гледах и накрая му помахах му и той се чудеше дали на него махам и пак ме гледаше и аз се засрамих и си обърнах на другата страна..След това момчетата от класът и някви други дойдоха при нас ии седнаха до нас ии той също дойде с тях защото му бяха приятели все пак...После една аверка разбра как се казва ии му извика по име и той се обърна и тя ме посочи и той ме повика с пръст тоест, че искаше да отида при него а мен ме беше хипер срам и всички почнаха да го бутат към мене.. После той беше на земята седнал пред един до мене и аз ии една аверка се опитахме да вземем топката на тоя до мене но не успяхме и аз накрая и казах че аз ще го държа а тя да вземе топката и тя се опитваше и не успя после онова хубавото момче се засмя и се опита да вземе топката ии така..На другия ден го видях в двора на училището с някакви ии едни от класът ии бях с приятелки ии те им викаха имената през прозореца ии всички се обръщаха и аз само му се усмихнах.. и така лошото е искам хиипер много да го видя пак сънувам го мисля си често за него а и трудно заспивам защото си мисля за него.. Какво да правя? Не искам да го забравям даже напротив..как да се запозная или нещо подобно? Ии как мислите дали той ме е харесал? :/
    Последно редактирано от Mimi_K-on : 04-24-2015 на 22:19

Амии предполагам че се интересува от теб, щом те гледа. Ако искаш като се видите пак отидете със твоите приятели и ей така просто се запознай със него ) късметт

anonymous895156
    Guest
    nameri go vav feisa

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    nameri go vav feisa
    Това е модерния начин да се запознаеш с някои.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Само един въпрос. Как така красив? Кое го прави красив? Прическа ли има знам ли... кажи какво те привлича в него и ако можеш прати феиса му.

Супер фен Аватара на sladura89
    Ами не става само с гледане трябва и някой да направи първата крачка факт!

Супер фен Аватара на Юлиян
    WTF?! каква е тая тема. Просто като се почувстваш уверена говори. Или му пиши

Голям фен Аватара на zombolovesu
    waaaaaw любов от пръв поглед разчувства ме

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    По-добре в непознат, отколкото в познат.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си