.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Hope for love
    Guest

Question Няма къде да го направим :(

Имам два въпроса!
    1. Нямам къде да го направим! В нас или у тях не става, защото може някой да ни прекъсне, а това слючи ли се и двамата сме мъртви...! Моля ви предложете нещо ??? (Къде беше вашия първи път?)
    2. Не съм сигурна че той ще се погрижи за противозачатъчните, а мен ме е срам да отида и да купя презарвативи!!! Какво да направя?

Направете го тогава,когато вашите или неговите родители са на работа..Не съм сигурна,че ще ви е удобно, ако го направите в кола например особено първия път, така че направете всичко възможно да изкарате родителите си за няколко часа..Всички правят секс и купуват презервативи,какво срамно има? Никой няма да ти каже нищо,но ако изпитваш голям срам, поговори с приятеля си и у кажи да вземе той..Не вярвам да ти откаже..

Hope for love
    Guest
    И двамата ходим на училище т.е. Когато наще са на работа ние сме на училище ??? Други идеи ??

ква кола бе брат ... тях ги е срам да си купят презервативи ... не го правете , докато не пораснете

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    На колко сте години? За какви противозачатъчни говориш?

Не правете секс, след като на него не може да се разчита една кутия презервативи да купи, а теб те е срам, значи не сте готови

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Hope for love Виж мнението
    2. Не съм сигурна че той ще се погрижи за противозачатъчните, а мен ме е срам да отида и да купя презарвативи!!! Какво да направя?
    Да си смените ролите. Не бях виждал момче да взима противизачатъчни, а момиче да си слага презерватив.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Наемете си стая в хотел, няма нищо страшно и грешно да си купиш презервативи...

Елате ми на гости, ще ви уредя стая.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Наемете си стая в хотел, няма нищо страшно и грешно да си купиш презервативи...
    Като са на по 13 как ще си наемат стая в хотел... Само догатвам, ама...

Мега фен Аватара на baby_baby
    1-во заключете се във вас или във тях така няма как да ви прекъснат

2-ро няма от какво да те е срам това не са срамни неща по-добре да отидеш да си вземеш противозачатъчните отколкото после да има бебе

Град
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Като са на по 13 как ще си наемат стая в хотел... Само догатвам, ама...
    Аз съм си наемал на 16, просто искат лична карта да имаш.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Как ги взимате вие така тези противозачатъчни? Ходи се при лекар, правят се изследвания и чак тогава ти се предписват. Това не са бонбони да идеш и да си купиш, и да си ги пиеш. Много несериозна ми звучи цялата работа.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама и вие как приемате нещата...
    -Противозачатъчни средства не са само хапчетата, презервативите също са средство против зачатие(контрацептиви).
    -И при положение, че са на 15-16 години за хотел освен лична карта им трябват и пари все пак. А и тях ги е срам едни презервативи да купят, едва ли ще могат да преглътнат срама пред рецепционистката. Пък и за първи път в хотел не ми звучи никак романтично.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    -Противозачатъчни средства не са само хапчетата, презервативите също са средство против зачатие(контрацептиви).
    Цитирай Първоначално написано от Hope for love Виж мнението
    Хм...

^Ми точно за презервативите като противозачатъчно говори момичето. Помисли малко - защо иначе момчето да купува противозачатъчни(хапчета), а тя да иска, но да я е срам да купи кондоми?

Град
    Първият път като не могат у тях, освен хотел къде предлагаш? На поляната по-романтично ли ти звучи или пък в училище в тоалетните?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Най-добре не се занимавайте с неща, за които още не сте дорасли.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Най-добре не се занимавайте с неща, за които още не сте дорасли.
    +
    Иначе не знам, нека кажат хората, които са били в същото положение, аз не съм била в такава ситуация. Но съм съгласна с HollyGolightly. Определено тоалетни и други публични места са неподходящи според мен. И на купон в другата стая ми звучи неподходящо на мен, ама за някои може да не е толкова лош вариант.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-08-2015 на 16:15

Мега фен Аватара на RapExotic
    Все единият от вас би трябвало да има къща на село/вила/роднини. Направете си една "етскурзия" до там за един ден. Или пък у някоя приятелка (не у приятел). И го накарай да купи поне няколко презерватива. какъв мъж е ако това не може да направи ..

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Избягайте от някой час, идете у вас и си начешете крастите. Като ви е срам да си купите капути си измислете име за чавето след 9 месеца и сте готови. Баси срамното да си купиш презерватив, а ако стане фал, няма ли да те е повече срам да кажеш на вашите - надух корема!?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Избягайте от някой час, идете у вас и си начешете крастите. Като ви е срам да си купите капути си измислете име за чавето след 9 месеца и сте готови. Баси срамното да си купиш презерватив, а ако стане фал, няма ли да те е повече срам да кажеш на вашите - надух корема!?
    Точно!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не правете секс, след като на него не може да се разчита една кутия презервативи да купи, а теб те е срам, значи не сте готови
    Точно.
    maDamn

Елате в нас

Освен това презервативи има колкото искаш

Направете го в някоя гора. А вместо презервативи, му кажи да си сложи няколко плика (от тия за кошовете за боклук).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си