Здравейте! Все по-често се замислям за изневярата главно при мъжете.Не ме разбирайте погрешно и жените изневеряват, но в случая ми е интересно конкретно за мъжете, защото в последно време към мен са се насочили главно обвързани мъже с разлика в годините ни между 5 и 10 години,та чудя се какъв би бил мотива за изневяра..например затихващи чувства към настоящата половинка или пък желание за разнообразие, незадоволеност в сексуален план, или пък може би, защото връзката им не върви? Скоро се допитах до мнението на един приятел по темата и той ми отговори, че жените сме виновни, защото без да осъзнаваме съблазняваме мъжете и, че всеки мъж е готов за секс по всяко време.Според мен пък, за да се стигне до изневяра трябва връзката да се е изчерпала или да има някакъв проблем. Вашето мнение какво е?
Сега на кратко за конкретната ситуация.Запознаха ни съвсем случайно преди година,след известно време започна да ми пише за секс, по дтечение на обстоятелствата (случайно) се срещнахме няколко пъти, а след това започнахме да се виждаме...целувки, прегръдки, но категорично не сме правили секс, не веднъж е искал, но не съм позволявала.Разликата ни е 8 години, аз съм на 18, обвързан е от 3 години и преди е писал такива неща на други момичета, но не са се задълбочавали нещата, но въпреки това факта, че е писал и на други ме навежда на мисълта, че е женкар.Изненада ме факта, че си говорим така сякаш се познаваме от много време, гледаме се в очите в продължение на няколко минути и като, че ли това ни е напълно достатъчно и ако не знаех факта, че е обвързан и, че се е задявал с други щях да си помисля, че между нас има нещо истинско...да ама не.Та какво е вашето мнение относно изневярата, кои са причините да се стигне до там?Благодаря