.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Добре де, да речем, че си влюбена и егоистично настроена, за това и продължаваш да се срещаш с него. Оплакваш се, че винаги ще си втората. Ми къде ти беше акъла като почна да се виждаш с него? В началото е имало някакви симпатии от твоя страна, но все пак си знаела, че си има приятелка, къде си се бутала? Или ще ми кажеш, че още като си го видяла, видиш ли, си разбрала, че не можеш без него?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Фактът, че се влюбваш в човек, способен на такива помии говори много за теб самата. Все негативно при това.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    да слуша

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз не знам защо някой така наивно или пък не се вкарвате в подобни интрижки. Да кажеш да се познавате от преди да има гадже да,но той хем има гадже,хем иска и чуждо, хем според думите ти е женкар, който вероятно иска да те опъне. Съжалявам да го кажа, но докато има балъци ще има и тарикати.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Причините са много, с всяка двойка са различни, ако имаш мерак - спи с него, но не очаквай нищо повече и гледай да не се вкарваш в интриги.
    На мен обаче ми е чудничко,ако само на теория изключвайки какво евентуално според теб може да е или да не е, се замислиш,че някакси по неведоми пътища това поне на теория може и да е твоя любим...дали ще и даваш същия съвет?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на obicham69
    поредното курвЕ което не знае сърби ли го или го боли
    хем не правила секс с него (вижте ме колко съм морална, не съм от лесните) хем се натиска с обвързан женкар 8 години по-голям от нея
    изобщо за какво си написала този пост тук искаш морално оправдание за долната си постъпка ли? защото ти вече си решила какво да правиш тук само търсиш одобрение за действията си

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз съм на мнение, че авторката вина няма. Тя не е обвързана и няма причина да изпитва вина към някого.
    Момчето е намекнало, че иска нещо от нея още в началото. Ако тя го харесва нищо не й пречи да му го даде.
    Това, че той е глупак и изневерява на половинката си е негов проблем.
    Друг е въпроса, че въпросния освен за секс за друго не би търсил авторката. Ако я устройва така - нека си изживее мига, ако не - да го прекрати.

И преди да започнете да ми обяснявате, че ако това е моят приятел няма да говоря така - напротив, точно така ще говоря.
    Имах гадже преди години, което ми изневери. Никога не съм обвинявала момичето - няма смисъл. За проблемите в моята връзка сме виновни ние двамата. Причини за изневяра има много и всички са свързани с изневеряващия и половинката му. Той ако е държал достатъчно на мен не би се поддал на флирта на друго момиче. Ако не се е чувствал комфортно във връзката ни и нещо му е липсвало е трябвало да ми го каже. Ако пък преди мен също е обичал да хойка при повече момичета - то аз сама съм си виновна, че съм го взела такъв.

Не знам за вас, но за доста изневери сред познати знам и нито един от изневеряващите до сега не се е оплакал, че е бил заплашен и за това се е поддал или е бил насилен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз не знам защо някой така наивно или пък не се вкарвате в подобни интрижки. Да кажеш да се познавате от преди да има гадже да,но той хем има гадже,хем иска и чуждо, хем според думите ти е женкар, който вероятно иска да те опъне. Съжалявам да го кажа, но докато има балъци ще има и тарикати.

На мен обаче ми е чудничко,ако само на теория изключвайки какво евентуално според теб може да е или да не е, се замислиш,че някакси по неведоми пътища това поне на теория може и да е твоя любим...дали ще и даваш същия съвет?
    Ако моят любим се поддаде и е такъв, вече няма да е мой любим.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ако моят любим се поддаде и е такъв, вече няма да е мой любим.
    Ама то не е задължително да го хващаш. Може и да го прави зад гърба ти. 99% съм сигурен,че не ходи да се хвали на гаджето си. Пък и ако случайно го хванеш може да започне да ти обяснява как не е това,което изглежда, как съжалявал,колко бил тъп,как никога няма да прави повече така (е ще се пази повече занапред евентуално де...)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Ама то не е задължително да го хващаш. Може и да го прави зад гърба ти. 99% съм сигурен,че не ходи да се хвали на гаджето си. Пък и ако случайно го хванеш може да започне да ти обяснява как не е това,което изглежда, как съжалявал,колко бил тъп,как никога няма да прави повече така (е ще се пази повече занапред евентуално де...)
    То на теория може и Слънцето да започне да се върти около Земята.

Умишлено няма да тръгна да свалям обвързан. Обаче ако от негова страна има ясни сигнали - а аз съм по-скоро от тези, дето трябва да ги изпаткаш с нещо тежко по главата, че да загреят, т.е. ако усетя, че ме харесва, значи 100% ми пуска сигнали от една камара време - аз нямам нищо общо с неговата връзка и това той как се чувства в нея. Кефа бих си направила, егото бих си изчеткала, не виждам нищо лошо в това. Няма да започна връзка с него и бих коментирала с въпросния открито какво аджеба търси при мен, ако си има приятелка. Това ми е съветът и към авторката - да си събере топките и да попита 26-годишен мъж с каква нагласа се вре при нея и защо на свой ред няма топките да си оправи връзката или да я прекрати.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това ми е съветът и към авторката - да си събере топките и да попита 26-годишен мъж с каква нагласа се вре при нея и защо на свой ред няма топките да си оправи връзката или да я прекрати.
    Примерно,защото така си му изнася и му харесва да си врътка по няколко,които да му чешат егото и да се самоубеждава колко е вървежен и желан та макар и във връзка.

Ами това са негови проблеми, както зориту каза, каквото ми е по силите, правя, за да съм достатъчна Каквото предложи да се подобрят нещата, съм с две ръце за
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от niq17 Виж мнението
    Някой поставял ли се е на мястото на така наречената любовница, замисляли ли сте се, че понякога е супер мазохистично да знаеш, че човекът, който обичаш е с друга, че не можеш да го търсиш когато искаш, защото може би е с нея, че винаги ще си втората...не се оправдавам, но понякога и тази страна на монетата не е много розова, а чувствата се оказват по-силни от здравия разум.
    Това го предвиждаш, когато се занимаваш с обвързан. Чувства винаги могат да се появят, но идва разума, за да се чукнеш в главата, че тая работа няма да я бъде.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от niq17 Виж мнението
    Няма драма! Не мислете, че съм толкова зла, истината е, че още щом се запознахме от моя страна има симпатии да не кажа и повече, въпреки това нито за момент не съм му дала повод да ме сваля или нещо такова.Изневярата има три страни- приятелката му, която със сигурност би била разочарована и безкрайно наранена, той, който е между двете, но и в случая аз- за да се занимавам с него явно имам някакви чувства.Някой поставял ли се е на мястото на така наречената любовница, замисляли ли сте се, че понякога е супер мазохистично да знаеш, че човекът, който обичаш е с друга, че не можеш да го търсиш когато искаш, защото може би е с нея, че винаги ще си втората...не се оправдавам, но понякога и тази страна на монетата не е много розова, а чувствата се оказват по-силни от здравия разум.
    Не е задължително да си зла. Може просто да си много наивна.

А иначе. На любовницата никой не и е виновен за страданието. Тя сама си го е избрала. Чувствата в началото са доста по-слаби,а впоследствие може и да се задълбочат и наистина да стане драмата.Така че се разсъждава и се мисли по на време.

Тaкa е, явно съм пропуснaлa въпросният момент "нa време" и сегa ще си понесa последствиятa.Свикнaх с товa един ден дaбъдa щaстливa и окриленa от обaждaниятa му, a нa следвaщият дa бъдa объркaнa и в очaквaне когa ли ще отговори нa съобщениятa ми.aресa ми дa имa някой, който дa ми се обди и дa ме попитa кaк съм, кaк е минaл деня ми, дa ми рaзкaже зa неговия и дори проблемите в детaйли..a след товaи дa се кaчи в колaтa и дa се прибере вкъщи при приятелкaтa си. Между другото не я рaзбирaм и нея, той ми е кaзвaл, че тя му прaщa хорa дa го следят, тогaвa нямa кaк дa не е информирaлa и дa не се е нaтъкнaлa нa нещо, също тaкa не го рaзбирaм и него-моли ме зa дискретност, a в същия момент се зaпознaвa с приятелите ми и демонстрирa близост с мен.Кaкто и дa е, зa себе си реших, че aз съм до тук поне зa този момент.От няколко дни не съм го търсилa кaкто и той мен, скоро очaквaм включвaне от него, но ще го мисля когaто стaне.

не знам как си харесвате такива хора .. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

До голяма степен са кармични. Познавали сте се и преди ( спомена че си говорите все едно се познавате от години) .т.е от друг живот . И Някога не сте разрешили този проблем и сега се срещате отново ,за да го разрешите. Любовта е и карма също така.
    Много е важно да се пречистиш и да не бързаш ми ,а ако си на 18 си малка . Направи си хороскоп ве човек - мнгоо неща ще ти се изяснят. И се научи да разбереш какво наистина искаш ,за да не привличаш не съвсем подходящи за теб хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си