Аз съм на мнение, че авторката вина няма. Тя не е обвързана и няма причина да изпитва вина към някого.
Момчето е намекнало, че иска нещо от нея още в началото. Ако тя го харесва нищо не й пречи да му го даде.
Това, че той е глупак и изневерява на половинката си е негов проблем.
Друг е въпроса, че въпросния освен за секс за друго не би търсил авторката. Ако я устройва така - нека си изживее мига, ако не - да го прекрати.
И преди да започнете да ми обяснявате, че ако това е моят приятел няма да говоря така - напротив, точно така ще говоря.
Имах гадже преди години, което ми изневери. Никога не съм обвинявала момичето - няма смисъл. За проблемите в моята връзка сме виновни ние двамата. Причини за изневяра има много и всички са свързани с изневеряващия и половинката му. Той ако е държал достатъчно на мен не би се поддал на флирта на друго момиче. Ако не се е чувствал комфортно във връзката ни и нещо му е липсвало е трябвало да ми го каже. Ако пък преди мен също е обичал да хойка при повече момичета - то аз сама съм си виновна, че съм го взела такъв.
Не знам за вас, но за доста изневери сред познати знам и нито един от изневеряващите до сега не се е оплакал, че е бил заплашен и за това се е поддал или е бил насилен