- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за изневярата
Ама то не е задължително да го хващаш. Може и да го прави зад гърба ти. 99% съм сигурен,че не ходи да се хвали на гаджето си. Пък и ако случайно го хванеш може да започне да ти обяснява как не е това,което изглежда, как съжалявал,колко бил тъп,как никога няма да прави повече така (е ще се пази повече занапред евентуално де...)![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
То на теория може и Слънцето да започне да се върти около Земята.
Умишлено няма да тръгна да свалям обвързан. Обаче ако от негова страна има ясни сигнали - а аз съм по-скоро от тези, дето трябва да ги изпаткаш с нещо тежко по главата, че да загреят, т.е. ако усетя, че ме харесва, значи 100% ми пуска сигнали от една камара време - аз нямам нищо общо с неговата връзка и това той как се чувства в нея. Кефа бих си направила, егото бих си изчеткала, не виждам нищо лошо в това. Няма да започна връзка с него и бих коментирала с въпросния открито какво аджеба търси при мен, ако си има приятелка. Това ми е съветът и към авторката - да си събере топките и да попита 26-годишен мъж с каква нагласа се вре при нея и защо на свой ред няма топките да си оправи връзката или да я прекрати.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...