- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзки ..
Искам да ви попитам, дали е нормално да виждам във всяко едно момче само лошите му навици.В смисъл във връзките.Да мисли някак детински.Да тръгва с мен, просто да има.От доста време съм сама.Като цяло ми е добре.Преди време харесвах едно момче, в което виждах негативни неща, не бях сигурна дали искам да съм с него или не.Не знаех как ще свърши всичко след време.Някакво тъпо ми е така.Имам чувството, че никога няма да си хвана гадже, като виждам тия неща, които ме отблъскват.Сега си харесвам едно момче, което е с 7 години по голямо от мен.Познаваме се от близо година.Но сега когато разбрах, че и той ме харесва и го поразпитах за връзките това онова, сякаш и той има някакво детско разбиране.Сякаш ми казва, че да харесваш и да обичаш е едно и също.Дайте ми някакъв съвет?
Последно редактирано от nikobiersack : 04-25-2015 на 18:44
Ако всички бяхме перфектни нямаше да сме хора нали ? Ако харесваш найстина някои трябва да приемеш неговите лоши и добри навици.
сажелявам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Няма страшно , август 2014 станах гадже с една съученичка , аз сам 1.60 см и тогава бях 70 кг , а тя беше 1.70 и беше слаба и хубава , така че не виждам проблем да не тръгне с теб
ходихме 2 месеца , но с нея сме много добри приятели и се виждаме често през свободното време
Трябва да се гледа позитивно, а не негативно на нещата!![]()