- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче за секс
Хора търся си момиче за секс. Моля ви помогнете ми. 20 сантиметра ми е к*ра. Момичето да не е на повече от 20-25 години и да е слаба и хубава.
Концлагер.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
заблуден чикиджия, не е разбрал още че днешните жени не търсят 20 см кур а 20 милиона в банката
айде бе пичове сериозен съм
Аз също съм.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ох айде де хорааа
Мордор.
Абе то и аз търся много работи и то от много време, ама явно през нета е сложна работа!![]()
Трябва да имаш пари...
-Unknown69, не си прави труда да си търсиш приятелка... щом нямаш пари това няма как да сатне, спестявай и плаща по табу клубове за свирки и за всичко останало
Жените не са вещи за да ги наемаш за пари би трябвало секса да се дава срещу секс и мъжът и жената да дават по равно, а не единия да дава повече от другия! Жалко е, че някои се смятат за вещи, но е факт!![]()
Ти сериозно ли?![]()
Тук не е мястото за такива неща.
Пък най - лесното. Отиваш на някоя магистрала или у фейсбука и много лесно ще си намериш.
Излагаш се.
Едно щи кажа - СМЕШЕН СИ![]()
Тука да не ти е сайт за запознанства?
За гепи ме не си ли чувал?
Снимай се до едно Ферари и ще видиш как коментарите ще са различни ..
Срещу 80-100лв. толкова момичета ще се навият на секс, че даже няма и да ти се вярва!![]()
Щом ти е 20см и все още си на ръчна, значи си много грозен, тъп и не знаеш как да се държиш с момиче. Не е нужно да имаш пари, за да ти върже някоя за една нощ, нужно е да знаеш как да се отнасяш и как да предразполагаш. Ако вече искаш да задържиш някоя кифла до себе си, ще ти трябват пари, но ако успееш да се уредиш с нормална мадама парите не са фактор.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Абе няма ли модератори които да изтрият/затворят темата?