- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо добрите момичета не ме харесват?
Аз съм нормално момче на 23, което тренира често, учи малко и работи здраво. На външен вид съм мускулест с къса коса и често нося черни дрехи.
Много пъти съм пробвал да заговоря някое свястно момиче, но в държанието й забелязвам стеснителност, нежелание за разговор и отбягва да ме гледа в очите. Като че ли съм й толкова неприятен, че с нетърпение чака да я освободя от мъчението.
От другата страна обаче въобще не е така. Курвите не могат да ми се нарадват и постоянно ми търсят вниманието, опипват ме и ме канят по кафета. А на мен ми е толкова писнало от тях, че няма на къде.
Надявам се да ми помогнете с решаването на този казус, че съм доста отчаян, щом реших да търся помощ във форум![]()
Може би причината да е в твоето поведение? Отблъскваш *добрите*, държиш се покровителствено/заповеднически? Парадираш с кола/кинти?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм добро момиче и харесвам добри и ученолюбиви момчета :/
Не мусколести
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
@kalpazanka - по принцип съм от тихите, гледам да не привличам излишно внимание и съм добър с хората, но който си заслужи другата ми страна я получава с лихвите даже. Че аз дори нямам кола (бедно момче съм), така че и колата отпада. За парите обаче не съм сигурен, защото имам дребен бизнес. Не печеля много, но мога да си позволявам разни скъпи неща. Обаче в никакъв случай не парадирам с тях.
@NomNomNom - ало, доброто момиче - пише се мускУлест
@sl1nceetoo - не намирам логика в това, че само защото съм симпатичен на даден тип, да съм антипатичен на другия.
точно, щото търсиш грешката в другите, а не в себе си, ще си стоиш същия без успех
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
@dreamwalker -
@NomNomNom - не е така бе Номче, винаги търся първо проблема в себе си, иначе за какво се описвам и търся помощ от безпристрастни хора?
@papugai - ако ме видиш в гората да се боря с мечката - помогни на мечката
имаш ли някакви цели?
ако курвите ти се лепят, значи трябва да промениш нещо в себе си...
@golemiq_korab_minava - имам и те не са свързани с чалготеки и курви. Да де, трябва ама какво да бъде? Дай някои идеи
@papugai - не искам да те еба, сори брат
Не всяка харесва типичната мускулеста мутраМен ,ако не ме спечели с характер ,няма шанс да станат работите
Кви идеи искаш. Не те гледали в очите и мислиш, че не те харесвали. Въобще дефенирай думата свестни?
Питам какво предлагаш като срещнеш ''свястна''?
Иначе всички са курви, нямаш ли пари.
Тва е философски доказано.
Освен това, интелигентните хора ( и жени, и мъже) вече все повече с топят.
И как реши да намесиш мен?
Да, материалното е основен критерии, но не е единствен. По-лошо е да стоиш, да се гърчиш и да не ти пука. По-лошо е ако мислиш само как да си купиш бира вечера. Но никой не обвинявам, защото това е нормално човешко поведение и всеки сам решава за себе си.
Не говорих за теб ,а като цяло за хората.Е,да не може да няма пари за храна например ,ама искам да кажа ,че не е най-главния критерии за една връзка
Една отромна част от разводите са заради влошени финанси.. и няма начин. Колкото и да си харесам някое мило добро, духовно, морално, красиво, секси момиче, ако дойде и ми каже искаш ли деца, ще ги гледаме в на баба ми апартамента - къш...![]()
@Tonitooo - не съм мутра... добро момче съм.
@golemiq_korab_minava - дай идеи какво да променя, за да привличам добри момичета. "Свестни" значи да е умна, амбициозна и да не слуша чалга. Иначе предлагам лоялност, отговорност, съвестни и точни отношения.
@papugai - батенце с матенце, жълтоклюно патенце
не знам.. пробвай в друга среда, хубавото става бавно. химия също си му трябва, търси общи интереси. А мен спри да ме питаш, щото не съм спец.