- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя
Здеавейте.. та имах връзка с едно момче година и четири месеца... обаче се раздвлихме уж защотл много сме се били карали .. а и той вече ми няаше доверие понеже си бях уговорила среща с един но така и не излязох . Обаче няма как д мй го докажа и той не ми вярва но реши да ми даде втори шанс, но от тогава се държеше студено... И накрая се бяхме скарали или поне аз много му се изнервих и си събрах багажааи си тръгнах .. Но същата вечер съжалих че прибързах така и го потърсих но той не ми отговаряше... Няколко дни след това се видяхме и той ми каза че вече нямал чувства към мен не му липсвам и т.н И аз го питах друга ли имаш ток все казваше не не искам друга, добре ми е сам не искам гаджета.... обаче вчера го видях с очите си с едно момиче бяха заедно прегръщаха се целуваха се... мн гадно ми стана :Х И му писах за какво ме излъга аане ми каза че си с друга той ми вика не съм длъжен да ти давам обяснения, и ти вече го знаеш пък и не исках да те разстройвам ... Викам му и ся кво с нея ли ходиш и той да и спрях да му пиша.. Но се чудя защо ме излъга а не ми каза истината? И как за няма и 2 седмици и вече е с друга, при положение че уж много ме обичаше... толкова бързо ли успя да ме смени и да си хване друга ....
Продължавай напред, така или иначе нямаш особен избор.
Welcome to the Jungle...
Ще го забравиш, спокойно. Две седмици са минали, дай си време. Убедила съм се, че когато някой те нарани е по-лесно да го забравиш, отколкото при "приятелско" приключване на връзката. Е, къде-къде по-гадно е със сигурност, но пък по-сигурно от другия вариант.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: