.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Не мога да си избера клавиатура

Играя доста на лаптопа си, като за тази цел вградената клавиатура не ме удовлетворява, неудобна е, miss clicks all day, понякога даже не отчита...
    Прегледах обстойно пазара и като цяло се спрях на два модела, като и двата са ten-key-less, защото ми се струва по-компактно и лесно за пренос, а и нямам голяма нужда от макро функиите и num pad.

Едната

Corsair Vengeance K65 Compact Mechanical Gaming Keyboard
    Cherry MX Red mechanical key switches
    Gunmetal gray anodized aluminum chassis
    100% anti-ghosting with full key rollover on USB
    Detachable, braided cloth USB cable with cable management

Другата

RAZER BLACKWIDOW TOURNAMENT STEALTH EDITION
    Razer Mechanical Switches with 45g actuation force
    10 key roll-over anti-ghosting
    Fully programmable keys with on-the-fly macro recording
    Detachable braided fiber USB cable with cable strap
    Carrying sleeve for protection
    Razer Synapse 2.0

Според вас коя е по-добрия избор, ще се радвам да обосновете своя отговор.

Няма никой, тъжно
    Ако не съм дал достатъчно информация: интересуват ме впечатления от потребители на някоя от двете марки, дали се чупят бързо, спират да работят. Също така и малко инфо за новите razer бутони, дали са много по зле от cherry или не чак до там...

Супер фен
    Вземи си една на genius/gigabyte за 20 лв и ще ти върши перфектна работа!

Аз преди време си взех CM Storm Quickfire TK със кафяви сучове и не мога да се оплача. Ако ще си взимаш механична замисли се - колко ще я използваш? наистина ли ти трябва механична клавиатура? етц... В смисъл една клавиатура за 20тина лева според мен ще ти свърши работа пък и ще спестиш пари.

Иначе за сучовете:
    MX Reds - никога не съм бил фенче на тях . Това със сучовете е различно от човек на човек за това преди да купиш клавиатурата изпробвай и другите видове суичове.

Razer Green
    Това ми приличат и звучат на Cherry MX Blue. Даже са пълно копие до колкото четох, но точно защото е копие във форуми се оплакват от колко бързо се скапвали.

Има и други клавиатури, които са компактни - разгледай ducky или виж в wasdkeyboards.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си