.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на DoubleDMG

гоуеми породи

Абре дечица,интересува ме,някои от вас запитвал ли се е дали кученцето му има пълноценен живот?Дали животинката му се нуждае от повече внимание и дали вие му отделяте нужното време?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    кученцето на майка ми ( не живея с тях ) пита ли се дали тя има пълноценен живот, като работи денонощно. :д
    Да не го беше прибирала рахитено и гладно от улицата, че с тези никакви грижи и внимание, само вреди. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    не е там въпроса,а в това,че човек си взема кученце за да го гледа,но идва момент в който няма време за него , но някои не се замислят ,че и то е живо и изисква внимание... И когато това време дойде просто ме гризе,че ще е по добре ако му намеря любвеобилен стопанин ..

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да не го беше прибирала рахитено и гладно от улицата, че с тези никакви грижи и внимание, само вреди. :д
    да
    най-добре да го беше оставила да умре от глад/болести
    щото на улицата повече грижи и внимание щеше да получава

темата-да, разбира се

когато живеех на по-горните етажи уличното коте, което си бях взела не беше доволно, ама хич; въпреки игрите /имаше цял арсенал от играчки/ пак му беше скучно, виждаше се
    ама реших че това е по-добрият вариант-------

в България хората не се избиват да осиновяват животни, но кучето явно е някакво породисто, така че има голям шанс да си намери хубав дом

и все пак, мисля че трябва да го задържиш, освен ако занапред няма да имаш наистина никакво време за него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си