- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С страх на училище.
V jivota skypa, se sluchvat kakvil i ne neshtastiq- uchilishteto e edno ot tqh. To e mqsto za ocelqvane, zatova i tolkova se kreshti i vika po balovete- zashtoto si ojivql, zashtot si uspql, stignal si dotuk, minal si nai- trudnoto... i shti kaa samo- ne se predavai, ne si slumqvai duha, zashtoto ako prez tova nemojesh da minesh- shte ti e trudno cql jivot- reshenieto:
- gledai si sebe si, ne se starai da se haresash na nqkogo, v uchilishte decata sa gadni i glupavi ( s minimaaaaaaaaaaalni izklucheniq ), budi nepukist, no ako nqkoi ti kresne- zatapi go s nqkoi laf - kato: ,, blagodarq, mnogo mi e cenno mnenieto ti- shte go pazq na nqkoe toplo mqsto, naprimer kato zadnika mi '', sportuvai za da ne mislish za uchilishte, mnogo sport , mnogo povtorenie vkushti na muzika i cheti mn knigi i uchi mnogo ama mnogo uchi... da ti e zaeto syznanieto samo s tova...
vij kvo.. po pytq mn kamuni moje da ima, no gledash li si pravo v celta shte stignesh i shte budesh vuznagradena dvoino.. budi dobra, ne budi kato tqh, budi uverena, ti si umno i dobro momiche.. krasivo si predpolagam, te obiknoveno zavijdat na takiva.. haide celuvki.. smachak gi s nepukizum i uverenost.. ne gi gleda.. gledai si sebe si .. i im otvrushtai smelo, moje da gi narichai i gnusni chervei i dolni pachi![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Проблемът ти е, че прекалено много ти пука. Отпусни се малко, не се взимай прекалено на сериозно.. остави се нещата да се стичат така, както трябва. А и Господ гледа и ще им се върне на тях, не се притеснявай. Сега просто се научи да не се влияеш от чуждото мнение, а това ще стане като бъдеш уверена в себе си. Ако знаеш каква си, то каквато и да те наричат другите няма да те интересува, защото знаеш, че не си тази, за която те мислят. Ако ти кажат нещо имаш два варианта - единия да ги затапиш и да им покажеш колко те "касае" мнението им или да ги запукаш. Само дето ако направиш второто ще ги е страх да се доближат до теб, ама май това е начина поне малко да ги стреснеш.
Споко всичко ще се нареди с времето, успех![]()
Проблемът и е там ,че е лесно податлива на обиди и закачки ,трябва да й пука все пак , ако ти лепнат прякор после дълго време го носиш ,при нея основата на целия проблем е ,че я смятат за някаква отрепка , един вид човек за подигравки по този начин избиват комплекси , единственият начин да се справиш с основата на проблема ти е да започнеш да ги биеш в собствената им игра , реално всяка тяхна обида я изкарвай в твой плюс,а не минус имам предвид ,ако ти каже ,че си грозна или нещо подобно ти можеш да и заявиш - Така ли , така ли реши да избиваш комплексите си ? , ето един пример , но за да действа философията на моя съвет ,ти трябва само да отвръщаш на удара с удар имам предвид ако започнеш да ги тормозиш , в крайна сметка един ден и ти и те ще започнат да съжаляват ,а това не препоръчително . Реално лично от чист житейски опит мога да ти кажа ,че и на мен са ми пускали отделни закачки ,но накрая точно с тези хора станах най-добър приятел , пък и дори да не станете приятели има една поговорка "Човек без врагове , е човек без качества " ,та радвай се че имаш "съперници " .![]()
Каквото и да ти се предложи, го отхвърляш...
Доста негативна нагласа, която няма как да ти помогне да се справиш със съучениците си.
Сприятели се малко по-малко с тези момичета, с които общуваш. Колкото и да ти е трудно, опитай се да си позитивна и да намираш хубавото у хората, дори и тези, които те тормозят. Малко по малко ще спрат.
И ако не в училище, то поне си намери компания извън него - някаква школа, спорт. Като натрупаш някакви приятели, цялата ти осанка ще се промени и ще видиш как нещата ще започнат да се променят.
Просто трябва да имаш някаква среда - доколкото е възможно в класа, и доколкото е възможно - извън него.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз не отговарям на всичко нагативна нагласа просто казвам при мен какво е положението и какво ще стане след еди какво си. Надявам се силно да спратя правя всичко възможно да не им се набивам в очите и така. Аз принципно си имам копания извън училището приятели от старото ми училище и така. Ще се опитам да го направя. Извън него е по-добра от тази в класа но ще се опитам.
Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза. Успех !!!
[QUOTE=darkneesssss;11290930]Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза. Успех !!![/QUO
Да права си че трябва да направя така. Може би ако не дай си боже се почне така ще правя. Благодаря.
Последно редактирано от mimitowaa : 05-09-2015 на 22:22
[QUOTE=mimitowaa;11291373]Да знам ,че съм прав възползвай се от съвета ми максимално защото преди време и аз имах проблеми като теб и също се бях посъветвал с форума ,но когато им казах ,че ще се възползвам от съвета им не го взех много на сериозно , взех да се променям след много дълго време , след около 4-5 месеца и ме беше яд за пропуснатото време , но пък както при всеки човек всички си имаме "върхове и падания " ,така че действай не отлагай като мен .
Не съм съгласен за това да се пробуди злото в теб . ИСтината е ,че човек може да е лош отвън,но отвътре да е добър.
Ако си лош и отвън и отвътре нещата няма да се получат !
Има много мнения по темата ,които събират частите на пъзела и отчасти всяко е вярно,Но докато човек не се заземи правилно в средата и в класа всичко ще бъде частично и няма да го има желания ефект.Заземяването специално аз го учих 10 години при едни от най-добрите бойни майстори, кинезетерапевти,диетолози и т.н Успех
Последно редактирано от tonybadams : 05-12-2015 на 10:27