- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Имам твърде голям гъз
Значи първо не виждам нищо смешно в това,че искам да разбера какво ми е и че съм стоял на дървена таборетка ... Както казах тренирам футбол от 5 години и имам стегнати бедра и трапец ... явно ще трябва да стягам и други части,а между плуване и зала бих избрал плуването,а и мисля че помага повече! А относно стойката ми-леко наведен напред , не много , но видно !
Днес ходих при да ме снимат,според майка ми и лекарката нямам нищо . Майка ми ок,тя е родител и не иска да ми има нещо,а докторката...бал съм я,тя и без тва беше некадърна . Каза ми да спортувам повече , а аз и отговорих че всеки ден бягам най-малко час ... след което тя млъкна . В момента не знам какво ми е и не знам към кого да се обърна,но най-вероятно това ще е някой фитнес инструктор .
И аз имам голямо седалище и не го харесвам. Опитай да го стегнеш, ако все още има меко по него, както при мен, значи с някакво изчистване на мазнини може да се оправи. Ако е предимно мускулесто, надали и инструкторът може да ти помогне, защото то е ММ. Доста зависи каква е останалата част от тялото ти. Все пак ако си някъв с голям гръден кош, гърди, ръце, гръб и т.н ще ти е все едно. Както казваш не си много развит, но при някаква промяна в пропорциите може сичко да е ОК.
Не е като това да ти беше казано и преди товаЕдинствения случай, в който ти пука за гъза ти е, ако си педал. Другия е евентуално, ако не можеш да си намериш дънки ама надали е това
![]()
Разцъкай некви лостове, нали сега това е модата. И тичай по-малко и гъза ще изглежда по различен начин.
лица как да изтрия темата :Д
Момичета са ми казвали, че ги кефят мъжки задници. - колкото и странно да ми звучи.
^ кое му е странното , теб не те ли кефят' женски задници? (think) (ufuckinwatm![]()