.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Значи първо не виждам нищо смешно в това,че искам да разбера какво ми е и че съм стоял на дървена таборетка ... Както казах тренирам футбол от 5 години и имам стегнати бедра и трапец ... явно ще трябва да стягам и други части,а между плуване и зала бих избрал плуването,а и мисля че помага повече! А относно стойката ми-леко наведен напред , не много , но видно !

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    тебе може сякаш да ти изглежда, ама погледни областта между краката къде му се намира спрямо пъпа. Не казвам естествено, че трябва да са на една равнина, но при слаби коремни мускули се получава точно този 'вдлъбнат' ефект - дупето се вирва и при крайни случаи човека не може да стои балансирано върху ходилата си, а е наклонен напред така че тежестта пада в по-голямата си част върху пръстите на краката, а не се разпределя по цялото ходило.

В интерес на истината при жени се забелязва супер често.

Вдигане на крака от вис няколко месеца и всичко ще му е на 6. Мъжете имат това предимство, че изкривяванията често са следствие от слаба мускулатура и веднъж коригирана + корекция на стойката ти разрешава проблема. Пък и на плуване да се запише ако иска както препоръча някой по-горе - лошо няма.

Да, схванах какво искаш да кажеш, но корема контролира spinal flexion-a, в смисъл че няма голяма роля върху състоянието на таза му. Това идва от краката.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ааааа, не с лошо!!
    оба, сорка

Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    Значи първо не виждам нищо смешно в това,че искам да разбера какво ми е и че съм стоял на дървена таборетка ... Както казах тренирам футбол от 5 години и имам стегнати бедра и трапец ... явно ще трябва да стягам и други части,а между плуване и зала бих избрал плуването,а и мисля че помага повече! А относно стойката ми-леко наведен напред , не много , но видно !
    Да, по-добре плуване, защото не мисля, че има как да го правиш грешно, пък и да го правиш грешно няма да доведе до усложнения.

Днес ходих при да ме снимат,според майка ми и лекарката нямам нищо . Майка ми ок,тя е родител и не иска да ми има нещо,а докторката...бал съм я,тя и без тва беше некадърна . Каза ми да спортувам повече , а аз и отговорих че всеки ден бягам най-малко час ... след което тя млъкна . В момента не знам какво ми е и не знам към кого да се обърна,но най-вероятно това ще е някой фитнес инструктор .

Супер фен Аватара на tochko
    И аз имам голямо седалище и не го харесвам. Опитай да го стегнеш, ако все още има меко по него, както при мен, значи с някакво изчистване на мазнини може да се оправи. Ако е предимно мускулесто, надали и инструкторът може да ти помогне, защото то е ММ. Доста зависи каква е останалата част от тялото ти. Все пак ако си някъв с голям гръден кош, гърди, ръце, гръб и т.н ще ти е все едно. Както казваш не си много развит, но при някаква промяна в пропорциите може сичко да е ОК.

Не е като това да ти беше казано и преди това Единствения случай, в който ти пука за гъза ти е, ако си педал. Другия е евентуално, ако не можеш да си намериш дънки ама надали е това

Разцъкай некви лостове, нали сега това е модата. И тичай по-малко и гъза ще изглежда по различен начин.

лица как да изтрия темата :Д

Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    лица как да изтрия темата :Д
    не, не, не, темата ще стои, за да те е срам

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Момичета са ми казвали, че ги кефят мъжки задници . - колкото и странно да ми звучи.

^ кое му е странното , теб не те ли кефят' женски задници? (think) (ufuckinwatm

u fockin wot m8*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си