- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
колкото повече се отдалечава човек от моята златна възраст (нагоре или надолу), в толкова по-голямо дете се превръща
жалко, остават ми само още няколко години висш интелект
помисли над нещата така - на земята има прекалено много хора
какво против убийството имаш? само хората с най-добри гени заслужават да живеят
форумът на високо ниво както винаги![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
![]()
Това беше добро. Kudos.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
xD![]()
:giggle:
:Д ;Дддд
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
хахахаха
не е вярно, този умря от смях
![]()
искам да го изям
Вкусно.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нямаш ли нищо друго за правене, че се заяждаш постоянно?
Не, плащат ми, за да го правя.
Абе вие сте уникални, честно!!!
Големи обяснения какво трябва да дадеш на едно дете, какво е достатъчно, какво не е. Всеки човек е различен, но имате ли представа какво може едно дете да даде на родителя си!? Имате ли представа, че дори в минимален брой случаи, едно дете преобръща света на човек на 360 градуса в положителна посока? Едно дете може да те амбицира, да те накара да надхвърлиш собствените си възможности, да постигнеш неща, които не си и помислял, че можеш да направиш! Всички обяснявате колко било трудно да се гледа дете, а замисляли ли сте се, че освен трудно може да е най-смисленото нещо, което си правил в живота си? Някои хора си остават егоисти цял живот, но някои осъзнават, че след един определен момент и след един определен детски плач, вече не са на първо място, вече има някой много по-важен от собственото им его и време за партита, купони, секс и т.н. Едно дете не е задължително край на социалния живот на родителя - не знам как може да ви хрумне подобна щуротияСоциален живот не се води само нощем в клубовете
Да имаш дете не значи да стоиш 24/7 вкъщи, особено в хубави и топли дни
Светът е пълен с различни хора, да, един може да не иска да бъде родител на чуждо дете, но за друг може да не е най-важното семето да е лично негово! И не е задължително дете на самотен родител да е нещастно, не е задължително дете отгледано с не особено големи финанси да е нещастно.
Нямам нищо против абортите, когато и двамата не искат дете. Да се обижда човек, че е решил да стане родител и, както момичето ми звучи, без да изисква същото от осеменителя - ми, не виждам смисъла.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Много сте нахални бе, ква издръжка при непризнато дете? Разбирам, че е гадно, но не е и коректно да го връзваш с дете при положение, че не е желано и от двамата. Има толкова мн хора по света с нефункционални семейства- самотни родители, инвалиди, сираци. Ми сама ще го отгледаш и толкова. Това, че е с теб, не значи че иска дете от теб и е длъжен да приеме заченато такова.
Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 20:37
Бичи-бичи, кви ста тия приказки :/? Като тестът покаже, че той е бащата и го осъди, ще си плаща. То ако ставаше така всеки да ходи и да цвъка деца наред...