- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
Не, ти отказваш да мислиш реално за бъдещето живеейки едвали не ден за ден с тази мисъл. А щом отказваш ще си носиш последствията,защото сега да го дадеш в дом ще е още по-тъпо нещо. Както го обясняваш никой няма вина.Просто понякога и предпазните средства не може да са 100% гарантирани. Не живеем в Средновековието,а не вярвам да си и част от тези секти дето забраняват абортите и кръвопреливането. Какво дете си убиваш? Тука малко емоцията е в повече от нуждата. За това е позволен и аборта до определено време,защото детето ти не е дете, Това,което ни прави живи същества е нервната ни система. До този период плода е просто нежива тъкан. Някакво струпване на клетки като...знам че ще прозвучи грубо,но хайде ще го кажа...като тумор или ако трябва да го гледаме библейски няма и частичка душа в него. След образуването на нервната система вече се води живо същество,но не и преди това. То по твоята логика ние мъжете сме супер убийци на неродени деца,защото при едно изхвърляне на сперма от нас се отделят милиарди евентуално бъдещи деца. Та те и родителите ми ако следваха твоята логика аз сега нямаше да имам един брат,а още 3-4 братя и сестри сигурно. Не се кара в живота толкова емоционално мислейки си как ще убиеш детето ти дето още няма живот в него,а се мисли какво може да му осигуриш. А не заради една грешка да принуждаваш и друг човек да променя живота си заради твоя инат и отгоре на това изобщо да не знаеш дали ще можеш да направиш това дете щастливо.Защото те и циганите се размножават като мишки,но друг е въпрса,че така да се каже в един момент незнаят имената на първите си деца и ги карат,да живеят в кочина и мизерия и ги учат да крадат и просят.Това не е тамагочи,за което може да спреш да се грижиш,когато ти писне.Това е дете,за което трябва да се грижиш минимум 18 години и да му предложиш възможна най-добрите условия,на които си способен. Но щом си ината сега ще си търпиш последствията,защото вече може да го извадят единствено незаконно и да все още е недоразвито,но ако го направят гарантирано ще го убият. И с който и да си знай,че той може и да обича това дете евентуално много като изключим,че леко ти поспадат възможностите както казах по рано. Но никога няма да го обича като своето ако си направите друго...
И да с право всички са се обърнали срещу теб,защото разсъждават.Понякога не трябва да се усланяш само на емоцията и ината си,а да се вслушаш и в някой и друг човек.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-01-2015 на 15:02
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!