.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Щом не искаш да правиш аборт - недей. Ще го преживееш много трудно и може цял живот да те гризе.

В много гадна ситуация си определено, но ако имаш как да се оправяш сама не чакай повече да си събереш багажа. По-добре без баща, отколкото с такъв.

Такива мъже са ми много отблъскващи. Това е негова плът и кръв и ако е мъж на място, дори да не го радва мисълта за дете, не би се замислил дали ще му бъде баща или не. Направил си дете - поемаш отговорност, ще ми хленчи като тийнейджърка в цикъл за собствените си действия, ще ме принуждава да абортирам детето ни и ще ми обяснява как сама ще го гледам, ако го задържа... Еми, по-добре сама си го гледай наистина.

Може би когато се роди и го/я види има шанс да си промени решението, но не разчитай на това.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Щом не искаш да правиш аборт - недей. Ще го преживееш много трудно и може цял живот да те гризе.

В много гадна ситуация си определено, но ако имаш как да се оправяш сама не чакай повече да си събереш багажа. По-добре без баща, отколкото с такъв.

Такива мъже са ми много отблъскващи.
    Да точно - хубаво му беше като спеше с теб, нали? Нещастник, не може да поеме никаква отговорност, за действията си. Това е лигльо - малко му е даже. Роди си детенцето и не му давай да допре до него. Как е възможно да пита за аборт, без да сте го обсъдили заедно? Как може да те унизи така? Ако съм на теб, ще му събера багажа и ще го оставя пред входната врата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си