.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И да с право всички са се обърнали срещу теб,защото разсъждават.Понякога не трябва да се усланяш само на емоцията и ината си,а да се вслушаш и в някой и друг човек.
    От къде на къде някакъв мърльо и спрелите й родители ще й казват дали да има дете, или да няма.
    Ако гореизброените я оставят без пари, сама да се оправя, ще са най-големите боклуци - детето е благословия, щастие, толкова хора искат да имат, а не могат, а някакви малоумници, едните:
    - ми аз не съм готов на 27г.
    другите:
    - посрами ни тука, леле ужас :д

Щом имат пари да й дават да учи в UK, значи имат пари да й платят и количките, и каквото друго е необходимо.
    Това да накараш майка да абортира, без да иска, е престъпление. Срещу човешкото, срещу индивида. Без значение кой за какво е готов, кой колко пари има и т.н.
    И да я съсипват емоционално така, направо не са хора тези около нея.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    От къде на къде някакъв мърльо и спрелите й родители ще й казват дали да има дете, или да няма.
    Ако гореизброените я оставят без пари, сама да се оправя, ще са най-големите боклуци - детето е благословия, щастие, толкова хора искат да имат, а не могат, а някакви малоумници, едните:
    - ми аз не съм готов на 27г.
    другите:
    - посрами ни тука, леле ужас :д

Щом имат пари да й дават да учи в UK, значи имат пари да й платят и количките, и каквото друго е необходимо.
    Това да накараш майка да абортира, без да иска, е престъпление. Срещу човешкото, срещу индивида. Без значение кой за какво е готов, кой колко пари има и т.н.
    И да я съсипват емоционално така, направо не са хора тези около нея.
    Тамън мислех да се обърна към теб като те цитирам,но ти си ми прочела мислите сякаш и си го направила първа.

Та да спомена. Мен майка ми ме е родила на около 20 години.Баща ми е бил на 27 години. Честно казано грам не смятам,че е правилно постъпено. Особено от гледната точка на майка ми. Та какво е видяла тя от живота. Нищо и половина не е видяла. До 20 години и хоп хаде семейния живот. Друг е въпроса днес колко жени на по 21-22 съм виждал дето решили,че им е вече момента да имат деца. Че някой и по 2. И какво? Вземе та им писне от семейния живот и така помежду другото започнат да си търсят разни нови пичове. В един случай просто се крият и си вършат тайно нещата поне докато не ги уловят,а в другия направо хващат и си разбиват семействата установявайки,че има мъж дето видимо поне за момента ги влече бая повече от мъжа им. А тук изобщо не говорим даже и за финасова или каквото и да била стабилност. Извинявай,че го казвам но хората на тези години на теорията са вече мъже и жени,но на практика са много по-близо до децата отколкото до мъжете и жените,а деца се създават като въпросните вече грантирано ама гарантирано са се наиграли. А не да установяват когато вече е късно,че им се играе още.Това води до нещастие,включително и за децата и разбиване на семейства оставяйки понякога децата между чука и наковалнята или намирането им на "нови родители" от една от двете или от двете страни дето въобще не пасват на децата. И т.н.

Подвластна на емоцията и ти всъщност забравяш нещо. Това дете не е дете,на един човек,а на двама,които трябва да са готови за него. Ако ги нямаше неговите сперматозоиди можеше тя да си го иска колкото си иска.Е, ако много го иска трябваше или да не подбира мъже да и го направят или да се подложи на новите методи какъвто е и аборта. Напълно го разбирам пича,защото и на мен например даже и в момента изобщо не ми е до деца. Не смятам,че бих бил способен да им дам поне това,което искам. А родителите и колкото и да са "спрели" все по-добре от нея знаят как се гледат деца и все повече от нея,че дори о от теб и мен знаят за какво става въпорс. Да се водиш от чуждото мнение е гадно,но понякога може и да се има нещо предвид. Детето може и да е благословия и щастие,но както казах,когато си напълно готов за него и когато може да го направиш поне малко щастливо. Защото като порасне малко и я задърпа за вафлички и сладоледчета без да знае какво и е,а тя не може да си плати сметките за вода, парно, ток и т.н. няма да и е много до щастие. Нито пък на него като гледа как на съседчето му всеки ден му купуват.

И не, не е баш така. Щом имали пари да и дват за УК значи непременно трябва да и дават и за детето. Ще и дават ако искат.Те са му баба и дядо. За нея са давали като е била малка,а сега бебето ще си има майка. Да те може да и помогнат от човещина,но не и по задължение.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си