@Някойтам - тук не става дума за семеен живот, а за хвърлен камък, и факт, който е дете в корема, което няма как да бъде премахнато.
Тя иска това дете.
Тези ненаживялите се не искат обикновено.
Пълнолетна е, а и не само - на 21 е.
След 10 години детето ще е на 10, ще ходи на училище, тя ще може да работи и да се забавлява по каквито иска начини - танци, пътувания от време на време - когато имаш порасло дете, не си роб 24/7.
Не знам защо наживяването го разбирате като секс туризъм и яко секс, предполагаемо алкохол ( и/или наркотици) - че колко готини и интересни неща има навън, ако щеш и вкъщи за четене, или като хоби.

Да, детето е на двама, но ако той не го поиска - си остава тя самотна майка.

И искам само сега да попитам - колко от децата по света са се родили в перфектната от вас описана среда?
а именно:
- с двама родителя
- на всичкото отгоре наживели се
- с добри и стабилни финансови средства
- без изневери
- без разводи
- с дете, което са заченали по план, при това над 25г. - 27г.

За мен е нелепо това да се изтъква като фактор, защото всеки един от нас е жертва поне на едно или две, и трябва да ви е вече ясно, че това е реалността.

@мерилин

Ако ей сега братовчедка ми забременее ( а леля ми няма пари дори да я гледа в София), тъкмо ще имам по-голяма мотивация да напусна час по-скоро, защото и сега ще мога да я издържам и нея, и детето, без да ми се отрази много, пък да не говорим, ако се чупя както е по план след няколко месеца.
Ако иска да учи/живее/работи в чужбина, ще я взема с мен.
А тя самата почти е приключила с ученето, предполагам, че това лято сама ще успее да си намери стаж/работа.

Ето за това е семейството за мен, в такова семейство съм расла, където решенията се уважават и подкрепят и като става дума за пари - който няма, се дават безвъзмездно.
Гледана съм от леля ми като нейно родно дете, докато майка ми е била в чужбина да изкарва пари.
Майка ми й е платила някаква огромна глоба, защото се е развела след няколко месеца, защото са я тормозили ( вместо да й каже - сама си бързала да се омъжиш на 18-19, твой си е проблема ).

Това са само частни примери.

Ако семейството й са хора разбира се, че ще й помогнат. Човек трябва да е нечовек да има възможности и да остави сама млада майка.

А чели ли сте някога историите в бгмама на жени, които не са искали да го направят, а са абортирали? Ако ги бяхте чели, щеше да се жегнете лекичко, защото жените плачат за неродените си деца, ходят на врачки да проверяват какъв пол е щяло да бъде, помнят годишнина кога са абортирали.
А пък тези, които имат проблеми със зачеването заради аборт?

Иначе, за абортът, то на нейно място веднага щях да абортирам, защото не искам и не харесвам деца, но мога да се поставя и на нейно място, защото съм чула достатъчно мъка и виждам какво е за една жена, която иска да има деца, да убие първият заченат плод.