- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
@Някойтам - тук не става дума за семеен живот, а за хвърлен камък, и факт, който е дете в корема, което няма как да бъде премахнато.
Тя иска това дете.
Тези ненаживялите се не искат обикновено.
Пълнолетна е, а и не само - на 21 е.
След 10 години детето ще е на 10, ще ходи на училище, тя ще може да работи и да се забавлява по каквито иска начини - танци, пътувания от време на време - когато имаш порасло дете, не си роб 24/7.
Не знам защо наживяването го разбирате като секс туризъм и яко секс, предполагаемо алкохол ( и/или наркотици) - че колко готини и интересни неща има навън, ако щеш и вкъщи за четене, или като хоби.
Да, детето е на двама, но ако той не го поиска - си остава тя самотна майка.
И искам само сега да попитам - колко от децата по света са се родили в перфектната от вас описана среда?
а именно:
- с двама родителя
- на всичкото отгоре наживели се
- с добри и стабилни финансови средства
- без изневери
- без разводи
- с дете, което са заченали по план, при това над 25г. - 27г.
За мен е нелепо това да се изтъква като фактор, защото всеки един от нас е жертва поне на едно или две, и трябва да ви е вече ясно, че това е реалността.
@мерилин
Ако ей сега братовчедка ми забременее ( а леля ми няма пари дори да я гледа в София), тъкмо ще имам по-голяма мотивация да напусна час по-скоро, защото и сега ще мога да я издържам и нея, и детето, без да ми се отрази много, пък да не говорим, ако се чупя както е по план след няколко месеца.
Ако иска да учи/живее/работи в чужбина, ще я взема с мен.
А тя самата почти е приключила с ученето, предполагам, че това лято сама ще успее да си намери стаж/работа.
Ето за това е семейството за мен, в такова семейство съм расла, където решенията се уважават и подкрепят и като става дума за пари - който няма, се дават безвъзмездно.
Гледана съм от леля ми като нейно родно дете, докато майка ми е била в чужбина да изкарва пари.
Майка ми й е платила някаква огромна глоба, защото се е развела след няколко месеца, защото са я тормозили ( вместо да й каже - сама си бързала да се омъжиш на 18-19, твой си е проблема ).
Това са само частни примери.
Ако семейството й са хора разбира се, че ще й помогнат. Човек трябва да е нечовек да има възможности и да остави сама млада майка.
А чели ли сте някога историите в бгмама на жени, които не са искали да го направят, а са абортирали? Ако ги бяхте чели, щеше да се жегнете лекичко, защото жените плачат за неродените си деца, ходят на врачки да проверяват какъв пол е щяло да бъде, помнят годишнина кога са абортирали.
А пък тези, които имат проблеми със зачеването заради аборт?
Иначе, за абортът, то на нейно място веднага щях да абортирам, защото не искам и не харесвам деца, но мога да се поставя и на нейно място, защото съм чула достатъчно мъка и виждам какво е за една жена, която иска да има деца, да убие първият заченат плод.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...