- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
Е то тя попринцип и небостъргач в Ню Йорк може да си купи и да го дава под наем за бизнес офиси ако иска...
А можеш ли да цитираш къде го написа това човека? Макар, понякога наистина сякаш съм на границата наистина да си го помисля.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А сега научно и с факти ми докажи,че даже и да не се бях родил тогава нямаше да се родя друг път или пък че ако евентуално бяха извадили още клетките,които щяха в бъдеще да ми офрмят тялото дали нямаше да се родя в друго тяло. Някои хора все пак вярваме и в съществуването на душата. А ако ти си харесаш някъде някаква кола,но някакси бъде унищожена преди да си я купиш ти ще съсредоточиш избора си върху друга евентуално. Не мислиш ли? Защото ако си виждала мъртъв човек наживо и сама можеш да се убедиш,че той има повече прилики със статуя отколко с живо същество.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!