.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Bubu3
    Guest

Искам го само за секс

Запознахме се с този младеж в един клуб, беше пиян и искаше да си легне с някой, съвсем открито ме попита, при което аз отказах. С него имаме общи приятели и преди се знаехме, но не си бяхме общували. Преди седмици започна да ми пише, излизали сме два пъти, но не само двамата. Никога не ми е засягал темата секс, от източници знам, че не иска да се занимава с малки, но продължава да ми пише и да се закача, не го разбирам... Как да му намекна, че искам само секс от него нищо друго?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Опитай с класическото 'Искам само секс' , тия намеци са за тези, които не правят секс

Голям фен Аватара на akinom
    mnogo si prosta ma pacha, toq te zaribqva dokato porasnesh i si mn smotana edna kuha strast li shte te durji v otnoshenq s nqkoi chovek ma, kokoshke. blokirai go i uchi po matematika, che bashta ti takiva obshti priqteli i seks misli shti dade che neznam kvo shte praish ak shte se spasqvash .. chu li, nenormalnata
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Papugai благодаря ти за съвета ще го имам в предвид. Akinom, не виждам защо трябва да ме обиждаш, при положение, че
    аз искам само съвет. Нито съм написала неграмотно, нито е нещо незаконно момиче на 17 години да води полов живот като се има в предвид останалите момиченца на 13-14 години какви ги вършат. Мисля, че това, което написа на мен, трябва да го напишеш на тях!!!
    Последно редактирано от Bubu33 : 05-03-2015 на 17:35

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Bubu3 Виж мнението
    Как да му намекна, че искам само секс от него нищо друго?
    Сигурна ли си, че искаш само това? Искаш да кажеш, че БМВ-то му не ти харесва?

Не кара хубава кола, не е богаташ. Защо винаги мислите, всички момичета търсят момчета пари или ако искат само секс са курви?

^
    А кое те привлича в него, че го искаш за секс.. И кое те отблъсква, че не искаш нещо сериозно?

Просто самото му излъчване, има такива хора, които просто като те погледнат и... А преди няколко месеца приключих едногодишна връзка и за сега просто не искам да се обвързвам, писнало ми е Ама аз като знам колко лесно се привързвам и може и да не се получат плановете ми.. За това искам съвет, защото никога не съм била с момче ей така и не знам как трябва да постъпя..

Супер фен Аватара на fanton1
    Хващаш и му обясняваш ,че искаш от него само секс без чуства и такива неща и толкова. Ако приеме се радвай ако не иска го остави.

Е щом си искала само секс и ти е предложил защо си му отказала?
    Иначе е много лесно да си го поискаш, само че ми се струва, че накрая ти ще си разочарованата.

Fanton1 знам, че така трябва да направя, ама как ей така от нищото изведжъж да му кажа: Искаш ли да правим секс, без да се обвързваме?
    Rapexotic Защото бяхме пияни и не го познавах. Не искаб да ди лягам с някой напълно непознат, то ако беше така щях да се запозная на момента с някой друг..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Здравей, искаш ли да се запознаем ?

Супер фен Аватара на sladura89
    Това, че е непознат какъв е проблема ще се запознаете!

Голям фен Аватара на akinom
    тъпачке, казах ти не се знаимавай
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ако искаш да е само за секс - директно му го кажи, но гледай да не започнеш да му приказваш за чувства след това, че става кофти... Помисли си сериозно дали искаш това, да не стане после да си влюбена и употребена и да си се прецакала сама
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Ако му го кажа директно няма ли да има опастност да ме охвърли? И после аз да се червя всеки път

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Напийте се пак и му го кажи

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Хващаш и му обясняваш, че искаш от него само секс без чувства и такива неща и толкова.
    И след като правите секс известно време и се привържеш към него, ще ни питаш как да го накараш да имате връзка.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от Bubu33 Виж мнението
    Ако му го кажа директно няма ли да има опастност да ме охвърли? И после аз да се червя всеки път ������
    Ми зависи от типа мъж който е. Някой се страхуват от жени, сиреч от такива същества от противоположния пол, които знаят какво искат.
    Принципно мъж жена за секс не връща.

Повече от фен Аватара на obicham69
    Ако му го кажа директно няма ли да има опастност да ме охвърли? И после аз да се червя всеки път ������
    ако не искаш да му го кажеш директно, може само да му намекнеш, иди пред него, застани с гръб, свали си гащите и се хвани за палците на краката, ако усетиш нещо отзад не те е отхвърлил

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И след като правите секс известно време и се привържеш към него, ще ни питаш как да го накараш да имате връзка.
    Пепел ти на езика ddd

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пепел ти на езика ddd
    Ясно ми е, че ще стане така. Няма да си нито първата, нито последната, паднала в тоя капан. ;]
    Welcome to the Jungle...

Остави го той да поеме инициативата.

Така и така се закачате и не мисля, че ще ти е толкова трудно да му кажеш, че не искаш сериозно обвързване именно защото на скоро си приключила връзка.

В крайна сметка мъжете гонят жените, а не обратното. Все пак е важно един мъж как ще си поиска. Ако няма смелост да го направи, значи не те заслужава. Не мисля, че ще умреш от липса на секс. Може да потърпиш малко докато не се появи някой друг, който ще заслужава да се докосне до най-ценното ти.

Благодаря Ви, мисля да почакам още малко и ако не направи нищо да се откажа. В крайна сметка не е единствения

Цитирай Първоначално написано от Bubu3 Виж мнението
    искаше да си легне с някой, съвсем открито ме попита, при което аз отказах.
    ^
    Цитирай Първоначално написано от diskreten Виж мнението
    Остави го той да поеме инициативата. В крайна сметка мъжете гонят жените, а не обратното. Все пак е важно един мъж как ще си поиска. Ако няма смелост да го направи, значи не те заслужава.
    ^
    мисля да почакам още малко и ако не направи нищо да се откажа. В крайна сметка не е единствения
    Страшна логика

Той ако е момче с достойнство няма да направи нищо, след като веднъж си му отказала. Само отчаяните чекиджий са такива навлеци, че да досаждат на жена, която ги е отрязала веднъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си