- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам го само за секс
Запознахме се с този младеж в един клуб, беше пиян и искаше да си легне с някой, съвсем открито ме попита, при което аз отказах. С него имаме общи приятели и преди се знаехме, но не си бяхме общували. Преди седмици започна да ми пише, излизали сме два пъти, но не само двамата. Никога не ми е засягал темата секс, от източници знам, че не иска да се занимава с малки, но продължава да ми пише и да се закача, не го разбирам... Как да му намекна, че искам само секс от него нищо друго?
Опитай с класическото 'Искам само секс' , тия намеци са за тези, които не правят секс
mnogo si prosta ma pacha, toq te zaribqva dokato porasnesh i si mn smotana edna kuha strast li shte te durji v otnoshenq s nqkoi chovek ma, kokoshke. blokirai go i uchi po matematika, che bashta ti takiva obshti priqteli i seks misli shti dade che neznam kvo shte praish ak shte se spasqvash .. chu li, nenormalnata
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Papugai благодаря ти за съвета ще го имам в предвид. Akinom, не виждам защо трябва да ме обиждаш, при положение, че
аз искам само съвет. Нито съм написала неграмотно, нито е нещо незаконно момиче на 17 години да води полов живот като се има в предвид останалите момиченца на 13-14 години какви ги вършат. Мисля, че това, което написа на мен, трябва да го напишеш на тях!!!![]()
Последно редактирано от Bubu33 : 05-03-2015 на 17:35
Не кара хубава кола, не е богаташ. Защо винаги мислите, всички момичета търсят момчета пари или ако искат само секс са курви?
^
А кое те привлича в него, че го искаш за секс.. И кое те отблъсква, че не искаш нещо сериозно?
Просто самото му излъчване, има такива хора, които просто като те погледнат и... А преди няколко месеца приключих едногодишна връзка и за сега просто не искам да се обвързвам, писнало ми еАма аз като знам колко лесно се привързвам и може и да не се получат плановете ми.. За това искам съвет, защото никога не съм била с момче ей така и не знам как трябва да постъпя..
Хващаш и му обясняваш ,че искаш от него само секс без чуства и такива неща и толкова. Ако приеме се радвай ако не иска го остави.
Е щом си искала само секс и ти е предложил защо си му отказала?
Иначе е много лесно да си го поискаш, само че ми се струва, че накрая ти ще си разочарованата.
Fanton1 знам, че така трябва да направя, ама как ей така от нищото изведжъж да му кажа: Искаш ли да правим секс, без да се обвързваме?
Rapexotic Защото бяхме пияни и не го познавах. Не искаб да ди лягам с някой напълно непознат, то ако беше така щях да се запозная на момента с някой друг..
Това, че е непознат какъв е проблема ще се запознаете!![]()
тъпачке, казах ти не се знаимавай
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ако искаш да е само за секс - директно му го кажи, но гледай да не започнеш да му приказваш за чувства след това, че става кофти... Помисли си сериозно дали искаш това, да не стане после да си влюбена и употребена и да си се прецакала сама
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ако му го кажа директно няма ли да има опастност да ме охвърли? И после аз да се червя всеки път
Остави го той да поеме инициативата.
Така и така се закачате и не мисля, че ще ти е толкова трудно да му кажеш, че не искаш сериозно обвързване именно защото на скоро си приключила връзка.
В крайна сметка мъжете гонят жените, а не обратното. Все пак е важно един мъж как ще си поиска. Ако няма смелост да го направи, значи не те заслужава. Не мисля, че ще умреш от липса на секс. Може да потърпиш малко докато не се появи някой друг, който ще заслужава да се докосне до най-ценното ти.![]()
Благодаря Ви, мисля да почакам още малко и ако не направи нищо да се откажа. В крайна сметка не е единствения![]()