.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Exclamation Помощ, тя мисли че е бременна.

С приятелката ми решихме да пробваме и беше първият ни път. Беше за много кратко, смисъл сложих го около 2-3 пъти, но беше БЕЗ презерватив. Нямаше нито кръв нито съм се изпускал вътре, сигурен съм!
    4 дни минаха от тогава и цикъйът и трябваше да дойде по това време, но още не е дошъл и тя започва да се притеснява неземно. Поради факта че съм неопитен по въпроса ви моля за мнението ви. Нормално ли е да закъснее или е свързано с половия акт?
    Благодаря за вниманието.
    Последно редактирано от boyanhristow : 04-28-2015 на 12:07

Супер фен Аватара на Pug_306
    Няма страшно, не е бременна

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Да се притеснява още 3 дена като иска... после да си направи едно тестче и готово....
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    неземно :Д

Искам да знам ако има някой с подобна ситуация да ми каже дали ревогата реално си заслужава.

Голям фен Аватара на alchy
    Нищо опасно няма. Имало е случаи по 10-12 дена да закъснее и след това си идва.. закъснява и сигурно от стрес.

Направете тест, ако е бременна попитай от кого

Ако продължава да се притеснява, още ще й закъснее.
    Тя на колко е? Ако е на около 15, ай-вероятно цикълът й не е редовен и затова закъснява.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Възможно е да й закъснява заради половия акт, но не защото е бременна. Няма как да е бременна, при положение, че ти дори не си свършил в нея.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от boyanhristow Виж мнението
    смисъл сложих го около 2-3 пъти
    хехехехе, сигурно си бил рекорда по най-бързо свършване

И на мен ми закъсня с 20 дни след първия път.
    Щом не си се изпуснал- значи не е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Като си неопитен по тази тема защо го правиш без презерватив и после питаш???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как правите секс без да сте наясно с нещата, които може да се случат след това?
    Има едни неща в аптеките - "тест за бременност" се наричат и вършат чудеса ...
    И все пак не смятам, че е забременяла.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мерси хора, поне тя да спря да се притеснява 24/7 и да, малко е тъпо как направих, но си мислех че знам какво правя, все още знам мисля, че знам какво правя но за всеки случай ще гледам винаги да е с предпазни мерки.
    И вече мина една седмица, след още седмица ще си направим теста и после може още веднъж да е сигурно.

Вчера ми звънна и ми каза че е забелязала зацапване, което е подобие на цикъл, но с розов или кафеникъв цвят и е сигурна следа за бременност, при което сърцето ми се смъкна в червата чиек'.
    НО после излезе че това и е просто цикъла. Тя е в цикъл дами и господа, приключи се, живея спокойно, благодаря на всички, които писаха.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си