.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от girlwithproblem Виж мнението
    Нито той, нито аз сме търсили гадже в интерент, всичко стана случайно. Говорим си дали да се срещнем. Но аз още се колебая. Незнам какео да правя, защото той е първия, с който съм се запознала по интернет. Не знам дали ще иска само секс, той твърди, че не е бил с момиче и изобщо нензнам дали да му вярвам за това. А и това, че ми каза че ме обича..... Просто съм много объркана и не знам какво да правя? Да спра да си пише с него или да продължа и да рискувам и да се видим.
    Момиче, вие по скайп поне говорите ли си, или само сте си писали? Таква любов няма. Има харесване, вманиечаване. Представяш си един образ, който дори не си му чувала гласа?

Няма лошо да се запознатете, не е толкова голяма пропорцията във възрастта, но гледай първата ви среща не само да е публична, но да е групова - с твои други приятели и приятелки.
    Надявам се също не си му подарила лична информация, адреси и ЕГН.
    Надявам се също така да знаеш, че на 22 годишна възраст един човек НЕ може по цял ден да стои и да си чати с деца, защото освен лекции, трябва да работи, да се развива.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-04-2015 на 15:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си