- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Кой е продажник и защо?
Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??
Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
Повече от това кво да говорим?
Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 14:14
Карбовски е лицемерно лайно - същото като сидера. Спомням си дебатите за гей браковете - излишно е да споменавам какво му беше там мнението на този господинчовец, но много знае иначе да говори за унижени и смачкани хора. Гък не е казал като през месец-два излизат статии за някой пребит от хулигани, 'щото им приличал на обратен.Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"
Иначе на мен статуята ми харесва както си е. Унгарската корона на главата на Самуил малко не ми се нрави, ама ще го преживея.
Сега да бутнат тази на руския цар пред парламента и да сложат една на Симеон и ще съм на върха на щастието си.
![]()
чакам аетернале, разкажи каво става като няма партии
Направиха се разкопки, откриха си нещата, почистиха си, изметоха и си отидоха по живо, по здраво. Тези хора бяха пратени да пречат на полагането на фундамента. Единият от тях ни изкара картичка от сорта „Славяни – Русия” и започна да ни предупреждава да напуснем мястото. После същите хора пишеха до някаква комисия в Народното събрание.
Александър Хайтов: Руското аташе в България да каже - какво му пречи паметникът на Самуил?
Ефендъре, климатик ... коментар ?
"- Има ли участие дългата ръка на Кремъл в осуетяването на проекта?
- Не ме вълнуват подобни теми... Аз поне не съм чел от руското аташе поне да има подобни изказвания от този род."
ПП: Какво да коментирам повече. Май заглавието на статията, провокира.
Тук той говори за някакви трима журналисти, а не за руското аташе (както се изтъква в заглавието на статията).
Не се казва какви са тия журналисти.
виж сайтовете и журналистите, които пишат статии срещу паметника.
цялата ни история е пренаписана не един път
дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.
обаче загиват 30 хиляди българи на страната на Червената армия. И още толкова партизани преди да ни окупират и да избият 30 хиляди с преврата, и какво се получава? Българи убиВат българи най-много, не други.
"aurissaaaaa", ти "Auriss"-а ли си или си друг човек? Да сме наясно?
Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи
Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та
Сорри, ама ще трябва да се примириш с демократичните ми военни бази и противоракетен щит, които ще разгърна в близо бъдеще около границите на профилната ти личност. След това ще направя преврат в хола на Дарки. И ще поддържам борбата с тероризма с племето на аурисите в близкия изток.