.
Затворена тема
Страница 13 от 87 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Но да му светят очите е жива гавра с ослепените български войници.
    За мен, светлината от очите през нощта символизира светлата памет на ослепените.
    Това, че светят само през нощта - нощта символизира физическата слепота, а светлината символизира светлата им памет, с която ще се помнят от хората.

Кажи сега ти да те видим?

Кой е продажник и защо?

Мега фен
    Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??

Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??
    Ами какво има ве? Или знаеш само да плюеш?

Мега фен
    Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
    Повече от това кво да говорим?

Мега фен
    Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
    Повече от това кво да говорим?
    А защо са ослепени?:
    "Българските войски отбиват многократните опити на византийците да превземат преградата с фронтално нападение, но на 29 юли са нападнати внезапно в гръб "

Това е светлата им памет, която се символизира чрез светлината от очите през нощта.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 14:14

Супер фен
    Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
    Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"
    Карбовски е лицемерно лайно - същото като сидера. Спомням си дебатите за гей браковете - излишно е да споменавам какво му беше там мнението на този господинчовец, но много знае иначе да говори за унижени и смачкани хора. Гък не е казал като през месец-два излизат статии за някой пребит от хулигани, 'щото им приличал на обратен.

Иначе на мен статуята ми харесва както си е. Унгарската корона на главата на Самуил малко не ми се нрави, ама ще го преживея.

Сега да бутнат тази на руския цар пред парламента и да сложат една на Симеон и ще съм на върха на щастието си.

чакам аетернале, разкажи каво става като няма партии

Супер фен
    Направиха се разкопки, откриха си нещата, почистиха си, изметоха и си отидоха по живо, по здраво. Тези хора бяха пратени да пречат на полагането на фундамента. Единият от тях ни изкара картичка от сорта „Славяни – Русия” и започна да ни предупреждава да напуснем мястото. После същите хора пишеха до някаква комисия в Народното събрание.

Мега фен
    "- Има ли участие дългата ръка на Кремъл в осуетяването на проекта?
    - Не ме вълнуват подобни теми... Аз поне не съм чел от руското аташе поне да има подобни изказвания от този род."

ПП: Какво да коментирам повече. Май заглавието на статията, провокира.

Мега фен
    Тук той говори за някакви трима журналисти, а не за руското аташе (както се изтъква в заглавието на статията).
    Не се казва какви са тия журналисти.

виж сайтовете и журналистите, които пишат статии срещу паметника.

цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.
    Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.

Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.
    Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.
    ти учебник по история отварял ли си през живота си ?

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ти си американец и то гей така че малчи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Отварял си е ануса само. По рОски, те там май всичките им мъже са гейове, затова има толкова много разводи.
    То май и затова жените им са такива развратни курви.
    Да спрем нахлуването на фалшивите рускогейски ценности в българия.

обаче загиват 30 хиляди българи на страната на Червената армия. И още толкова партизани преди да ни окупират и да избият 30 хиляди с преврата, и какво се получава? Българи убиВат българи най-много, не други.

Мега фен
    "aurissaaaaa", ти "Auriss"-а ли си или си друг човек? Да сме наясно?

Мега фен
    Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи
    Сигурно отвътре ти е идвало и да му лапаш, а? По руски. От много общуване с руските ценности.

Мега фен
    Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та
    Моето вътрешно чуство е на пренебрежение към педалите, аз затова и не харесвам руснаците.

Мега фен
    Сорри, ама ще трябва да се примириш с демократичните ми военни бази и противоракетен щит, които ще разгърна в близо бъдеще около границите на профилната ти личност. След това ще направя преврат в хола на Дарки. И ще поддържам борбата с тероризма с племето на аурисите в близкия изток.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си