.
Затворена тема
Страница 15 от 95 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2365
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ти учебник по история отварял ли си през живота си ?
    ти си американец и то гей така че малчи

Мега фен
    ти учебник по история отварял ли си през живота си ?
    Отварял си е ануса само. По рОски, те там май всичките им мъже са гейове, затова има толкова много разводи.
    То май и затова жените им са такива развратни курви.
    Да спрем нахлуването на фалшивите рускогейски ценности в българия.

Мега фен
    "aurissaaaaa", ти "Auriss"-а ли си или си друг човек? Да сме наясно?

Мега фен
    Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи
    Сигурно отвътре ти е идвало и да му лапаш, а? По руски. От много общуване с руските ценности.

Мега фен
    Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та
    Моето вътрешно чуство е на пренебрежение към педалите, аз затова и не харесвам руснаците.

Мега фен
    Сорри, ама ще трябва да се примириш с демократичните ми военни бази и противоракетен щит, които ще разгърна в близо бъдеще около границите на профилната ти личност. След това ще направя преврат в хола на Дарки. И ще поддържам борбата с тероризма с племето на аурисите в близкия изток.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ако се появиш в близост до мен, най-много да те изхвърля в някой казан.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Абе дефенди само във вашите сифилистични педалски мозъци човек може да се защитава от щит. Никъде другаде.

bastun shto ne mi otgovori za demokratichnite ti partii

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    bastun shto ne mi otgovori za demokratichnite ti partii
    Щото и ти си от широките дупки и трудно влиза мозък в тоя голям казан.
    Щото ще се гласува за личности а не за мафиотски структури. Щя ще поискаш и това да ти го смеля като на имбецилче, нали?

смели го ве дрислю, толкова си заблудено човече, за да си мислиш, че тези личности ще са по-различни, в крайна сметка всичко става зад завесата, че човека с повече пари си прави по-силна реклама, но не е нужно да имаш голям мозък само количествено.. и хайде де, кой ще приложи тази система, коя личност и как? Кои хора? Как? Да те видим, защото само ми спориш.

щели личности да избират, те сега малко личности щото се избират.

обаче не забравяй, че трябва да е демократично и всички да са доволни

и пеефски да ръкопляска

Мега фен
    Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
    КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
    Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
    Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.

Мега фен
    и пеефски да ръкопляска
    А путински?

Мега фен
    щели личности да избират, те сега малко личности щото се избират.
    Кажи ми една личност в тоя парламент бе, имбецил?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
    КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
    Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
    Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.
    и мислиш, че този твой ''съвестен'' общински съветник няма да го опетнят и изриат говедата веднагически?
    Колко хора мислиш,че народа познават лично, че да разберат кой лъже? смех

Така на теория много добре ми плющиш демокрация, но ще те видя като посетиш парламента и се изправиш пред цяло стадо говеда... та точно тук идва въпроса КАК ще го постигнеш? Революция ли ще ми правиш? И ако е революция, нали знаеш, че до сега много малко хора са си дали доброволно оставките? И нарушаваш демокрацията? А колко хора ще те подкрепят? И накарая да не стане Украйна?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Кажи ми една личност в тоя парламент бе, имбецил?
    нематод, като гласуваш имаш право да избереш кой да е вожда на партията, ето сега.. на сцената колко нови герои се появиха..

или ти искаш само с независими депутати... ти знаеш ли държава без партии? Без да имаш някъде опора и хора с общи възгледи какво мислиш, че ще правиш? Такива хора остават дребни чиновници, никога не стигащи до големите риби. А не помня някога в историята да сме стигали до съвършенство, в което няма никой над теб. Защото то става една идеология твоето, досущ като комунизма.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ако се появиш в близост до мен, най-много да те изхвърля в някой казан.
    Дарк, защо го мъкнеш тоя казан с тебе по центъра, да не вариш домашна лютеница пред НДК?

ПП: Кой ще накладе огъня Дарк? Ще опушиш подлеза за метрото бе човек.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 20:43

Супер фен
    аз съм отчасти (ама много малко ;д) сългасен с климатика - напоследък си мисля, че е далеч по-важно да се напълнят затворите с родните ни 'бизнесмени', отколкото да се занимаваме да си преизбираме политици. Докато има заможни хора действащи незаконно ще има и беззаконие.

Интересна статия : http://talkingpointsmemo.com/livewir...nger-democracy

България, мисля си, в сходно положение.

Мега фен
    аз съм отчасти (ама много малко ;д)
    ааа, ясно, ти сигурно си възрастната му норвежка любовница, с големите бомби.

ПП: може и да си мъж, това не пречи.

(имах предвид мъж с големи бомби)
    Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 21:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си