.
Затворена тема
Страница 25 от 95 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2365
    Супер фен
    още един, който няма представа какво означават тия цифри

Япония може да има 2.8 трилиона дълг, ама Япония държи 2х тази сума в чужд дълг към нейни банки
    Дългът на САЩ е основно към Япония и американските граждани и някакви фъстъци се държат от Китай и (май?) Русия
    Люксембург го споменахме вече по-назад - не е 'дълг' - не и в смисъла на изхарчени пари тип Гърция

С Италия обаче май наистина е кофти положението.

----

Дупендър, що постваш чисти спекулации, брат ? Нито Ципрас го е потвърдил това, нито Путин. Като САЩ от снощи взеха да натискат да се стигне до някакво споразумение, та може и да има такава вероятност, ама ето го нелепото в ситуацията :

при все неодобрението ви за САЩ, накрая ще се окаже, че сте на един акъл с тях и англичаните.
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 07-08-2015 на 04:52

ейй голям бот си аурисе, и външен дълг не знаеш какво е

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...96952980,d.bGg

ей майка им да еба, в уикипедията са бъркнали и са сменили процентите от към БВП, преди 1 месец за люксембурк беше 30000 % сега 27 да ви 3ба и в пропагандата на САЩ и Запада,

Супер фен
    Ии това, което ми пускаш, с какво се различава от това, което аз съм написал ? По-конкретно ако може.

Конктетно, че си е баш дълг. И то в пъти над това, което може държавата да произведе за 1 година. Докато Китай може да има трилиони, но е индустриална държава и тази сума е едно нищо. А САЩ - има външен дълг, не вътрешен към всичките му колонии.

те не работят, а ние им плащаме.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    те не работят, а ние им плащаме.
    сега ли го разбра
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    сега ли го разбра
    аз отдавна го знам, но те го мислят за пропаганда и искат да им се обяснява

Град
    системата дегоба
    абе ако искат да вярват

нали богатия българин даде своята вноска по заема дето дадоха на гърците

и точно тия гордо казаха няма плащаме

да съм честен ако на гърците им кажат няма 16та заплата палят парламента

а българина се радва на 150 евро месечно и в същото време редовно показва диаграми и графики

които показват колко добре се развиваме а заплатите и пенсиите не са мръднали за сметка на данъците и сметките които се увеличават

поне в последните 10г е така
    Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 07:37
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    които показват колко добре се развиваме а заплатите
    700 евра е стартовата в ИТ сектора. Вземи се образовай вместо да цвилиш, магаре. 10 лева на ден ти беше заплатата 2000 и някоя, сега са 30. Ае да не са мръднали. Рови там по гъзовете на кучета и котки и се вайкай

Конктетно, че си е баш дълг. И то в пъти над това, което може държавата да произведе за 1 година. Докато Китай може да има трилиони, но е индустриална държава и тази сума е едно нищо. А САЩ - има външен дълг, не вътрешен към всичките му колонии.
    Червен си, ей, червен. Индустриалната държава Китай си трови населението, почвата и въздуха за стотинки, докато в САЩ Джон си седи зад бюрото и сичко му е на шест.
    Смешното е, че не вдяваш, че няма значение какво можеш да произведеш, а за какво хората плащат. Хайде сега една пауза и ми кажи к'во си купил произведено в Китай, което не е по западен лиценз ? И би ли си купил телевизор, на който пише джин донг монг фонг гонг

САЩ ако фалират, и Китай ще потъне с тях. Тия милиони хора, които произвеждат епълчета, рейзърчета, парцалки и дрънкулки са все със западен етикет; бизнеса се върти от западняци. Жълтурите просто вършат мръсната работа и явно им е кеф. Никога няма дори 1% от влиянието на Щатите да имат, 'щото не би им купил боклуците с китайски етикет.

Град
    системата дегоба
    ех ит сектора

направо ме затапи с тоя коментар

то и като шеф да бачкаш е добре платено ама ние верно сме живели богато и охолно

поклон ти правя добре че беше ти да ми отвориш очите

пп

аз 30лв ги вадя за 1 минута като бръкна в гъза на кучето

ти за колко време ги правиш?

а да ти каза за цял ден

тавариш aurissaaaaa

теб кой те възпита да се държиш така

от баща си ли гледа?
    Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 08:22

Супер фен
    ти за колко време ги правиш?
    мен не ми се и налага да бачкам, 'щото наште са го правили по-оферта от 1мин бъркане в кучешки задник, ?

аз 30лв ги вадя за 1 минута като бръкна в гъза на кучето
    правиш ти в някво село из северна България. Ако ти е над хиляда на месец доходът чак ще се учудя

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    мен не ми се и налага да бачкам, 'щото наште са го правили по-оферта от 1мин бъркане в кучешки задник, ?

правиш ти в някво село из северна България. Ако ти е над хиляда на месец доходът чак ще се учудя

в крафермата ми беше 1500 ама не ми хареса там и се изместих да работя на друго място

какъв е този интерес към моята скромна особа?

не съм политик спокойно

скромен патриот съм

нали знаеш как 95% от хората в тая страна преживяват?

не ми казвай колко добре живеем не падам от марс
    Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 09:11

Супер фен
    а българина се радва на 150 евро месечно
    не си умрял от глад значи

Град
    системата дегоба
    не си умрял от глад значи
    пич изтрезней и тогава пиши

в момента и ти не знаеш какво дрънкаш

Мега фен
    ахахахха, много тъжно ми става като чета тук.
    А най-скапаната китайска стока е по-качествена от най-добрата американска по простота причина, че щатите произвеждат само зелени тапети и нищо друго.

http://galivlad.blogspot.com/2015/06/blog-post.html

700 евра е стартовата в ИТ сектора. Вземи се образовай вместо да цвилиш, магаре. 10 лева на ден ти беше заплатата 2000 и някоя, сега са 30. Ае да не са мръднали. Рови там по гъзовете на кучета и котки и се вайкай

Червен си, ей, червен. Индустриалната държава Китай си трови населението, почвата и въздуха за стотинки, докато в САЩ Джон си седи зад бюрото и сичко му е на шест.
    Смешното е, че не вдяваш, че няма значение какво можеш да произведеш, а за какво хората плащат. Хайде сега една пауза и ми кажи к'во си купил произведено в Китай, което не е по западен лиценз ? И би ли си купил телевизор, на който пише джин донг монг фонг гонг

САЩ ако фалират, и Китай ще потъне с тях. Тия милиони хора, които произвеждат епълчета, рейзърчета, парцалки и дрънкулки са все със западен етикет; бизнеса се върти от западняци. Жълтурите просто вършат мръсната работа и явно им е кеф. Никога няма дори 1% от влиянието на Щатите да имат, 'щото не би им купил боклуците с китайски етикет.
    колко са тези фирми за 700 евро стартово ве? Какви са тези глупости? повечето са около 1000 лв, при положение, че си одобрен и изучил перфектно занаята. Което няма как да стане, ако не работил поне 1 година.

И кво ще ми се оправдаваш пак с ИТ сектора ве? 1 процент от хората в България няма.
    Китай са жълтури, ама ние сме зелени направо, Защото ако Китай е комунизъм и вършат няква мръсна работа ние сме пък съвсем унищожени и нищо не правим.

Де3ба и синия .

Минималната пенсия в България може за 5 години да се направи 300-350 лв Така и децата няма да има да плащат на родителите си от заплатите си.
    Може за 5 години да се осигорят бригади, лагери и кво ли си не за всички безработни.
    За 5 години може ние да име най-доброто земеделие и животновъдство.

Стига да се появи някаква наша Сириза.
    За

Супер фен
    1 процент от хората в България няма.
    точно т'ва е проблема. И не е само в България това да има абсурдно количество свободни, добре платени позиции и да няма кой да ги заема. И в Испания доколкото знам последните година-две сходно положение.

Обяснявате, че нямало работа или хората бачкали за стинки - е, работа има. Сори, ама работа реално има и даже няма достатъчно хора да запълянт позициите. А ти за лагери ми говориш тука и бригади.

Впрочем 1000 бяха преди 2-3 години. И за разните кол. центрове - съпорт етц. беше сходна. Имам познат на такава длъжност, поне за това знам. Неговата няма да я коментирам, но ми каза, че сега почват на по 1200-1300 новите.

Град
    системата дегоба
    точно т'ва е проблема. И не е само в България това да има абсурдно количество свободни, добре платени позиции и да няма кой да ги заема. И в Испания доколкото знам последните година-две сходно положение.

Обяснявате, че нямало работа или хората бачкали за стинки - е, работа има. Сори, ама работа реално има и даже няма достатъчно хора да запълянт позициите. А ти за лагери ми говориш тука и бригади.

Впрочем 1000 бяха преди 2-3 години. И за разните кол. центрове - съпорт етц. беше сходна. Имам познат на такава длъжност, поне за това знам. Неговата няма да я коментирам, но ми каза, че сега почват на по 1200-1300 новите.

покажи някоя друга статистика

едно време ти бяха така шарени коментарите с картинки даже си ги оцветявах

Много голяма шматка си, въобще не виждаш по-напред от ИТ сектора, а сега и Кал ценровете ти били най-хубавото.
    Ами сори батка, ама тва е все едно, аз да говоря за само за Агрономството и да очаква всички да са само агрономи. И внимавай. Едно е земеделие - в който първичен отрасъл би могъл да изхранава и работят хора от най-ниско, до най-високо ниво на клалификация и способности, друго е компютърна фирма, която се нуждае само от комоютърни специалисти и 1 чистачка. И става на оная работа, да глобавяш клошарите, че ровили в боклука. Ей тва сте вие гербаджиите.

Има работа, ама друг път. По-морето има през летния сезон, да. Средните заплати са 500-600 лв, а на много места и по 400 лв. И това по малките населени места каква преспектива му остава на човек, да се изсели отново с Софията или да замине?

Освен това служителите бачкат по 12 часа на ден за тея кирливи пари. Най-робско прадажната нация и заблудена като теб.

Супер фен
    Ей тва сте вие гербаджиите.
    аз на Боко сипвам още откак Слави го превъзнасяше докато беше секретарка в МВР
    боклуците само като им погледнеш муцуната се познават
    нз що ме ръгаш в тая група
    ти си тоя, дето се кефеше на Сидера

Много голяма шматка си, въобще не виждаш по-напред от ИТ сектора, а сега и Кал ценровете ти били най-хубавото.
    ми те и от Арсенал продават най-качествените АК-та в САЩ и май на всеки любител на оръжията там му е мечта да има един СЛР, ама ти и това не знаеш, нали ? Все ще намериш от кво да се оплачеш. Не искаш в ИТ сектора, не ти се работи в Кол център. Даже в София не би се преместил да си намериш работа. Еми ай сиктир бе дееба
    Кво очакваш ? Да дойде някой специално в горно нанадолнище с население 1000 души да отвори ферма за прасета и зелки, че да те земе на работа за 2000 лева на месец ли ? Сериозно ли т'ва очакваш ?
    По цял свят хората в твоя бранш са преебани - не е само Б-я. Виж в Щатите кво е положението с пилешките фермери - има 4 огромни корпорации, които ги дерат. Ама много сме важни българите, та специално нас са дошли да преебават.
    Даже им е добре на родните фермери да ти кажа честно - къде по-зле щеше да е ако не беше ЕС.
    https://www.youtube.com/watch?v=X9wHzt6gBgI

Освен това служителите бачкат по 12 часа на ден за тея кирливи пари.
    Аз специално за хората, работещи по студия в ИТ индустрията съм чел какви ли не неща - от припаднали от преумора на работното място до такива изкарващи смени по 72 часа до размахване на огнестрелно оръжие в офиса.
    Ако си мислиш, че само в Б-я са лайняни условията ... ми объркАл си се. В Китай да не е къртовски, робски труд за жълти стотинки ?

Червенушко си ти, казах ти вече. В своя вселена си живееш - хем всички да са заможни, хем където искат и каквото им е на душа да си бачкат, па ако може и по 2 часа на ден да работят най-добре ще е.

Като не ти отърва положението - регистрираш собствена фирма и толкоз. Боко доскоро нали мрънкаше, че нямало животновъди и нямало на кого да раздават европейските субсидии. Възползвай се.

много си сляп

много небивалици пишеш и с нищо не си запознат

и пак за Бойко ми говориш кво казал

и пак само ИТ сектора ти в главата

и пак подкрепяш тази система

За това ходят да берат ягоди в гърция и англия, защото тук нашите са много богати фермери. смех

Град
    системата дегоба
    много си сляп

много небивалици пишеш и с нищо не си запознат

и пак за Бойко ми говориш кво казал

и пак само ИТ сектора ти в главата

и пак подкрепяш тази система

За това ходят да берат ягоди в гърция и англия, защото тук нашите са много богати фермери. смех
    за него България е ит сервиз

Супер фен
    м
    ходят да берат ягоди 'щото са неграмотни като теб

https://www.youtube.com/watch?v=UpjT5im-Gec

милите българи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си