- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
още един, който няма представа какво означават тия цифри
Япония може да има 2.8 трилиона дълг, ама Япония държи 2х тази сума в чужд дълг към нейни банки
Дългът на САЩ е основно към Япония и американските граждани и някакви фъстъци се държат от Китай и (май?) Русия
Люксембург го споменахме вече по-назад - не е 'дълг' - не и в смисъла на изхарчени пари тип Гърция
С Италия обаче май наистина е кофти положението.
----
Дупендър, що постваш чисти спекулации, брат ? Нито Ципрас го е потвърдил това, нито Путин. Като САЩ от снощи взеха да натискат да се стигне до някакво споразумение, та може и да има такава вероятност, ама ето го нелепото в ситуацията :
при все неодобрението ви за САЩ, накрая ще се окаже, че сте на един акъл с тях и англичаните.
Последно редактирано от aurissaaaaa : 07-08-2015 на 04:52
ейй голям бот си аурисе, и външен дълг не знаеш какво е
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...96952980,d.bGg
ей майка им да еба, в уикипедията са бъркнали и са сменили процентите от към БВП, преди 1 месец за люксембурк беше 30000 % сега 27 да ви 3ба и в пропагандата на САЩ и Запада,
Ии това, което ми пускаш, с какво се различава от това, което аз съм написал ? По-конкретно ако може.
Конктетно, че си е баш дълг. И то в пъти над това, което може държавата да произведе за 1 година. Докато Китай може да има трилиони, но е индустриална държава и тази сума е едно нищо. А САЩ - има външен дълг, не вътрешен към всичките му колонии.
те не работят, а ние им плащаме.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе ако искат да вярват
нали богатия българин даде своята вноска по заема дето дадоха на гърците
и точно тия гордо казаха няма плащаме
да съм честен ако на гърците им кажат няма 16та заплата палят парламента
а българина се радва на 150 евро месечно и в същото време редовно показва диаграми и графики
които показват колко добре се развиваме а заплатите и пенсиите не са мръднали за сметка на данъците и сметките които се увеличават
поне в последните 10г е така
Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 07:37
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
700 евра е стартовата в ИТ сектора. Вземи се образовай вместо да цвилиш, магаре. 10 лева на ден ти беше заплатата 2000 и някоя, сега са 30. Ае да не са мръднали. Рови там по гъзовете на кучета и котки и се вайкайкоито показват колко добре се развиваме а заплатите
Червен си, ей, червен. Индустриалната държава Китай си трови населението, почвата и въздуха за стотинки, докато в САЩ Джон си седи зад бюрото и сичко му е на шест.Конктетно, че си е баш дълг. И то в пъти над това, което може държавата да произведе за 1 година. Докато Китай може да има трилиони, но е индустриална държава и тази сума е едно нищо. А САЩ - има външен дълг, не вътрешен към всичките му колонии.
Смешното е, че не вдяваш, че няма значение какво можеш да произведеш, а за какво хората плащат. Хайде сега една пауза и ми кажи к'во си купил произведено в Китай, което не е по западен лиценз ? И би ли си купил телевизор, на който пише джин донг монг фонг гонг
САЩ ако фалират, и Китай ще потъне с тях. Тия милиони хора, които произвеждат епълчета, рейзърчета, парцалки и дрънкулки са все със западен етикет; бизнеса се върти от западняци. Жълтурите просто вършат мръсната работа и явно им е кеф. Никога няма дори 1% от влиянието на Щатите да имат, 'щото не би им купил боклуците с китайски етикет.
ех ит сектора
направо ме затапи с тоя коментар
то и като шеф да бачкаш е добре платено ама ние верно сме живели богато и охолно
поклон ти правя добре че беше ти да ми отвориш очите
пп
аз 30лв ги вадя за 1 минута като бръкна в гъза на кучето
ти за колко време ги правиш?
а да ти каза за цял ден
тавариш aurissaaaaa
теб кой те възпита да се държиш така
от баща си ли гледа?
Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 08:22
мен не ми се и налага да бачкам, 'щото наште са го правилити за колко време ги правиш?по-оферта от 1мин бъркане в кучешки задник, ?
правиш ти в някво село из северна България. Ако ти е над хиляда на месец доходът чак ще се учудяаз 30лв ги вадя за 1 минута като бръкна в гъза на кучето
в крафермата ми беше 1500 ама не ми хареса там и се изместих да работя на друго място
какъв е този интерес към моята скромна особа?
не съм политик спокойно
скромен патриот съм
нали знаеш как 95% от хората в тая страна преживяват?
не ми казвай колко добре живеем не падам от марс
Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 09:11
не си умрял от глад значиа българина се радва на 150 евро месечно![]()
ахахахха, много тъжно ми става като чета тук.
А най-скапаната китайска стока е по-качествена от най-добрата американска по простота причина, че щатите произвеждат само зелени тапети и нищо друго.
http://galivlad.blogspot.com/2015/06/blog-post.html
колко са тези фирми за 700 евро стартово ве? Какви са тези глупости? повечето са около 1000 лв, при положение, че си одобрен и изучил перфектно занаята. Което няма как да стане, ако не работил поне 1 година.
И кво ще ми се оправдаваш пак с ИТ сектора ве? 1 процент от хората в България няма.
Китай са жълтури, ама ние сме зелени направо, Защото ако Китай е комунизъм и вършат няква мръсна работа ние сме пък съвсем унищожени и нищо не правим.
Де3ба и синия .
Минималната пенсия в България може за 5 години да се направи 300-350 лв Така и децата няма да има да плащат на родителите си от заплатите си.
Може за 5 години да се осигорят бригади, лагери и кво ли си не за всички безработни.
За 5 години може ние да име най-доброто земеделие и животновъдство.
Стига да се появи някаква наша Сириза.
За
точно т'ва е проблема. И не е само в България това да има абсурдно количество свободни, добре платени позиции и да няма кой да ги заема. И в Испания доколкото знам последните година-две сходно положение.1 процент от хората в България няма.
Обяснявате, че нямало работа или хората бачкали за стинки - е, работа има. Сори, ама работа реално има и даже няма достатъчно хора да запълянт позициите. А ти за лагери ми говориш тука и бригади.
Впрочем 1000 бяха преди 2-3 години. И за разните кол. центрове - съпорт етц. беше сходна. Имам познат на такава длъжност, поне за това знам. Неговата няма да я коментирам, но ми каза, че сега почват на по 1200-1300 новите.
Много голяма шматка си, въобще не виждаш по-напред от ИТ сектора, а сега и Кал ценровете ти били най-хубавото.
Ами сори батка, ама тва е все едно, аз да говоря за само за Агрономството и да очаква всички да са само агрономи. И внимавай. Едно е земеделие - в който първичен отрасъл би могъл да изхранава и работят хора от най-ниско, до най-високо ниво на клалификация и способности, друго е компютърна фирма, която се нуждае само от комоютърни специалисти и 1 чистачка. И става на оная работа, да глобавяш клошарите, че ровили в боклука. Ей тва сте вие гербаджиите.
Има работа, ама друг път. По-морето има през летния сезон, да. Средните заплати са 500-600 лв, а на много места и по 400 лв. И това по малките населени места каква преспектива му остава на човек, да се изсели отново с Софията или да замине?
Освен това служителите бачкат по 12 часа на ден за тея кирливи пари. Най-робско прадажната нация и заблудена като теб.
аз на Боко сипвам още откак Слави го превъзнасяше докато беше секретарка в МВРЕй тва сте вие гербаджиите.
боклуците само като им погледнеш муцуната се познават
нз що ме ръгаш в тая група
ти си тоя, дето се кефеше на Сидера
ми те и от Арсенал продават най-качествените АК-та в САЩ и май на всеки любител на оръжията там му е мечта да има един СЛР, ама ти и това не знаеш, нали ? Все ще намериш от кво да се оплачеш. Не искаш в ИТ сектора, не ти се работи в Кол център. Даже в София не би се преместил да си намериш работа. Еми ай сиктир бе деебаМного голяма шматка си, въобще не виждаш по-напред от ИТ сектора, а сега и Кал ценровете ти били най-хубавото.
Кво очакваш ? Да дойде някой специално в горно нанадолнище с население 1000 души да отвори ферма за прасета и зелки, че да те земе на работа за 2000 лева на месец ли ? Сериозно ли т'ва очакваш ?
По цял свят хората в твоя бранш са преебани - не е само Б-я. Виж в Щатите кво е положението с пилешките фермери - има 4 огромни корпорации, които ги дерат. Ама много сме важни българите, та специално нас са дошли да преебават.
Даже им е добре на родните фермери да ти кажа честно - къде по-зле щеше да е ако не беше ЕС.
https://www.youtube.com/watch?v=X9wHzt6gBgI
Аз специално за хората, работещи по студия в ИТ индустрията съм чел какви ли не неща - от припаднали от преумора на работното място до такива изкарващи смени по 72 часа до размахване на огнестрелно оръжие в офиса.Освен това служителите бачкат по 12 часа на ден за тея кирливи пари.
Ако си мислиш, че само в Б-я са лайняни условията ... ми объркАл си се. В Китай да не е къртовски, робски труд за жълти стотинки ?
Червенушко си ти, казах ти вече. В своя вселена си живееш - хем всички да са заможни, хем където искат и каквото им е на душа да си бачкат, па ако може и по 2 часа на ден да работят най-добре ще е.
Като не ти отърва положението - регистрираш собствена фирма и толкоз. Боко доскоро нали мрънкаше, че нямало животновъди и нямало на кого да раздават европейските субсидии. Възползвай се.
много си сляп
много небивалици пишеш и с нищо не си запознат
и пак за Бойко ми говориш кво казал
и пак само ИТ сектора ти в главата
и пак подкрепяш тази система
За това ходят да берат ягоди в гърция и англия, защото тук нашите са много богати фермери. смех
ходят да берат ягоди 'щото са неграмотни като теб
https://www.youtube.com/watch?v=UpjT5im-Gec
милите българи