- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Първо и двете световни войни са избухнали от европа... от неразвенството между народите, от робското подтиснечество на слабите.
70 години по-късно нещата се повтарят.
Трудно е да ти кажа какво може да се направи така, че всички да останат доволни и всичко да протече хубаво.
Като цяло не знам кой и кои истински родолюбци ще се съберат някога и кои са тези мислители, за да ти дам отговор.
Ако ще се променя нещо то обаче не може както от 26 години ни обясняват да протече в началото плавно и неусетно. Такива лайна не съществуват. Не може да протече схема от типа - масови съкращения с цел реформи.
Не може да протече по всякакъв мирен като цяло начин, защото никой не се освободил с вълшебна пръчица.
ПСВ тръгва защото австроунгарците ги е сдух от РусияПърво и двете световни войни са избухнали от европа... от неразвенството между народите, от робското подтиснечество на слабите.
ВСВ тръгва заради мирните договори от ПСВ
Проникновенията, които ни споделяш, базирани на погрешните или изцяло липсващите ти познания по История няма к'во да се коментират.
Май ти нямаш, не аз. Първата световна тръгва с убийството на една много важна фигура, сети се сам. По това време Австро-Унгарската империя решава да търси вината в малката Сърбия, която има близки отношения с Русия. Не Русия напада Унгария, ами Унгария напада Сърбия първа. И Русия кво може да направи? Като цяло тогава 10 годишни деца са се трепели в мините за въглища докато други лайна са ходили с врътовръзки и се е чувствало огромно напрежение между класите в Цяла Европа. Втората световна е същата простотия. Отново икономически едни държав като нас са унижавани. Ей тва става и сега. Аз дето не чета и съм сравнително не голям професор хахаха го разбирам, не знам за теб.
А сега сме си колониика дам.
Ауе, някой може ли да ми каже в Израел какво точно произвеждат, каква им е икономиката, че имат такъв стандарт на живот, докато съседните държави около тях са светлини години назад от тях, даже има и война, но това не влияе на стандарта на Израел. чудничко.
кво ми пускаш тоя хитлер ? Ей заради с такива евреи е пълен ЕП , банките в Гърция не са гърцки дори.
ей това са били причинителите на войната ..
ае деразай
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4861205
няма ми пускаш повече английски сайтове.
Ей заради с такива евреи е пълен ЕПчудя се тече ли ти пяна от устата докато пишеш ?банките в Гърция не са гърцки дори.
ей това са били причинителите да ти кажа.
би ли ми превел това изречение ?
няма и майка ти да чукам повече, че явно сте генетично обременени в родата и не искам да ми роди дебилченяма ми пускаш повече английски сайтове.
гръцко село по средата на нищото
https://www.google.bg/maps/@40.99868...2!8i6656?hl=bg
баси кочината ;д
тва ако го пускаш да ни впечатлиш напрао не искам да зн къде живееш :Д
тука има две деца дето пускат само лични нападки
няма да споменавам че това са ауриса и търнала искам всички сами да се досетят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
шшшт, тихо, той ни троли в момента
ае хари, в кучешки дупета ли предпочиташ да бъркаш или в котешки ? А бъркал ли си в гъза на магаре ? А на овца ?
На кое животно аналното отверстие е най-привлекателно ?
Как мирише гъза на крава ?
// да не решиш, че те заяждам - питам просто от любопитство, 'щото нали си споменавал, че си изкарваш прехраната с бъркане по задници и нали си анален специалист викам да взема да се запозная с компетентното ти мнение![]()
нелична ненападка
хихихи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тъкмо преди има-няма 2 часа взех един душ, че е страшна шега, братче. Излезеш на балкона да подишаш чист въздух, а то същински ад, братле....
кажи ми поне кучешки или котешки дупета харесваш повече
bulgarian village https://www.google.bg/maps/place/967...!6m1!1e1?hl=bg
Ами като ти е жега, отиваш в магазина и си купуваш най-скъпия и също най-голям сладолед, ядеж до пръскване, чак да почне да ти се доповдига и после да го изхвърлиш - така прави един истински капиталист, ти явно си менте, има някакъв социален елемент в тебе, ше ми ходиш на терасата за без пари, същински ленин.
В София да излезеш на терасата на подишаш чист въздуш, личи си кой живее в Южния парк. От кога си се установил там, от както построиха американското посолство ли?