.
Затворена тема
Страница 27 от 95 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2365
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Един ден ще има повече работа и ще се съберете всичките соц утрепки. Дупендур, ти не се включвай, ти не си соц.
    Иисуската и той е бил соц, помагал е на хората в нужда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Иисуската и той е бил соц, помагал е на хората в нужда.
    Тя и половин европа е по-соц от целия бивш варшавски договор взет заедно.
    Всъщност и религиозен не си.

Мега фен
    Всъщност и религиозен не си.
    ми религиозен съм, що да не съм,

даже това дето е говорил Иисуската е реалността, а материалистите са религиозните.

Мега фен
    Тя и половин европа е по-соц от целия бивш варшавски договор взет заедно.
    ми тогава нека Европа си остане Европа каквато е била, защо приема модела на американския хард-капитализъм.

Един ден ще има повече работа и ще се съберете всичките соц утрепки. Дупендур, ти не се включвай, ти не си соц.

И кво, къв е плана на големите мислители, ще съборите капитализма и ще посторите система в която всички ще ви се кланят и ще сте полубожества, докато ние простите некомунисти ще мрем от глад ли?
    Първо и двете световни войни са избухнали от европа... от неразвенството между народите, от робското подтиснечество на слабите.

70 години по-късно нещата се повтарят.

Трудно е да ти кажа какво може да се направи така, че всички да останат доволни и всичко да протече хубаво.
    Като цяло не знам кой и кои истински родолюбци ще се съберат някога и кои са тези мислители, за да ти дам отговор.

Ако ще се променя нещо то обаче не може както от 26 години ни обясняват да протече в началото плавно и неусетно. Такива лайна не съществуват. Не може да протече схема от типа - масови съкращения с цел реформи.
    Не може да протече по всякакъв мирен като цяло начин, защото никой не се освободил с вълшебна пръчица.

Супер фен
    Първо и двете световни войни са избухнали от европа... от неразвенството между народите, от робското подтиснечество на слабите.
    ПСВ тръгва защото австроунгарците ги е сдух от Русия
    ВСВ тръгва заради мирните договори от ПСВ

Проникновенията, които ни споделяш, базирани на погрешните или изцяло липсващите ти познания по История няма к'во да се коментират.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ПСВ тръгва защото австроунгарците ги е сдух от Русия
    ВСВ тръгва заради мирните договори от ПСВ

Проникновенията, които ни споделяш, базирани на погрешните или изцяло липсващите ти познания по История няма к'во да се коментират.
    Май ти нямаш, не аз. Първата световна тръгва с убийството на една много важна фигура, сети се сам. По това време Австро-Унгарската империя решава да търси вината в малката Сърбия, която има близки отношения с Русия. Не Русия напада Унгария, ами Унгария напада Сърбия първа. И Русия кво може да направи? Като цяло тогава 10 годишни деца са се трепели в мините за въглища докато други лайна са ходили с врътовръзки и се е чувствало огромно напрежение между класите в Цяла Европа. Втората световна е същата простотия. Отново икономически едни държав като нас са унижавани. Ей тва става и сега. Аз дето не чета и съм сравнително не голям професор хахаха го разбирам, не знам за теб.

А сега сме си колониика дам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    блаблалба
    няма да си правя труда да те образовам

отвори някой учебник, има разлика между повод и причина - и това се учи, ясно си спомням.

Мега фен
    Ауе, някой може ли да ми каже в Израел какво точно произвеждат, каква им е икономиката, че имат такъв стандарт на живот, докато съседните държави около тях са светлини години назад от тях, даже има и война, но това не влияе на стандарта на Израел. чудничко.

кво ми пускаш тоя хитлер ? Ей заради с такива евреи е пълен ЕП , банките в Гърция не са гърцки дори.
    ей това са били причинителите на войната ..

ае деразай
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4861205

няма ми пускаш повече английски сайтове.

Супер фен
    Ей заради с такива евреи е пълен ЕП
    банките в Гърция не са гърцки дори.
    ей това са били причинителите да ти кажа.
    чудя се тече ли ти пяна от устата докато пишеш ?

би ли ми превел това изречение ?

няма ми пускаш повече английски сайтове.
    няма и майка ти да чукам повече, че явно сте генетично обременени в родата и не искам да ми роди дебилче

Мега фен
    генетично обременени в родата и не искам да ми роди дебилче
    ама иначе с кръвосмешението нямаш проблем. европейска ценност.

Мега фен
    ама иначе с кръвосмешението нямаш проблем. европейска ценност.
    Да ти припомням ли руско-православните?

гръцко село по средата на нищото
    https://www.google.bg/maps/@40.99868...2!8i6656?hl=bg

Супер фен
    баси кочината ;д

тва ако го пускаш да ни впечатлиш напрао не искам да зн къде живееш :Д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тука има две деца дето пускат само лични нападки

няма да споменавам че това са ауриса и търнала искам всички сами да се досетят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    шшшт, тихо, той ни троли в момента

ае хари, в кучешки дупета ли предпочиташ да бъркаш или в котешки ? А бъркал ли си в гъза на магаре ? А на овца ?
    На кое животно аналното отверстие е най-привлекателно ?
    Как мирише гъза на крава ?

// да не решиш, че те заяждам - питам просто от любопитство, 'щото нали си споменавал, че си изкарваш прехраната с бъркане по задници и нали си анален специалист викам да взема да се запозная с компетентното ти мнение

нелична ненападка

хихихи

Град
    системата дегоба
    шшшт, тихо, той ни троли в момента

ае хари, в кучешки дупета ли предпочиташ да бъркаш или в котешки ? А бъркал ли си в гъза на магаре ? А на овца ?
    На кое животно аналното отверстие е най-привлекателно ?
    Как мирише гъза на крава ?

// да не решиш, че те заяждам - питам просто от любопитство, 'щото нали си споменавал, че си изкарваш прехраната с бъркане по задници и нали си анален специалист викам да взема да се запозная с компетентното ти мнение

нелична ненападка

хихихи
    изкъпи се
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    тъкмо преди има-няма 2 часа взех един душ, че е страшна шега, братче. Излезеш на балкона да подишаш чист въздух, а то същински ад, братле....

кажи ми поне кучешки или котешки дупета харесваш повече

Град
    системата дегоба
    тъкмо преди има-няма 2 часа взех един душ, че е страшна шега, братче. Излезеш на балкона да подишаш чист въздух, а то същински ад, братле....

кажи ми поне кучешки или котешки дупета харесваш повече
    добре

Мега фен
    Ами като ти е жега, отиваш в магазина и си купуваш най-скъпия и също най-голям сладолед, ядеж до пръскване, чак да почне да ти се доповдига и после да го изхвърлиш - така прави един истински капиталист, ти явно си менте, има някакъв социален елемент в тебе, ше ми ходиш на терасата за без пари, същински ленин.

В София да излезеш на терасата на подишаш чист въздуш, личи си кой живее в Южния парк. От кога си се установил там, от както построиха американското посолство ли?

anonymous708973
    Guest
    защо да сме неграмотно население, в България да не би да има по-малко висшисти на глава от населението
    Откога броят висшисти говори за някаква грамотност? Бъркаш количество с качество. Почти всички в тоя форум сме висшисти, има хора, които пишат "немога", в постовете на Харитов няма една калпава запетайка. Колко висшисти пък не могат да напишат "висше" правилно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си