- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
LoveInfect, ела да ни спасиш да не обърнем резбата.
Че търнала и ауриса съблазняват млади момченца с неприлични предложения.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ха, хаджи прасчо се пръкна
дай я тая нивичка - тъкмо четири кубика ще изкопам от нея
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
грух грух
грух грух грух
да се трансформират в какво ?
За разнообразие няма да се държа като задник и ще те попитам човешки - разбираш, че една фирма е успешна когато генерира приходи, нали така ? Генерираш ли голямо количество приходи ти скачат акциите -> хората ги купуват -> имаш по-голям капитал -> имаш пари за инвестиции -> растеш.
Ако не генерираш приходи или започнат да намаляват, инвеститорите ти се разбягват, губиш пари -> режеш заплати, сваляш качеството на продукцията си и накрая просто изчезваш.
Отново, познанията ми по икомомика си нищожни и вероятно това е крайно наивен начин да се опише ситуацията и има безброй ако-та, но все пак г/д така стават нещата.
Та въпросът ми към теб е - как една западна корпорация може да се конкурира с една китайска такава, която плаща по 50$ на месец на работниците си и въпросните все пак са що-годе образовани.
Единственото, което спасява западните икономики на този етап са 1. фактът, че поне в доста сфери западното образование превъзхожда азиатското такова (но с вметката, че за съжаление западните университети започват да приемат все повече азиатци заради кинитите, та това може и скоро да не е факт) ; 2. насадената идея, че азиатските стоки са нискокачествени (което не е на 100% така - проблемът им е отново в липсата на подходящо образование и RnD, което скоро няма да съществува като пречка заради лакомията на западните унита) ; 3. европейците и американците ги бива да си пласират стоката с рекламни кампании и 4. фактът, че на запад се инвестира в иновативни технологии, докато държави-производители като Китай просто копират.
Всяко от тези струва адски много пари. Ако тези 4-те се променят, ще живееш в Китайска колония. Това ли искаш ? Как ще промениш системата ?
Комунистите опитаха да затрият консуматорското общество и се провалиха. Изводът е, че хората са тъпи и няма какво да направиш по въпроса. Живей си живота, бъди свестен човек и помагай където можеш. Няма да промениш човечеството...а 'системата' е отражение на човечеството.
Ако не се направи нещо така или иначе системата рухва а ние изчезваме. Ако се върви по този начин най вероятно отново ще избухне някаква невиждана криза и диктатурите ще се завърнат.
корабе, тоз аурис нивгаж не пада на гръб, да го ева.
кво ще го правим.
според неговата теория няма смисъл да се прави нищо, всичко е безнадежно... а моята теория е, че докато има хора, може да има и промени. като цяло вървим към лайна, защото хората са облъчени от алчността си, а капитализма допълнително промива мозъците на всички за единствено и само материален животи и пари.
виж, че и папата не помогна при ауриса, смармалечка го за има няма 30 секунди, остава арменския поп.
пробвай и ти с твоята теория, ма се съмнявам за пробив
Ефенди, толкова да съм ти симпатичен чак ... Учудвам се :}}
да нямаме роднинска връзка, питай баба си.
Това което ти искаш си е диктатура.
Ауриса ти го каза, системата е такава, щото хората са такива.
И да не почнеш, да ми опяваш, как комунистите били много високоморални, още си спомням с какво умиление всички се кефеха на "ЗАПАДНАТА" кола на мъжа на леля ми, пред 95-та, а тя беше някакъв прогнил опел кадет.
По-материалистичен строй от комунизма не знам дали е съществувал, за големите празни фрази за равенство, свобода и справедливост са се криели най-низките човешки страсти.
Паса _ пасали
Пасали са главно такива като теб. Няма лошо в това. Днес същите нямат и трева.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...97653015,d.bGQ
докато това е културата на България и докато това го има по телевизията - обречен е целия народ.
Американски военни самолети прелетяха над събора в Рожен
http://vbox7.com/play:mf5b2722e3
ПП: ама озвучението кърти![]()
Помислили са че готвим инвазия като са се събрали толкова много хиляди .![]()
Питай Поли Карастоянова защо го има, нали тя отговаря за културата и медиите.