.
Затворена тема
Страница 29 от 95 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2365
    Мега фен
    LoveInfect, ела да ни спасиш да не обърнем резбата.
    Че търнала и ауриса съблазняват млади момченца с неприлични предложения.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    LoveInfect, ела да ни спасиш да не обърнем резбата.
    Че търнала и ауриса съблазняват млади момченца с неприлични предложения.
    ауриса ще си получи нивичка за да копа картофи

а докато не копа с голи ръце ще трепе гадното колорадско насекомо и няма да има време за нас тъй като ще бъде зает с възвишените дела които той възложи сам на населението
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    ха, хаджи прасчо се пръкна

дай я тая нивичка - тъкмо четири кубика ще изкопам от нея

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ха, хаджи прасчо се пръкна

дай я тая нивичка - тъкмо четири кубика ще изкопам от нея

бах тва разузнаване още не знаеш колко е нивата знаеш колко ще изкопаш

че и в кубици ги мери брех развита работа

сигурно ще купиш и натовски ракети да разбиваш градушките
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    грух грух

Град
    системата дегоба
    грух грух

нищо чудно че се мислиш за прасе то да психяса човек с тия картофи на кубици

че вече и грухтиш

Супер фен
    грух грух грух

В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава.

.
    Не е нужно да изчезват ами само да се трансформират

Супер фен
    да се трансформират в какво ?

За разнообразие няма да се държа като задник и ще те попитам човешки - разбираш, че една фирма е успешна когато генерира приходи, нали така ? Генерираш ли голямо количество приходи ти скачат акциите -> хората ги купуват -> имаш по-голям капитал -> имаш пари за инвестиции -> растеш.
    Ако не генерираш приходи или започнат да намаляват, инвеститорите ти се разбягват, губиш пари -> режеш заплати, сваляш качеството на продукцията си и накрая просто изчезваш.

Отново, познанията ми по икомомика си нищожни и вероятно това е крайно наивен начин да се опише ситуацията и има безброй ако-та, но все пак г/д така стават нещата.

Та въпросът ми към теб е - как една западна корпорация може да се конкурира с една китайска такава, която плаща по 50$ на месец на работниците си и въпросните все пак са що-годе образовани.
    Единственото, което спасява западните икономики на този етап са 1. фактът, че поне в доста сфери западното образование превъзхожда азиатското такова (но с вметката, че за съжаление западните университети започват да приемат все повече азиатци заради кинитите, та това може и скоро да не е факт) ; 2. насадената идея, че азиатските стоки са нискокачествени (което не е на 100% така - проблемът им е отново в липсата на подходящо образование и RnD, което скоро няма да съществува като пречка заради лакомията на западните унита) ; 3. европейците и американците ги бива да си пласират стоката с рекламни кампании и 4. фактът, че на запад се инвестира в иновативни технологии, докато държави-производители като Китай просто копират.

Всяко от тези струва адски много пари. Ако тези 4-те се променят, ще живееш в Китайска колония. Това ли искаш ? Как ще промениш системата ?
    Комунистите опитаха да затрият консуматорското общество и се провалиха. Изводът е, че хората са тъпи и няма какво да направиш по въпроса. Живей си живота, бъди свестен човек и помагай където можеш. Няма да промениш човечеството...а 'системата' е отражение на човечеството.

Ако не се направи нещо така или иначе системата рухва а ние изчезваме. Ако се върви по този начин най вероятно отново ще избухне някаква невиждана криза и диктатурите ще се завърнат.

Мега фен
    ...
    Ама тва, еврейчетата са много умни, никога няма да можем да ги надхитрим.
    Вродени таланти.

Мега фен
    корабе, тоз аурис нивгаж не пада на гръб, да го ева.
    кво ще го правим.

според неговата теория няма смисъл да се прави нищо, всичко е безнадежно... а моята теория е, че докато има хора, може да има и промени. като цяло вървим към лайна, защото хората са облъчени от алчността си, а капитализма допълнително промива мозъците на всички за единствено и само материален животи и пари.

Мега фен
    виж, че и папата не помогна при ауриса, смармалечка го за има няма 30 секунди, остава арменския поп.

пробвай и ти с твоята теория, ма се съмнявам за пробив

Супер фен
    Ефенди, толкова да съм ти симпатичен чак ... Учудвам се :}}

Мега фен
    да нямаме роднинска връзка, питай баба си.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    корабе, тоз аурис нивгаж не пада на гръб, да го ева.
    кво ще го правим.
    да направим фондация да му купим нивичка и да му построим кочинка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако не се направи нещо така или иначе системата рухва а ние изчезваме. Ако се върви по този начин най вероятно отново ще избухне някаква невиждана криза и диктатурите ще се завърнат.
    Това което ти искаш си е диктатура.
    Ауриса ти го каза, системата е такава, щото хората са такива.
    И да не почнеш, да ми опяваш, как комунистите били много високоморални, още си спомням с какво умиление всички се кефеха на "ЗАПАДНАТА" кола на мъжа на леля ми, пред 95-та, а тя беше някакъв прогнил опел кадет.
    По-материалистичен строй от комунизма не знам дали е съществувал, за големите празни фрази за равенство, свобода и справедливост са се криели най-низките човешки страсти.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Това което ти искаш си е диктатура.
    Ауриса ти го каза, системата е такава, щото хората са такива.
    И да не почнеш, да ми опяваш, как комунистите били много високоморални, още си спомням с какво умиление всички се кефеха на "ЗАПАДНАТА" кола на мъжа на леля ми, пред 95-та, а тя беше някакъв прогнил опел кадет.
    По-материалистичен строй от комунизма не знам дали е съществувал, за големите празни фрази за равенство, свобода и справедливост са се криели най-низките човешки страсти.
    хахахахаха, ти с тая днешна свобода можеш да само да се осереш. кво си направил ти в живота си като си толкова свободен? Ваще може много да са се кефили на опел както и всички други, което не ми пука особено. Да са си ги гледали на картинки и са пасали трева. хахах

Мега фен
    хахахахаха, ти с тая днешна свобода можеш да само да се осереш. кво си направил ти в живота си като си толкова свободен? Ваще може много да са се кефили на опел както и всички други, което не ми пука особено. Да са си ги гледали на картинки и са пасали трева. хахах
    ПасАли са всички, цял източен блок тревопасАщи, хахахаха

Паса _ пасали
    Пасали са главно такива като теб. Няма лошо в това. Днес същите нямат и трева.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...97653015,d.bGQ

докато това е културата на България и докато това го има по телевизията - обречен е целия народ.

Мега фен
    Американски военни самолети прелетяха над събора в Рожен
    http://vbox7.com/play:mf5b2722e3

ПП: ама озвучението кърти

Помислили са че готвим инвазия като са се събрали толкова много хиляди .

nacepin
    Guest
    https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...97653015,d.bGQ

докато това е културата на България и докато това го има по телевизията - обречен е целия народ.
    Питай Поли Карастоянова защо го има, нали тя отговаря за културата и медиите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си