- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
то превеждащите спокойно можеха да пуснат и някоя част на игра на тронове и да заменят имената с реални
Ауриса се празни на всеки про-американски сайт, либерално. Има ги в изобилие, защото пропагандата и информационните вируси са американски, каквото ни е управлението.
нямаме к'во да кажем и почваме да наливаме по ауриса.
Кажи ми кои са тия либерали, които са осрали близкия изток, де. По име ако може - чие правителство е било на власт, кой е бил президент, защо са се намесили във вътрешната политика на държава Х ?
Хайде, давай. Кризата със суецкия канал е добър старт да си споделиш умозаключенията за западния империализъм.
Ти инфаркт ли искаш да ми докараш, че им прознасям иметаната чак.
Ами при положение, че уж Обама се смяташе, че води най-миролюбива политика, заразлика от предшествениците си, може да се направят сметки кво плещят.
Либерална е цялата Западна система, либерални са принципите на демокрацията, либерални са защитниците бездомните глутници изяли краката на бабата, либерални са псевдо-еколози, които ни закриват заводи и фабрики, защото сме били подписали либерални договори, либерални са всички тея малоумници, които защитават правата на гей парадите.
Но най-либералните успяха по ред да прехвърлят всички държавни ресурси в частния сектор и да създадът такива условия, в които един частник да бъде с по-големи възмножности от държавата, която съответно спира да бъде всякакъв органичаващ и реголиращ фактор, поради своето безмощие.
Либерални са всички, които реват против Путин и Русия. Либерални са всички, които подкрепиха свалянето на Хюсеин и Кадафи и оставиха държавите им в разруха и смърт.
Либерални са идеолози, марионетки, заблуждавани и служещи на разни империи.
А ти искаш по именно да ти обеснявам кои партии, които хора.... с маски.
подсадимо е
Последно редактирано от defender : 04-28-2016 на 21:15
Мисля, че само вярващия може да се ползва пълноценно от свободата, либералствуващия е клоун на свободата.
Или както пише в словото "наглед благочестиви, а от благочестието са се отрекли".
Льолин, ти си мозъчно увреден и с твърде объркани възприятия.
Welcome to the Jungle...
а ти ще умреш от инфаркт преди да станеш на 40
защото със свинете така става
Ще видим кой кого ще надживее.
Welcome to the Jungle...
ще видим и кой ще умре
защото е толкова дебел
че не са могли да го изнесат от тях
и да го закарат в болница
Франция отхвърля ТПТИ
"Споразумението дава изключителни права на големият американски бизнес, които влизат в разрез екологичните стандарти, принципите на трудовия пазар и националните законодателства на страните на ЕС, а заедно с това затруднява съществуването на по-малките местни производители...
„Не можем да приемем пренебрегването на основни принципи в нашето селско стопанство, на културата ни на общ достъп до обществените пазари”, заяви Оланд"
ПП: Трите корпоративни подлоги (ауриса, търнала и дарки) да четат, да се образоват.
Цитат:
"През последните години с все по-голяма почуда наблюдавам едно парадоксално явление. Има го както в развития свят, така и у нас. Става дума за едни особено гласовити хора, които обичат да наричат себе си „демократи“, „защитници на свободата“, „либерали“, „активни граждани“ и които постоянно ни убеждават как са самото въплъщение на плурализма. Проблемът при тези хора е, че ако си дадете труда да изчегъртате либералния лак на публичните им изяви, ще се окажете изправени пред същества, чиито възгледи за живота удивително приличат на възгледите, които са проповядвали идеолозите на нацистката или на фашистката партия. Махате либералната опаковка и пред слисания ви поглед се открива един класически фашист. Звучи особено парадоксално. Обаче е факт."
ПП: Интересно мнение е тва. Какво ли ще кажат ауриса и търнала?
Последно редактирано от defender : 05-09-2016 на 18:21
Факт е, за съжаление! Те са "толерантни" и "либерални" само докато твоите възгледи съвпадат с техните!
В тоя случай "плурализмът" означава, че можеш да изразяваш тяхното мнение, по колкото различни начина си искаш, а не само по един!
Ако си на мнение различно от тяхното, ставаш "фашист"/"комунист" или най-малкото изостанал дегенерати ти внушават чувство за вина
!
За тях важи същото!
цитат:
"10 май 2016 година, Лондон, три дни след избирането на пакистанец за кмет - червените лондонски дабълдекъри вече са окичени с надписи „Слава на Аллаха“. Срам ме е. Нямах никаква представа, преди 14 години, че емигрирам в арабския свят."
![]()
http://imgur.com/a/RqDYg
nuff said
синьото на третата карта са белите европейци
аурисе пак ли бръщолевиш твоите глупости
вече не знам какъв идиот трябва да си за да не виждаш нещата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кви глупости ве мен. Виж картите. Тоя маймун са го избрали другите маймуни. Да му мислят англичаните, 'щото нормален човек оттук нататък не го виждам как ще стане кмет на лондон