- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Последно редактирано от haritov : 06-11-2016 на 11:58
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ооо да, започна с обидите и коментари извън темата, значи вече усещаш как губиш почва под краката си!
"Тия", "ония" и "това-онова"! Може ли малко по-свързано Харка, или пак си в делириум
?
Ти понеже мислиш повече преди да пишеш, затова си променяш постовете доста по-често, отколкото аз!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
напрао спри да си правиш труда да пишеш най-добре
На повече места съм ходил от теб, включително на запад!
На село така ли правите?!
Никой не е длъжен да разбира глупостите, които пишеш!
А така, човек трябва да знае, кога трябва да се оттегли!
само да не излезе, че грозния се казва Маугли
Контрольор наби трансексуален
"Дев разказа, че контрольорът през цялото време му е говорил в среден род, а това е обидно за него."
http://skandal.bg/bg/kontrolor-nabi-transeksualen/
ПП: Добре, какво трябва да е тогава поведението на един контрольор за да може да си вземе глобата от Дев и Дев да остане доволен?
"Вчера, 14.06.2016г във Франция, продължаващите вече четвърти месец масови протести срещу прокарваното от правителството на Франсоа Оланд неолиберално законодателство, кулминираха в масови протести в които взеха участие 1.2 милиона души."
http://bezlogo.com/2016/06/%D1%80%D0...%8A%D0%B2.html
ПП: така се защитава свободата
"Бившият реаниматор от град Енакиево Александър Чернов, който е активен поддръжник на сегашните украински власти, на живо в ефир разказа, че през 2014 г. на територията, контролирана от полицията, с помощта на различни лекарства убивал всички попаднали в болницата му противници на киевския режим."
http://www.novini.bg/news/360349-%D1...%82%D0%B8.html
Румънците в Буковина искат от Порошенко териториална автономия
http://www.blitz.bg/news/article/421782
В обръщението й към румънската диаспора се отбелязва, че обещанието на президента за предоставяне на териториална автономия на кримските татари е създало "правов и политически прецедент, в рамките на който всички компактно живеещи в Украйна общности могат да претендират за аналогичен статут".
Темата тук е приключена напишете си нова тема със заглавие и там спамвайте.