.
Затворена тема
Страница 64 от 95 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2365
    Не знам какво да кажа вече. Страшно съм раздвоен. От една страна не трябва да се делим като хора, а трябва да се научим да живеем заедно. Да преодолеем религиозните различия. Да преодолеем всички наши различия. От друга страна, тази хомогенизация се предизвиква съвсем умишлено и целенасочено И продължавам да съм на мнение, че с хората не бива и не може да се постъпва така. От една страна трябва да има контрол над масите, защото не сме достатъчно разумни, от друга страна човешката личност трябва да бъде свободно мислеща и съзнателно освободена, да има собствен избор, а не да не може да взема адекватни решения. Преди всичко трябва да се обичаме, за преодолеем това, което идва. Защото с война мисля,че сме загубени, всички. Не само управляващите Вашинктон, които са ОТГОВОРНИ за всички страдания тук, но и извънземния разум, който е тук!

Искам само да ви кажа да не се страхувате, защото страхът е чувството, което се използва всеки един да се докосне до истината. Но има и още нещо. Както Агарта каза - вие трябва сами да се погледнете в огледалото и да се откъсните от предрасъдаците, които сте натурпали, от омразата, да разберете собствената си алчна егоистична природа!

Вижте дози удивителен клип.

https://youtu.be/7PCkvCPvDXk

Сега се замислете, когато едно по пълничко момиче, погледне този клип. На кого детето ще започне да подлежи? Не, няма да е на красивото женско тяло. Не, този видеоклип ще стане основен ''идол'' на момиченцето. Този видоклип ще стане източник за нормално поведение. И какво ще направи това дете. Ще му се появят ли въобще комплекси?! А комплексите тези, които могат да ни изведат към промяната.

Аз също бях дебел като малък. Срамувах се. Но отслабнах, защото знаех, че трябва. Да, и на мен ми се подиграваха. И мен ме биха, но тази среда ме накара да се променям, да израствам. Защото не ми харесваше всички да ми се подиграват.

Представете си сега, това дете, което гледа този клип. Какво ще избере. Да отслабне, или да приеме за нормално състоянието си?!

И тези клипове, 90% от клипвете не са от случайна производствена индустрия. Това планирана индустрия, целяща някои неща и най-вече , нашите мисли.. само предположения.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    милиард и половина гледания, а на Земята има поне три милиарда дебелаци
    значи само половината от тях са го видяли

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Да не говорим пък песента, от чисто музикална гледна точка, каква повърня е.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    От една страна не трябва да се делим като хора, а трябва да се научим да живеем заедно.
    Хората се обединяват от общите неща по между си и се разединяват от различията. Когато различията станат прекалено големи и несъвместими се стига до войни и жестокости. Така е откакто свят светува и мултикултурната политика няма да го промени, а за пореден път ще го потвърди.
    Вашинктон
    Това да не е вид плаНКТОН ?

въпросът е защо се прави...

Град
    София
    въпросът е защо се прави...
    За да разбият Европа - не е ли очевидно?!

Всичко е причинено от САЩ, целта е ясна, деструктуризация на европейската икономика

не е вярно

защо парите са зелени? А зеленото ми е любимия цвят.

А синьото и червеното? Майната им.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 4ernataKotka Виж мнението
    Всичко е причинено от САЩ, целта е ясна, деструктуризация на европейската икономика
    Не само европейската икономика, но и европейската култура и начин на живот !

Прочетете до край тази статия, за да ви стане малко по-ясна моята представа. Разбира се, тази статия не говори всичко от мое име, но свежда някои неща, които преживях. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...RciZIeVcfiwRnQ

Голям фен Аватара на Zlennox
    Прочетете до край тази статия, за да ви стане малко по-ясна моята представа. Разбира се, тази статия не говори всичко от мое име, но свежда някои неща, които преживях. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...RciZIeVcfiwRnQ
    Щом политиката ти се свежда до "илюминатите", работата е ясна.
    Последно редактирано от Zlennox : 10-25-2016 на 08:12

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Осъзнавате ли колко бързо се случва ислямизацията на света?
    Доскоро човек имаше малко и скучни варианти за смърт...
    Според мен, в близко бъдеще, богатите ще си променят днк-то, ще почнат много да превъзхождат простолюдието и ще се станат техни богове.

Но за да стане това, първо трябва да се отърват от всички останали богове, нищо да не им е конкуренция.
    В бизнеса няма морал или той обслужва определени хора, предпочитам система изградена около Бог, тук никой няма привилегии.

Всеки път като прочета малко от дифендър-а чак ми става едно тако хубаво какъв отдаден мюсюлманин е. С тези истини дет ги плющи да ти се прииска да се отдадеш на философията му.
    Последно редактирано от Zlennox : 10-25-2016 на 08:44

Мега фен
    Ооу, г-н Zlennox, защо вашата преуспяла, доказала се интелектуална личност от VIP форумната ложа на атеизма, близък виртуален приятел на Докинс, със собствен фенклуб, се занимава със скромната ми личност на простоват вярващ.

Виждам, че все ви напира да ми кажете нещо.
    Последно редактирано от defender : 10-25-2016 на 12:12

Интересно ми е, на къде клониш в политическият спектрум? Ляво, дясно, центъра?

Супер фен
    към парата клони - виж го че за друго не говори

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Интересно ми е, на къде клониш в политическият спектрум? Ляво, дясно, центъра?
    Ще отговоря с няколко цитата:

"Христос не се занимава с образование, идеи, възможности, мечти и принципи. Той се интересува от мен (разбирай всеки поотделно). Нищо повече и нищо по-малко."

"Ако човек вярва в една или друга форма на политическа обществена организация и едновременно с това декларира себе си като християнин, следва да отговори на простия въпрос: Какво е християнството?"

"Приемам, че комунистът по определение е идиот. Следователно антикомунистът трябва да бъде нормален, гений или същият идиот. Всичко е индивидуално."

"Няма абсолютно никакво значение кой и какъв ще бъде президентът на България. За да има такова значение, първо трябва ние да сме наясно какви сме и какви искаме да бъдем. А това е под голям въпрос... Да не говорим, че екзистенциалното понятие няма нищо общо с политическото. Само комунистите и демократите мислят, че те са едно и също."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    към парата клони - виж го че за друго не говори
    Сигурно го казваш, защото това е твоя начин на мислене.

"Христос не се занимава с образование, идеи, възможности, мечти и принципи. Той се интересува от мен (разбирай всеки поотделно). Нищо повече и нищо по-малко."
    Така де, знаем че хесус е лицемер но това е тема за друг раздел във форума...

"Ако човек вярва в една или друга форма на политическа обществена организация и едновременно с това декларира себе си като християнин, следва да отговори на простия въпрос: Какво е християнството?"
    Писал съм по-тази тема с Рибаря, но пак ще кажа че политика и религия е интелектуално самоубийство. Държавата трябва да бъде секуларизирана под предтескта на религиозни възгледи. Въпреки че това на теория се възприема от доста западни държави, на практика не се прилага достатъчно. Затова толкова обичаш мюсюлманите.

"Приемам, че комунистът по определение е идиот. Следователно антикомунистът трябва да бъде нормален, гений или същият идиот. Всичко е индивидуално."
    Тоест си (либерален)-консерватист/капиталист?

"Няма абсолютно никакво значение кой и какъв ще бъде президентът на България. За да има такова значение, първо трябва ние да сме наясно какви сме и какви искаме да бъдем.
    Значи на теория би приел идеята ако Българинът реши какъв и какво иска да бъде като реши да преустанови социланото деление на принципа на социален клас от Викторианско време, и пролетариата бъде притиснат под прага на бедността, без адекватно здравеопазване или някакъв минамален стандард на живот и висок рейт на смъртност за разлика от други по-заможни които могат да си позволят да не умрът като мишки. Eксплоатация на детси труд, сексизм, дехуманизация и т.н. ...?

Та, управляващата партия, политиката й и президента са директна индикация какво иска и какъв е народа...? Или за теб електората е твърде дебилен и бездуховен че да знае собствените си нужди?

Да не забравямe че и Викторианска Британия е била християнска държава.
    Последно редактирано от Zlennox : 10-25-2016 на 20:29

Мега фен
    Ален дьо Беноа: Западният либерализъм е по-разрушителен от комунизма
    "Според господстващата идеология един милион турци, един милион китайци, един милион скандинавци, един милион нигерийци, винаги е един милион. За управляващите елити културните различия са маловажни. Единственото изключение са лидерите на някои страни от Източна Европа, които осъзнаха, че западният либерализъм е по-разрушителен за колективните идентичности, отколкото комунизма. Другите смятат, че хората са взаимозаменяеми, че те са безкрайно заменими едни с други. В основата си, техният идеал е човекът без земя, човекът отвсякъде и отникъде, човекът, лишен от всякакви характеристики, които са му присъщи. Неутралният или трансчовека: трансграничен, транснационален, евентуално транссексуален. Това казва известният френски философ и политолог Ален дьо Беноа."

"Че тези различни милиони са също така носители на различни култури, че смесването на културите не се разбира от само себе си, че от това принудително съвместно съжителство на различни населения могат да произтекат социални патологии, не се брои за нищо. Хората са разглеждани като биващи едни и същи: когато се казва, че те са равни, се подразбира, че са идентични."
    Последно редактирано от defender : 10-26-2016 на 14:48

...
    Comaroff, Jean and John Comaroff. 1986. Christianity and colonialism in South Africa. American Ethnologist 13(1): 1-22.

Roberts, Nathaniel. 2012. Is conversion a ‘colonization of consciousness’? Anthropological Theory 12(3): 271-294.

Не мога да ти намеря линк с превод на Български, но ако ти се занимава и си заинтересован може да се поровиш из библиотеките. И двете статии предлагат добри етнографски примери от антропологична гледан точка върху мисионерско-християнската колонизация над Южна Африка и части от Индия.
    Последно редактирано от Zlennox : 10-26-2016 на 20:09

Либерализмът унищожава европейската идентичност

http://bgjournal.info/liberalizmat-u...identitchnost/

Супер фен
    Ае неосъзнат педераст, ти ще се спреш ли с тия абсурдни статии ве мен.

Сериозно ли си толкова прост, или толкова си нямаш работа, или си на червена издръжка ? Т'ва е направо невероятно...

съжалявам, ама не съм те снимал аз, сърди се на някой друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си