.
Затворена тема
Страница 67 от 87 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Либерастът гъза си е отворил, ти за вратите говориш !

Ама като го прочетох това и веднага си представих ауриса, не знам защо, честно.

ПП: Душата на либерала е като разграден двор, а всеки разграден двор по принцип е неподдържан, изоставен и потънал в бурени (демек, това са дълбоко личностните проблеми на либерала).
    Този двор в него влизат всякакви пътници, прошляци, наркомани и други, най-вече за да се изходят по малка или голяма нужда. И това не е измислица, а изразява самата действителност. Не ли?

Това иде да покаже, че напълно по естествен път либерала е рицар на клозетната философия.
    Последно редактирано от defender : 11-29-2016 на 10:19

Мега фен
    Zlennox има съвсем друг начин на мислене, защото живее при други условия. Ако дойдат шотландците 1 година да живеят на 200 лв. пенсия, считай ги за умрели или поне полудели. Те си мислят, че сървайвър е само реалити шоу.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ДОКУМЕНТА, чрез който Москва се закани на Киев: Ако ракетите ви застрашат наши обекти, унищожаваме всичко!
    http://www.blitz.bg/svyat/eto-go-dok...ews468056.html

интересен е и един коментар
    ======

Каменов 01 Декември 2016, 22:26

Тези украински стрелби реално са поръчани от САЩ със следната цел: да се проучи руската ПВО как ще реагира! В този момент към Крим се приближава самолет с АУАКС /вече е над Румъния/, което ще регистрира всичките реакции на руската ПВО... Другото са популизми с цел отвличане на вниманието от истинската цел.

Мега фен
    "В Италия негрите са направили барикада по улиците и настояват да им се заплаща преминаването през нея. Полицията стои безпомощна наоколо."
    https://www.facebook.com/unzensiert....5/?pnref=story

Голям фен Аватара на Zlennox
    https://www.theguardian.com/commenti...ssia?CMP=fb_gu

Интересно.

На тая статия папагала и грозният няма как да не лъснат по-някоя и друга злобарка...

Само кадето бих казал че демокрацията и глобализацията не са едно и също нещо.Припокриват се много, но в Чили преди Пиночет, демокрацията пак си я имаше и най-малко не бе свързана с по-широката глобална икономика, когато Пиночет беше мажоретка на глобализацията а също и един от най-бруталните диктатори.

смущаващо е, че си фантазираш как лъскам
    но като се сетя, че Русия и Турция се договориха да търгуват в собствените са валути, а не с долари
    като се сетя, че същата договорка Русия постигна и с Китай
    май скоро ще ти плащат в банани, е, стига в кравария да почнат да отглеждат банани, че иначе не знам, с какво друго ще могат да се разплащат

Македония - страна-сомнамбул
    Гърците им искат името, сърбите - църквата, албанците - половината територия, а българите - цялата

http://www.blitz.bg/svyat/makedoniya...ews469693.html

hohohoho

Повече от фен Аватара на michaelis

Последно редактирано от michaelis : 12-08-2016 на 05:47
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

А ако и трите системи - комунизмът, демокрацията и фашизмът са различно представени компоненти на една и съща схема? И всъщност в основите си са едно? Замислете се.

Супер фен
    прочети републиката от платон

някой ден ще го направиш. сигурен съм, че някой ден ще инвестираш тези минутки от живота си, в които 'размишляваш' по някакви въпроси в четене.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    прочети републиката от платон

някой ден ще го направиш. сигурен съм, че някой ден ще инвестираш тези минутки от живота си, в които 'размишляваш' по някакви въпроси в четене.
    записах информационния линк на компютъра.. интересно е, че в действителност имам още 30 линка за четене, които съм запаметявал с идеята в бъдеще да ги разгледам. Но реално бъдещето все ''не идва'' , информацията се трупа, а след известно време ми се е налагало да трия всичко, тъй като нямам времето и желанието да го чета. Какво имах предвид ли? Ами че думата ''ще'' в неопределен етап от времето е почти равносилна на - не, или няма. Защото в момента представата ми за утре е една, но това е само илюзия. Не казвам, че ако ти трябва, няма утре да го прочетеш или направиш, а че вероятността да не го свършиш е по-голяма, щом в момента не си го изпълнил.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 12-09-2016 на 10:54

http://www.focus-news.net/news/2016/...-v-berlin.html

ако някой си мисли, че сегашните германци имат шанс да стигнат уважението, което получаваха в началото на 20 век, да види, колко зле са нещата
    трепят ги като хлебарки, а те нищо не правят

Супер фен
    12 / 80 000 000 не е баш геноцид.

В началото на 20в. Германия е била държава с бързо нарастващо население, от което рязко е нарастнало и влиянието им в Европа, което пък е и причината британците да им вдигнат мерника и да последват първата и втората световни войни.

Теб, разбира се, руската пропаганда ти е изгладила мозъка, но чат-пат ми прави кеф да поправя някой глуповат човек.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    В началото на 20в. Германия е била държава с бързо нарастващо население, от което рязко е нарастнало и влиянието им в Европа, което пък е и причината британците да им вдигнат мерника и да последват първата и втората световни войни.
    Състрадателния и любвеобилен либерал, как спокойно си ги говори тези неща, дори човек ще си каже, че е с одобрение, а в същото време за всичко са му виновни руснаците.

хохохох, либерал идиот
    изкара англичаните виновни за световните войни
    измисли си и някво нарастващо население при германците
    и някви дребни хора умрели не били проблем

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хохохох, либерал идиот
    изкара англичаните виновни за световните войни
    измисли си и някво нарастващо население при германците
    и някви дребни хора умрели не били проблем
    xoxoxoxox, толкова навътре си се заврял в собствения си гъз та чак лайната си ги намираш за деликатес.

Британците може да не са инициирали двете войни но са подпомогнали достатъчно. Ама ти нали си по-голям разбирач на Англо-Германскатите дипломатически връзки и история за последните 500 години, как няма да твърдиш друго. Достатъчно е само да почетеш малко как е било гео-политическото положението през 19-ти век - с голямите империалисти тези Британци - и спадащата им икономическа хегемония над Европа в контраст с Германците.

Колкото за нарастващото населеня, пак лайната са ти главен деликатес. Елементарено търсене в гугъл е достатъчно, ама на кой му се занимава да чете.
    http://www.encyclopedia.com/internat...tion-and-after
    Виж първата таблица и сам си направи изводите дали е нямало външни/вътрешни фактори подпомагащи за Германска иконимическа анти-пропаганда.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз вече спрях да влизам тук

само затъпява човек

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз вече спрях да влизам тук

само затъпява човек
    Не е от влизането тук шъ знайш - ти и преди си беше така !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    "Съществуват и други фанатизми - мисля си за ислямофобията, но не само. Мултикултурализмът в действителност, това често е маската на друга форма на фанатизъм. Хората се самоопределят, мразейки наследството на другите. Те говорят от името на различността, но не вярват в нея. Това, което искат под прикритието на различността, е отмъщението. Мултикултурализмът се превърна в нова религия."

Мега фен
    "Гледам по НОВА, един 23-годишен идиот и наркоман от Враца... Той каза, че всички млади от града се друсали. Това било мода!"

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Гледам по НОВА, един 23-годишен идиот и наркоман от Враца... Той каза, че всички млади от града се друсали. Това било мода!"
    Това и аз го гледах - там като нямат работа, какво да правят хората ?!
    Правел си наркотици за да "изкара зимата" ! И защо да дава пари на дилърите, като можел и сам да си прави ! Човекът решил да спести някой лев и да си направи зимнина .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си