- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Аз нищо няма да ти обръщам, други ще го направят (ако това, което твърдиш за "мъчилищата" е вярно де). Аз само ще ти гледам сеира и ще ти се смея. :>
Welcome to the Jungle...
Не мога да повярвам, че такъв модерен, демократичен човек като тебе ще желае такова неща, а още по-малко ще гледа сеир и ще се смее.
Явно ти си демократ ако има мангизи, а когато става дума за удоволствие, виж какви неща желаеш.
Изглежда зад цялото ти сияйно излъчване, образование, прическа, маникюр и евро-ценности се крие един не чак толкова привлекателен индивид.
Последно редактирано от defender : 06-01-2015 на 12:07
Дефенди, а ако ти кажа, че българските агенти, разузнавачи и шпиони са ги карали да се кълнат във вярност към чужда държава, какво ще ми кажеш?
Ми освен да си помисля, че може би си пенсиониран милиционер, изнасящ класифицирана информация, к,во друго да кажа.
Как ти беше псевдонима, "малкото пони"?
Дефенди, нещо те е срам ми се струва???
Голям кур за русия и русофилите
![]()
Старци се самоубиват от беднотия
http://pravda.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%...2%D0%B8%D1%8F/
ПП: Ако тези истински българи живееха днес и знаеха това, и още много други кофти неща.
Още повече, че те са умирали за свобода, а не за да го гърчат народа си.
Не съм нито за Русия, нито за ЕС, но не съм и сляп или непоправим мечтател.
Последно редактирано от defender : 06-02-2015 на 11:45
Русия е най-голямата курва в света.
Баш ще е най-голямата курва, ама докато България беше в добри отношения с Русия всичките предприятия в България работеха и изнасяха продукция затам, а сега какво ??? Лижат задниците на онея курви американците и каква е далаверата за държавата - никаква, дори и визите не махат! Ай ти ебем и американците !
Това, че имаше предприятия автоматично вдига и нивото на образованието за да има специалисти за предприятията.
А сега от 2008 до сега, за 7 години 85 предприятия фалират.
Защо западняците не инвестират и не направят у нас един завод на Мерцедес или Дел, че да имаме високи технологии и специалисти, а ни ползват само за износ на суровини или производство на олио, тиквено семе, захарен памук на клечка и колела.
Последно редактирано от defender : 06-02-2015 на 12:52
Не знам каква е, ама е имало достъпно здравеопазване, а сега и там е търговска кочина.
Да богатееш и възползваш от мъката на хората. Здравеопазването да не е мол.
Как да стане да ни направят - с всичката тази корупция и затъпяващо население ?!?! Кой нормален човек би инвестирал тук ? Няма как да се случи, нещата ще стават все по-зле и по-зле, пък ние да гледаме за пример Европа и Америка, ама тяхната цел е далеч по различна - очаквайте скоро да станем като Гърция.
Щото има много корупция. Затова не инвестират. Щото се вижда кви ни управляват.
Ми направиха, ама нещо некадърни, та взеха и фалираха. Както и цялата им соц система се фалира. Като ги направиха, сега що ги няма?
Щото фалит, за тва.
ми да бяха направили и те 20 трилиона дълг, да го ева.
Кое го няма, нещо май не може се разберете кой за какво говори ? Заводите, които работиха за Русия и изкарваха за Русия, която държеше цялата икономика на България, нашите главочи я приватизираха и си прибраха парите, затвориха всичко към Русия и тръгнаха за Европа - ето ви сега Европата - последните бедняци сме, държавите от третия свят са светлинни години пред нас !