.
Затворена тема
Страница 70 от 87 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2365

Hybrid View

Супер фен
    дам, шепа човекомразци решават че са в правото си да впрягат хората да бачкат в интерес на 'обществото' (като 'общество' обикновено означава за техния джоб и за този на приятелчетата им)

и естествено другият елемент, който е за умствено-изостаналите, които се връзват на надъхващите послания за борба между класите, или срещу някакъв враг, или срещу лошите банкери ... и така нататък

дримока да си извади речника
    ислямофоб може и да ме нарича - наистина ме е страх от мюсюлманите и исляма, и честно казано са си страшни
    ама фашист не съм - ничие имущество не искам, и нито имам желание някой да ми казва как да си живея живота, нито искам в чуждия да се намесвам

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    дам, шепа човекомразци решават че са в правото си да впрягат хората да бачкат в интерес на 'обществото' (като 'общество' обикновено означава за техния джоб и за този на приятелчетата им)

и естествено другият елемент, който е за умствено-изостаналите, които се връзват на надъхващите послания за борба между класите, или срещу някакъв враг, или срещу лошите банкери ... и така нататък

дримока да си извади речника
    ислямофоб може и да ме нарича - наистина ме е страх от мюсюлманите и исляма, и честно казано са си страшни
    ама фашист не съм - ничие имущество не искам, и нито имам желание някой да ми казва как да си живея живота, нито искам в чуждия да се намесвам
    Ама би обявил световна война на арабския свят?

На теб ти трябва да поживееш малко в някое турско селце.

Супер фен
    Световна война ?

Световна война ?
    Как може да мразиш мюсюлманите, при положение, че само в българия има 1 милион такива?!

Супер фен
    Какво общо има арабския свят с българските мюсюлмани ?

Какво общо има арабския свят с българските мюсюлмани ?
    Религия.

Супер фен
    полкото и германското общества са еквивалентни, така ли ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Премахването на робството не е грешка, грешка е било започването му!
    Гражданските права трябва да се дават заедно с граждански отговорности.
    Социалните осигуровки са необходими за правилното развитие на обществото. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
    Последно редактирано от Грозния : 02-05-2017 на 19:27
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Премахването на робството не е грешка, грешка е било започването му!
    Социалните осигуровки са необходими за правилното розвитие на обществото и неговото развитие. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
    престъпленията на бедния са нищо пред тези на богатия

за другото просто няма да коментирам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Социалните осигуровки са необходими за правилното розвитие на обществото и неговото развитие. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
    Aааа, значи не отричаш "либерастията", щом афирмираш социалните аспекти към които едно правителство би трябвало да се придържа. Но да те питам пак, защо някой анти-либерал не е стигнал до това заключение? Днешната нео-"либерална" десница та и предишната, са на противоположният полюс от това мнение? Добре че има социален натиск за реформа и при тях.

Мега фен
    Zlennox, тебе трябва да те изберат за канцлер на Германия, бре. Пред тебе лицето на либерализма Меркел е аматьор.
    Ама туй то, българин като иде в чужбина и става по-папа от папата.

Ти иначе колко бежанеца си приютил у вас? А като ги приютяваш, не ги ли подбираш по култура и манталитет, да не вземат да ви изнасилят цялата рода за добротата, да ви оберат и после да ви подпалят и къщата за благодарност.

Ако не си приютил бежанец в нужда, или като ги приютяваш ги подбираш, то значи първо не си либерал, второ си фашист (тва че си фашист, по критериите на ауриса ти го казвам, щото по същата причина той твърди, че ние сме били фашисти).

Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава. Те толерират мултикултурализма, еднополовите бракове и всякакви извращения. Когато една цивилизация бива залята с представители от друга култура, тя губи своята идентичност. Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос. Всеки опит за консулидация рано или късно поражда конфликти и води държавата до разделение. Всеки, който мисли по този начин бива наричан расист. Това се нарича отстояване на национален интерес и няма нищо общо с расизма. Расизъм е презрение към дадена раса или цивилизация и противопоставянето на мултикултурализма няма нищо общо с него.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Мега фен
    Либерална медия със заглавие, отправено срещу решението на Тръмп да забрани на гражданите от седем мюсюлмански страни, да влизат в страната :
    "6 oт гoлeмитe aмepиĸaнcĸи ĸoмпaнии, ca ocнoвaни oт имигpaнти"

ПП: Имигранти, но не араби. Случайност?!
    Последно редактирано от defender : 02-06-2017 на 11:49

Супер фен
    Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава.
    Ако имаше елементарни познания по икономика (ама наистина елементарни, като моите), щеше да знаеш, че меркантилизма не работи поне от 2 века.
    Щеше също така да знаеш, ако историята я учеше от книги, а не от фашистки сайтчета, че преди втората световна, в Европа нациите са били по-омешани дори от сега. Прочети за Луи Айер, примерно https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B9%D0%B5%D1%80
    Ако погледнеш и демографската статистика на царство България (някъде в реддит бях попадал на нея) ще видиш, че е имало хиляди чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци и тн в България.

Едва с идването на калната фашистка измет тази Европа загива, и единствените плодове, които берете днес, са тези на фашизоидните настроения на неграмотната утайка (на която давате определението 'национализъм', но е обикновена злобичка на неудачници)

Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос.
    Българите са с различен етнос, религия и култура сравнено с германците, ама се получава нещо, а ?

Няма лошо да не се кефиш на муслитата, ама тая глава я ползвай малко вместо да повтаряш прочетеното в кафявите сайтчета, които посещаваш
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 02-06-2017 на 12:08

Ако имаше елементарни познания по икономика (ама наистина елементарни, като моите), щеше да знаеш, че меркантилизма не работи поне от 2 века.
    Щеше също така да знаеш, ако историята я учеше от книги, а не от фашистки сайтчета, че преди втората световна, в Европа нациите са били по-омешани дори от сега. Прочети за Луи Айер, примерно https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B9%D0%B5%D1%80
    Ако погледнеш и демографската статистика на царство България (някъде в реддит бях попадал на нея) ще видиш, че е имало хиляди чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци и тн в България.

Едва с идването на калната фашистка измет тази Европа загива, и единствените плодове, които берете днес, са тези на фашизоидните настроения на неграмотната утайка (на която давате определението 'национализъм', но е обикновена злобичка на неудачници)

Българите са с различен етнос, религия и култура сравнено с германците, ама се получава нещо, а ?

Няма лошо да не се кефиш на муслитата, ама тая глава я ползвай малко вместо да повтаряш прочетеното в кафявите сайтчета, които посещаваш
    чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци - Те спадат към европейската цивилизация и култура. Също така нямаме големи различия от религиозна гледна точка. Освен това българите спадат към западния клон на индоевропейското семейство, както и повечето европейски народи ( русите,украинците и балтите също са европейски народи). Консолидацията на сходни по посочените от мен критерии народи е възможна. Невъзможна е обаче интеграцията на хора от различни цивилизации, като например мюсюлмани от Средния изток или от Северна Африка с представители на европейската раса.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Мега фен
    Аурисе, защо тогава толкова време чакахме да влезем в ЕС, защо в САЩ са ни сложили визи, защо Украйна директно не я приеха в ЕС, какви са тогава тези шенгенски пространства - с каква цел е направено всичко това, сигурно от "обикновена злобичка" на ЕС към нас, съдейки по твоята логика.

Супер фен
    Не разбирам какво ме питаш да ти кажа честно, и в каква връзка ?

Мега фен
    Не разбирам какво ме питаш да ти кажа честно, и в каква връзка ?
    Питам те това, че дори и нас не ни приеха в ЕС без предварителни подготовки и регулации, всичко ставаше постепенно, как сега ЕС приемат бежанци без никакви регулации и то от едни от най-терористичните държави (Ирак, Афганистан и други), приемат бежанци в стил "юруш на бананите".
    Последно редактирано от defender : 02-06-2017 на 13:57

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Питам те това, че дори и нас не ни приеха в ЕС без предварителни подготовки и регулации, всичко ставаше постепенно, как сега ЕС приемат бежанци без никакви регулации и то от едни от най-терористичните държави (Ирак, Афганистан и други), приемат бежанци в стил "юруш на бананите".
    Ефенди, приятел, деактивирай си акаунта Как може да сравняваш формалнотл приемането на държава в политически и икономически съюз с това НС бежански статус....

Мега фен
    Зленокс, чети внимателно, че бежанци не се приемат на юруш, на килограм или как падне (още повече, ако влизат нелегално през границата, каквито случай имаше доста и либералите ги защитаваха):
    "Според този закон България няма право да връща обратно хора, които кандидатстват за закрила или вече са получили такава, ако по този начин застрашава живота, свободата или личната им неприкосновеност, ОСВЕН ако тези хора не представляват заплаха за националната сигурност или за обществото, или който е осъден с влязла в сила присъда за тежко престъпление и представлява опасност за обществото."
    Последно редактирано от defender : 02-06-2017 на 14:20

Супер фен
    Ми те така и от Югославия са ги приемали - в Швеция е бъкано с черногорци ако съдя по факта, че от 10 шведа, с които съм играл, 2-ма са били балкански мюсюлмани
    ОСВЕН ако тези хора не представляват заплаха за националната сигурност или за обществото, или който е осъден с влязла в сила присъда за тежко престъпление и представлява опасност за обществото."
    Т'ва се доказва за всеки индивидуален случай пред съда. Не става сите в кюпа и айде ...

Мега фен
    Т'ва се доказва за всеки индивидуален случай пред съда. Не става сите в кюпа и айде ...
    Ами как се доказва, си е тяхна работа, щом е написано значи е възможно, иначе нямаше да е написано в закона, като опция. Сега не мога да съм запознат чак в детайли, но в закон е записано ясно, каква е процедурата с бежанците.

А отношението на либералите към собствения си народ и погазването на този закон, ето това си е вид фашизъм, но към собствения си народ, аури. Естествено в името на любовта към бежанците, идилия.

ПП: Всички виждат вашето лицемерие и профанизация на любовтта. .
    Последно редактирано от defender : 02-06-2017 на 14:36

Супер фен
    Законът не е погазен. Ти ревеш, 'щото не се действа на килограм, което пък противоречи изцяло на принципите на правовата държава (независимо либерална такава или не).
    На кюп действат единствено тоталитарните държави. Нелепо ми се вижда да твърдиш, че европейските правителства са фашистки защото ... защото не са фашистки ?

Някои проблеми, за съжаление, са трудни за решаване.

Мега фен
    http://heatst.com/politics/chicago-p...s-tax-returns/

Тия па полУдеха, горките.

http://www.ctvnews.ca/canada/terror-...?autoPlay=true

Интересно. Когато християнски фанатици/крайно-десни националисти са изправени пред съд за масове клане на мюсюлмани, това не се считало за 'тероризм'.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си