.
Затворена тема
Страница 76 от 87 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2365

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Днес Великобритания официално стартира член 50 от Лисабонския договор - започва процедура по напускането на ЕС. Днес тя възвръща независимостта си. От днес тя отново е суверена държава, без политбюрото в Брюксел. За добро, или за лошо. Дори и преговорите по напускането да протекат в неин ущърб, тя пак няма да изгуби пазарите си. В най-лошия случай, ще изгуби 500 милионния пазар на ЕС, но все още ще разчита на 2 милиардният пазар на Общността на нациите - наследник на Британската империя. Тази общност наброява 53 държави, включително Канада и Австралия. Неин глава е Елизабет Втора и представлява междудържавна конфедерация с общи интереси. Така че - няма място за ревове и тръшкания за съдбата на острова. Обединеното кралство излиза от ЕС, за да се върне към света."
    Януари 2017, Майкъл Гоув с интервю с Тръмп за вестник Таймс

Майкъл Гоув: "И сега сме отпред на опашката за търговски сделки с Америка?"

Тръмп: "Мисля че се справяте чудесно (Брекзит)"

Април 2017, ЕС е приоритет за Тръмп и търговията между двете икономики, Британците ядът к**

https://www.thetimes.co.uk/edition/n...ueue-l7t8zwn7k

Ефенди, Ефендиии... плаче ми се като ви гледам колко сте заблудени такива като теб и тези тъпи Британци. Глобална Великобритания, пффф...
    Последно редактирано от Zlennox : 04-22-2017 на 01:40
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Зленоск, поне ще си запазят расата.

Мега фен

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Стандартът на живот в Източна Европа
    Нито една държава от Източна Европа, не е повишила стандарта си на живот, след геополитическата си преориентация през 1990 г.

http://www.aliceswonderland.eu/Stand...rn_Europe.html

Мега фен
    "Футболни фенове правят за смях мултикултурните политкоректници
    След въвеждане на забрана за носене на маски на мачовете, с цел по-лесно идентифициране извършителите на криминални прояви, ултраси на шведския отбор AIK се дегизирали с бурки. Бурките са разрешени за носене, за да не се нарушава свободата на изповядващите исляма."
    http://www.aftonbladet.se/sportblade...ran-aik-fansen

http://fortune.com/2017/04/07/syria-...aytheon-stock/

Оказа се че на дядо Тръмп са му влезнали парички в джоба след изтрелването на 59 ракети по аеро-базата на Сирийското правителство. Фондовата стойност на Raytheon - производителя на упоменатите ракети - скочи с почти 5 милиарда след атаката над Сирия. В следствие става ясно че лично заявилият се "анти-елитист" дядо Тръмп имал акции в Raytheon. Руснаците са били уведомени преди самата акция, в което те уведомяват Сирийското правителство. Та какво се оказва, всичко е една голяма постановка за да може тоз клептократ да сваля пари. Атаките с химически оръжия били морално отвратителни, убивайки десетки невинни деца, налагащи интервенция от чичи Сам, според Тръмп, докато всъщото време, този така нагъл лицемер нарежда "muslim-ban" за бежанци.

*Смея се по-либералски* Ето ви анти-елитист, нали искахте да го набутате на естаблишмънт-та, за това пък и избрахте точно това за което гласувахте против.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    "Четейки новините от Германия (и цяла Европа всъщност), разбирам, че съществуват само две групи хора - либерални хуманисти с открити сърца за всички араби по света и крайнодесни екстремисти и фашисти.

Нищо по средата. Неутрални хора, консерватори няма. Който не е либерал - е фашист, много ясно.

Предизборната пропаганда на Мути работи с пълна сила."

ПП: типичен пример е либералното мекотело ауриса, с неговото: "всички сте фашисти беее".

http://www.telegraph.co.uk/news/2017...itish-economy/

Хаххах... Ефенди, глей брат що е тва глобална Великобритания свободна от окобите на ЕС. Глобална, свободна, та и тъпа да заебе най-голeмият единичен пазар за някви си 2 милиарда+ (GDP-то им е горе-долу 800 милиарда). 44% от брутната економика на износ е към ЕС, 55% от вноса им е от ЕС.
    Последно редактирано от Zlennox : 04-13-2017 на 16:56

Дефендито е в екстаз. Волен отново е с герб в управлението.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Дефендито е в екстаз. Волен отново е с герб в управлението.
    Сега с Герб, следващия път да се надяваме да е самостоятелно.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Сега с Герб, следващия път да се надяваме да е самостоятелно.
    Да, да. И ти ли се връзваш.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Да, да. И ти ли се връзваш.
    (Почти) Всички православни християни са за Волен Сидеров.
    Аз даже го познавам. Първо го бях видял случайно в Александър Невски. После един колега ме запозна с него и аз му подарих книга.

(Почти) Всички православни християни са за Волен Сидеров.
    Аз даже го познавам. Първо го бях видял случайно в Александър Невски. После един колега ме запозна с него и аз му подарих книга.
    Това ли е познаване?! Познавал го бил. Първо беше с герб. После с ДПС и БСП. После всички го изгониха и щяха да го затварят. А сега отново е с герб и бившите си врагове, нали. Иначе, то че си го познаваме, познаваме си го. Всички са хора. Почти, де.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Много ясно, че все тябва да е с някого. В страна на атеисти, неверници и еретици никой не би подкрепил човек, който е за православието.

Много ясно, че все тябва да е с някого. В страна на атеисти, неверници и еретици никой не би подкрепил човек, който е за православието.
    Наивен си и докато повечето хора са толкова наивни ще бъдат лъжени като теб .

И не всички православни християни са като вас.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Наивен си и докато повечето хора са толкова наивни ще бъдат лъжени като теб .

И не всички православни християни са като вас.
    Ти си наивен, пъпеш, ама няма да споря с теб, че ми харесваш.

Не знам какво искаш да кажеш с това.

Ми още не правиш връзка , че политиците използват малката искрица на хората, за да им повярват и да гласуват за тях пък те клякат пред пари и чужди интереси. Властта е удоволствие..

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това е ясно дори на най-простия екземпляр от форума. Работата е там, че лъжите на Сидеров са най- близки до моите възгледи.

Добре.

Работата е там, че лъжите на Сидеров са най- близки до моите възгледи.
    Да разбираме че възгледите ти са базирани на лъжи, така ли?
    Последно редактирано от Zlennox : 04-14-2017 на 14:23

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Да разбираме че възгледите ти са базирани на лъжи, така ли?
    Да разбирате, че той (може би) лъжливо подкрепя моите възгледи.

То и моите възгледи са същите , но...

Град
    Sedes Sancti Petri
    То и моите възгледи са същите , но...
    Какви същите? Като моите?

Какви същите? Като моите?
    Не. Да ти кажа на Волен възгледите са съответно с който се закачи но преди всичко е комунист...

Честит празник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си