Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Няма нищо лошо, но до там беше с развитието си. Може би. Личеше й.
Не, главите трябва да се пълнят с реалности. Но какви ти реалности когато самите учителки и учители са първосигнални хора. Самите учебници се пишат от автори приемащи като копираща машина копирани фрази от някое друго място.
От както съм бил ученик, аз не съм усетил да се провокира борба за родина. Напротив, навсякъде се налага като закон една представа, в която липсва какъвито и да са врагове, каквито и да са заплахи за съществуването ни, идващи от вън, не от вътре. Единствените приказки са, че всичко е рай, едва ли не. Учениците с право излизат с основание завършват училищата напълно неовъзнати и неподготвени за живота, защото грам усилие не се полага за това от правилните хора. Не от учителите, както казах те са си хора на средно ниво. А вече и на основно.
Може би този живот ѝ харесва, не всички мечтаят да стават мултимилиардери и да притежават по 50 яхти.
Образованието е запалване на пламък, а не пълнене на съд. Сам трябва да се научиш да мислиш, ако някой те учи да мислиш, това няма да е индивидуална мисъл вече