.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    а да имаш влечение към човек от същия пол какъв точно прагматизъм има в това, освен едно блудно чалга удоволствие без цел и посока.

ти нали беше един научен прагматик.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а да имаш влечение към човек от същия пол какъв точно прагматизъм има в това, освен едно блудно чалга удоволствие без цел и посока.

ти нали беше един научен прагматик.
    можете да имате деца (ако ви е чак толкова сиво и безсмислено ежедневието), щастлив живот и е в пъти по-вероятно да намериш разумен мъж, отколкото жена
    всъщност единствената разлика между еднополовите и разнополовите двойки са... половите органи
    блудно чалга удоволствие е животът ти на арогантен моралист

мога да ти кажа със сигурност, че няма разлика между това да те привлича човек от твоя и противоположния пол и да сте близки. освен тази, че жените са по-тъпи и се правят на интересни, което прави връзките с тях трудни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    блудно чалга удоволствие е животът ти на арогантен моралист
    вярващите също се сблъскват с негативни мнения на атеисти за вярата, това означава ли, че атеистите също са арогантни моралисти.

никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е гей, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за хомосексуалността като явление, не означава, че мразя човека.
    Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 14:37

anonymous895156
    Guest
    Ми тогава гей връзката всъщност по какво се различава от едно интелектуално приятелство между приятел, защо трябва да се намесва и секса, излишно ми се вижда, още повече, че природно мъжете нямат специален орган като жените.
    напротив, имаме - простата е G точка и доставя същото удоволствие като "специалния орган" на жените
    по тази логика защо трябва да има секс в разнополовите връзки, когато не е за разплод?
    може би, защото имаш нужди, искаш да консумираш връзката си и да опознаеш партньора си

различава се по романтичното и сексуално привличане, което изпитваш към човека до себе си. иначе да, много по-лесно е връзката ви да е и на интелектуално ниво, когато няма жена вътре

само, че за разлика от кутията, тялото е живо и има нужди, които често влияят на мозъка.
    ако ти например имаш едно поведение, с което не можеш да задоволиш "кутията", няма ли да си смениш поведението под натиска на "кутията".
    в случая караш хората не да задоволяват своята кутия, а системата от хетеронормирани кутийки, като също така проектираш нагло собствените си желания и възгледи върху тях

вярващите също се сблъскват с негативни мнения на атеисти за вярата, това означава ли, че атеистите също са арогантни моралисти.

никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е гей, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за хомосексуалността като явление, не означава, че мразя човека.
    ако заявяват, че религията е нелечима "болест" и нещо нередно, както ти - да
    в случая те не са прави, тъй като от нея има лечение

да, но означава, че си готов да потъпчеш правата му (еднополови бракове и отглеждане на деца), както и да го дискриминираш по други начини

никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е негър, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за черната раса като явление, не означава, че мразя човека.
    никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е синеок, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за синеоките като явление, не означава, че мразя човека.
    така как ти звучи? неетично? да

Мега фен
    ако заявяват, че религията е нелечима "болест" и нещо нередно,
    А ако ти кажа, че това човек да е религиозен е нещо генетично вродено, както ти казваш за обратните.

За мен човек да е вярващ това е избор. Може цял живот да си бил атеист, но ако някой те накара да повярваш, че е правилно да си религиозен ще почнеш да се стремиш към вярата.

Мисля, че така е и при обратните, ако повярват, че да си обратен не е правилно, ще почнат да се стремят да не са, дори и пак да се подават по навик, но ще го осъзнават вече като неправилно.

Въпрос на вяра.
    Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 15:53

Мега фен

мога да ти кажа със сигурност, че няма разлика между това да те привлича човек от твоя и противоположния пол и да сте близки. освен тази, че жените са по-тъпи и се правят на интересни, което прави връзките с тях трудни
    а ако знаеш като имаш приятелка какъв философ щеше да станеш, честно.

Щеше да мислиш, да мислиш, да анализираш, абе къде съм сбъркал

пък ти бягаш от мисленето, то така по-лесно, деградираш
    Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 14:43

Мега фен
    можете да имате деца (ако ви е чак толкова сиво и безсмислено ежедневието), щастлив живот и е в пъти по-вероятно да намериш разумен мъж, отколкото жена
    Ми тогава гей връзката всъщност по какво се различава от едно интелектуално приятелство, защо трябва да се намесва и секса, излишна проява на емоции ми се вижда, още повече, че природно мъжете нямат специален орган като жените.
    Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 15:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си