- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
вярващите също се сблъскват с негативни мнения на атеисти за вярата, това означава ли, че атеистите също са арогантни моралисти.
никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е гей, или да го обиждам и бия.
това че изказвам мнение за хомосексуалността като явление, не означава, че мразя човека.
Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 13:37
напротив, имаме - простата е G точка и доставя същото удоволствие като "специалния орган" на жените
по тази логика защо трябва да има секс в разнополовите връзки, когато не е за разплод?
може би, защото имаш нужди, искаш да консумираш връзката си и да опознаеш партньора си
различава се по романтичното и сексуално привличане, което изпитваш към човека до себе си. иначе да, много по-лесно е връзката ви да е и на интелектуално ниво, когато няма жена вътре
в случая караш хората не да задоволяват своята кутия, а системата от хетеронормирани кутийки, като също така проектираш нагло собствените си желания и възгледи върху тях
ако заявяват, че религията е нелечима "болест" и нещо нередно, както ти - да
в случая те не са прави, тъй като от нея има лечение
да, но означава, че си готов да потъпчеш правата му (еднополови бракове и отглеждане на деца), както и да го дискриминираш по други начини
никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е негър, или да го обиждам и бия.
това че изказвам мнение за черната раса като явление, не означава, че мразя човека.така как ти звучи? неетично? даникога в живота си не съм се подигравал на човек, че е синеок, или да го обиждам и бия.
това че изказвам мнение за синеоките като явление, не означава, че мразя човека.
А ако ти кажа, че това човек да е религиозен е нещо генетично вродено, както ти казваш за обратните.
За мен човек да е вярващ това е избор. Може цял живот да си бил атеист, но ако някой те накара да повярваш, че е правилно да си религиозен ще почнеш да се стремиш към вярата.
Мисля, че така е и при обратните, ако повярват, че да си обратен не е правилно, ще почнат да се стремят да не са, дори и пак да се подават по навик, но ще го осъзнават вече като неправилно.
Въпрос на вяра.
Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 14:53