.
Затворена тема
Страница 14 от 95 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2365

Мега фен
    Мартин Карбовски:
    "Абе защо, мамка ви, имате нещо против паметника на Самуил? Кой ви плаща за това или ви е ухапала бясната муха?
    Защо, мамка ви, всеки ден правите анти-български неща и изказвате анти-мнения на човешката, житейската и математическата логика?
    Защо зомбирате света ни, така малък и крехък, съсипан от свои и чужди?
    Защо в България сте от турците по-турци, от американците по-янки и от педалите по-криви?
    Майките ви български ли са или са произведени от Нестле? Коя корпоративна кучка ви роди, че изоставихте приличието да не плювате по всичко, което е безценно и надписано от историята?
    Защо все сте на страната на кученцата, а не сте на страната на изядените от кучета?
    Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
    Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"
    http://www.lentata.com/page_7355.html

ПП: Имам чувство, че е писано за ауриса .... хихи
    Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 12:50

Мега фен
    Конкретно паметник на Самуил трябваше да направят дори по-голям.
    Но да му светят очите е жива гавра с ослепените български войници.
    Вземете малко да си научите историяте, продажници.

Мега фен
    защо, това е вече въпрос на гледна точка на всеки човек

Кой е продажник и защо?

аЕТЕРНалЕ, ве ти като си толкова голям демократ, я разкажи коя истинска партия може да спечерли изборите и демократично да изчисти цялата паплач? Хайде разкажи.

искам имена, а не - мажоритарна система

чакам

не се крии

Мега фен
    Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Но да му светят очите е жива гавра с ослепените български войници.
    За мен, светлината от очите през нощта символизира светлата памет на ослепените.
    Това, че светят само през нощта - нощта символизира физическата слепота, а светлината символизира светлата им памет, с която ще се помнят от хората.

Кажи сега ти да те видим?

Мега фен
    Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
    Повече от това кво да говорим?

Мега фен
    Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
    Повече от това кво да говорим?
    А защо са ослепени?:
    "Българските войски отбиват многократните опити на византийците да превземат преградата с фронтално нападение, но на 29 юли са нападнати внезапно в гръб "

Това е светлата им памет, която се символизира чрез светлината от очите през нощта.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2015 на 14:14

Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??
    Ами какво има ве? Или знаеш само да плюеш?

Супер фен
    Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
    Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"
    Карбовски е лицемерно лайно - същото като сидера. Спомням си дебатите за гей браковете - излишно е да споменавам какво му беше там мнението на този господинчовец, но много знае иначе да говори за унижени и смачкани хора. Гък не е казал като през месец-два излизат статии за някой пребит от хулигани, 'щото им приличал на обратен.

Иначе на мен статуята ми харесва както си е. Унгарската корона на главата на Самуил малко не ми се нрави, ама ще го преживея.

Сега да бутнат тази на руския цар пред парламента и да сложат една на Симеон и ще съм на върха на щастието си.

чакам аетернале, разкажи каво става като няма партии

Мега фен
    "- Има ли участие дългата ръка на Кремъл в осуетяването на проекта?
    - Не ме вълнуват подобни теми... Аз поне не съм чел от руското аташе поне да има подобни изказвания от този род."

ПП: Какво да коментирам повече. Май заглавието на статията, провокира.

Супер фен
    Направиха се разкопки, откриха си нещата, почистиха си, изметоха и си отидоха по живо, по здраво. Тези хора бяха пратени да пречат на полагането на фундамента. Единият от тях ни изкара картичка от сорта „Славяни – Русия” и започна да ни предупреждава да напуснем мястото. После същите хора пишеха до някаква комисия в Народното събрание.

Мега фен
    Тук той говори за някакви трима журналисти, а не за руското аташе (както се изтъква в заглавието на статията).
    Не се казва какви са тия журналисти.

виж сайтовете и журналистите, които пишат статии срещу паметника.

цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.
    Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.

Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.
    Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.

обаче загиват 30 хиляди българи на страната на Червената армия. И още толкова партизани преди да ни окупират и да избият 30 хиляди с преврата, и какво се получава? Българи убиВат българи най-много, не други.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.
    ти учебник по история отварял ли си през живота си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си