- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
"aurissaaaaa", ти "Auriss"-а ли си или си друг човек? Да сме наясно?
Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи
Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та
Сорри, ама ще трябва да се примириш с демократичните ми военни бази и противоракетен щит, които ще разгърна в близо бъдеще около границите на профилната ти личност. След това ще направя преврат в хола на Дарки. И ще поддържам борбата с тероризма с племето на аурисите в близкия изток.
ако се появиш в близост до мен, най-много да те изхвърля в някой казан.![]()
Welcome to the Jungle...
Абе дефенди само във вашите сифилистични педалски мозъци човек може да се защитава от щит. Никъде другаде.
bastun shto ne mi otgovori za demokratichnite ti partii
смели го ве дрислю, толкова си заблудено човече, за да си мислиш, че тези личности ще са по-различни, в крайна сметка всичко става зад завесата, че човека с повече пари си прави по-силна реклама, но не е нужно да имаш голям мозък само количествено.. и хайде де, кой ще приложи тази система, коя личност и как? Кои хора? Как? Да те видим, защото само ми спориш.
щели личности да избират, те сега малко личности щото се избират.
обаче не забравяй, че трябва да е демократично и всички да са доволни
и пеефски да ръкопляска
Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.
и мислиш, че този твой ''съвестен'' общински съветник няма да го опетнят и изриат говедата веднагически?
Колко хора мислиш,че народа познават лично, че да разберат кой лъже? смех
Така на теория много добре ми плющиш демокрация, но ще те видя като посетиш парламента и се изправиш пред цяло стадо говеда... та точно тук идва въпроса КАК ще го постигнеш? Революция ли ще ми правиш? И ако е революция, нали знаеш, че до сега много малко хора са си дали доброволно оставките? И нарушаваш демокрацията? А колко хора ще те подкрепят? И накарая да не стане Украйна?
или ти искаш само с независими депутати... ти знаеш ли държава без партии? Без да имаш някъде опора и хора с общи възгледи какво мислиш, че ще правиш? Такива хора остават дребни чиновници, никога не стигащи до големите риби. А не помня някога в историята да сме стигали до съвършенство, в което няма никой над теб. Защото то става една идеология твоето, досущ като комунизма.
аз съм отчасти (ама много малко ;д) сългасен с климатика - напоследък си мисля, че е далеч по-важно да се напълнят затворите с родните ни 'бизнесмени', отколкото да се занимаваме да си преизбираме политици. Докато има заможни хора действащи незаконно ще има и беззаконие.
Интересна статия : http://talkingpointsmemo.com/livewir...nger-democracy
България, мисля си, в сходно положение.