.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
    КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
    Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
    Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
    КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
    Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
    Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.
    и мислиш, че този твой ''съвестен'' общински съветник няма да го опетнят и изриат говедата веднагически?
    Колко хора мислиш,че народа познават лично, че да разберат кой лъже? смех

Така на теория много добре ми плющиш демокрация, но ще те видя като посетиш парламента и се изправиш пред цяло стадо говеда... та точно тук идва въпроса КАК ще го постигнеш? Революция ли ще ми правиш? И ако е революция, нали знаеш, че до сега много малко хора са си дали доброволно оставките? И нарушаваш демокрацията? А колко хора ще те подкрепят? И накарая да не стане Украйна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си