- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
кво предизвиквателство...дай линкове, дай инфо нещо, а-у. Някой си написал нещо и аз какво - за чиста монета трябва да го взимам. Айде да предположим, че съм склонен да проверя - дай информация. Кой им е забранил да отглеждат селскостопанска продукция ? Кой им е забранил тежката индустрия ? Кой им е забранил кораби да имат (вторият най-голям флот в НАТО имат) ? Какви други стоки им е забранено да правят ? Съвсем настрана, че гърците имат страшно много бизнеси по балканите - в Румъния държат няква колосално корумпирана банка - като нашето КТБ бог да го прости :Д - нещо такова четох наскоро. В България, Македония и Сърбия имат строителни компании и доят и цакат конкуренцията. Познат на нашите също е собственик на такава и преди години съм се наслушал за миризливите гърци, 14-те им заплати, 6-часовия им работен ден и държавните пари, с които му подбиват бизнеса, а после вършат нескопосана работа.ПП: още едно предизвикателство към форумните спецове.
Аз съм буквално сигурен, че ако хванеш да ровиш, половината мизерии в държавата ни ще се окажат 'благодарение' на руски, гръцки и вероятно австрийски 'бизнесмени'.