- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Западноевропейците ще ги избият като им дойде до гуша, не го мисли. Както са ги избили преди 600 години; както са избили и циганите си; както бяха на път да избият и евреите ... така ще избият и мюсюлманите ако прекрачат границата.Доказано е, че след няколко столетия исляма ще е водеща религия тук..
Не знам как го виждаш това ислямът да станел водеща религия като едно 80% от населението в цивилизованите държави са атеисти или агностици. Единствената причина чалмите да се гаврят със западните общества са разните леви псево интелектуалци, които крещят расизъм и се самобичуват задето родителите им са лели кръв и са се скъсали от бачкане, че да им осигурят някакво бъдеще.
И т'ва ще мине. То вече почва да минава - крайнодесни партии се надигат из цяла Европа. Което не ме кефи принципно, ама явно е необходимо на този етап.
Днес попаднах ей на тая дивотия : https://www.youtube.com/watch?v=KM4Xe6Dlp0Y
Не била красива, ами просто виждаш ли представата за красиво били бели хора ... Ей ми ти такива диктуват културното развитие на запад. На хората явно е взело да им писва ако съдим по политическата обстановка.
В Австрия примерно са на път да изберат нацисти ... :Д Не че е учудващо предвид епидемията от убийства и изнасилвания, за която не сте чули нищо, 'щото медиите просто не отразяват случващото се там - бежанци и а-у, знаете песента.
Мисълта ми е да не точиш лиги по разпадащия се запад, 'щото неведнъж са били в къде по-лошо положение западните държави, и всеки път са излизали дори по-силни.