http://ec.europa.eu/public_opinion/a..._bg_bg_nat.pdf
над 75% от българите искат повече интеграция с ЕС

технологично развита държава :Д:Д:Д в сглобяването на компютри с компоненти производство на врага ахуаххаухауауха

Аз като разбрах, че прословутия правец с сглобяван с компоненти от САЩ щях да потъна от срам;

Казах ти - комунделите сами си признаха 89-та, че внасяме продукция от чужбина - и то такава, която традиционно се произвежда тук.

ФАКТ

Малинов, манолов или нещо от тоя род се казваше червения бастун, който го признава на едно от съборчетата на червените изроди.
Тошко също си го признава впроследствие, и нарича комунизма 'недоносче' - сякаш оплювайки системата ще му се размине некадърното управление.
Уви, разминава му се де

А сега можете ли с 500 700 лв заплати да ходите?
Аз човек с висше образование с под 1000 лева заплата не познавам. Всъщност с под 1500 не познавам.
На една позната на майка ми дъщеря й ми предлагаше работа преди Х време - момичето е на моята възраст, управителка в една фирма - 4 бона прибира в края на месеца. Обясни ми, че племенникът й е отишъл в HP да работи и затова се е отворило мястото и се оплака, че взимал повече от нея.

Смятай колко си смешен да ми говориш тук за някви трицифрени суми. Аз за толкова не бих излязъл от нас.
От друга страна имам познати, които бачкат за тия пари, де, ама каквото си постелиш дето се вика - хем имат потенциал, хем не щат. Еми ... т'ва е положението.