- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
тия които взеха властта след 89г не случайно мафията управлява държавата
най-вероятно никой не е чел разсекретените доклади на ЦРУ и на СССР че и нашите собствени
до преди 89г имахме разузнаване във всяка страна в турция зам ком на ген щаб на турската армия беше български агент
като си разсекретихме докладите по заповед от САЩ беше разкрит и убит
та ЦРУ ни наричаше ''костеливия съветски орех'' понеже знаехме повече от тях и не се получаваше да вербуват наши хора
иначе нашето разузнаване имаше обръчи от фирми в чуждите страни които бяха на името на натурални граждани
да речем Хосе има магазин който уж е негов но някой си бай иван идва и му казва трябват ми толкова пари
Хосе му ги дава щото иначе няма да има Хосе та нашето разузнаване се издържаше само имаше доста средства и можеше да действа без проблем където и да било
но ЦРУ успя да вербува един руснак на име Горбачов който заличи СССР по думите на бивш охранител на Тодор Живков знам че самия Живков не е вярвал че промените в Русия ще ни се отразят
докато ЦРУ не вербуват наши политици които след преврата взимат властта (сещате се кои вече нали? )
и не случайно веднага започва Американската пропаганда
издаде се закон който да спонсорира новите партии и то много сериозно и видиш ли ти всеки си направил партия и по този начин някой източи доста пари от партии фантоми
след това всички е явно обръчи от фирми които също бяха финансирани
или юго агент схемата с пирамидите
мога да разкажа и как изчезва част от българския златен резерв и защо е взривен мавзолея и как случайно изгаря цял камион с войници които не са избягали от пламъците но това е друга тема
Последно редактирано от haritov : 06-10-2016 на 21:28
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.