- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Може би този живот ѝ харесва, не всички мечтаят да стават мултимилиардери и да притежават по 50 яхти.
Образованието е запалване на пламък, а не пълнене на съд. Сам трябва да се научиш да мислиш, ако някой те учи да мислиш, това няма да е индивидуална мисъл вече
Ми може да й харесва. Не става въпрос само за парите тук. Езиците в прочем ги е научила от туристите.
На някой му сложи един стол с храна и ще е доволен. Други обаче имат цели. Желаят повече, не материано.
Не ставаше дума за мисленето. Малко хора мислят. Но дори мисленето иска провокация.
Става въпрос в какви ценности, възпитание, идеали и насока се поставя масата да гледа с цел нейнотл деградиране и неосъзнато самоунищожение.
сички са заблудени, само климатика не е
Германия няма да се справи!
"Точно преди една година Меркел произнесе паметното "Ще се справим" и приветства с "добре дошли" стотици хиляди бежанци. Ще се справи ли наистина Германия? Не, категоричен е главният редактор на ДВ"
http://www.dw.com/bg/%D0%B3%D0%B5%D1...%B8/a-19515375
ПП: И от Дойче Веле се отчаяха.
Тва не останаха интелигентни либерали във форума.
Дарки, Търнала и Ауриса толкова ни радваха.
communism is "a blind alley, far away from the mainstream of civilization"
Vladimir Vladimirovich, 1991
Тежка загуба на партията на Меркел на изборите в Берлин
http://dnes.dir.bg/news/izbori-Germa...-23933313?nt=4
Млада жена се обеси, остави 10-годишно сираче
Майка на 10-годишно дете се обеси заради безпаричие
http://www.novini.bg/news/379082-%D0...%87%D0%B5.html
ПП: някой либерален капиталист нещо да каже?
Последно редактирано от defender : 09-19-2016 на 19:31
Какво каза ББ, в случaй, че спорaзумението с Турция пропaдне, кратко и ясно:
https://www.facebook.com/dimova05/vi...PAGES_TIMELINE
Франция се превръща в колония на своите бивши колонии
"В арабския квартал ме гледат любопитно, но не ме закачат. Аз сияя с идиотската усмивка на туристка, която е попаднала тук по погрешка. Навсякъде продават пица халал, на масите в кафенетата седят престарели африкански старици с големи шарени тюрбани на главите. Срещу прекрасния затворен католически храм на улица „Доминиканска“ върви оживена търговия с талисмани срещу уроки и мюсюлмански броеници.
В центъра на площада се издига великолепна триумфална арка в римски стил. Аз съм единствената туристка. Около арката се разхождат бременни арабски матрони в бурки, които бутат пред себе си детски колички, а до тях подтичват по-големите им деца. (Това не са ви белите квартали, където французойките вечер разхождат малките си кастрирани кученца.) Всичко до болка напомня сцена от исторически филм: Рим, превзет от варварите. Тази арка има две възможни съдби. Едната е печална. Когато мюсюлманите вземат властта, тя просто ще бъде взривена, като символ на езичеството. (Припомнете си Буда и талибаните). Другата е по-перспективна. В арабските училища децата ще учат, че арката е била построена от арабите. (Не се шегувам! В Косово в албанските училища учителите набиват в детските главички, че прекрасните древни сръбски манастири са шедьоври на албанската архитектура, които после са били превзети от злите сърби).
Броят на бременните арабски жени заедно с люпилото от вече създадените деца, напомня огромна фабрика за производство на нови френски граждани. Най-изгодният бизнес във Франция. Четири деца осигуряват на майката добър доход от държавата, безплатни медицински застраховки, безплатно образование и много привилегии. И даже ако някой ненормален младеж се взриви с викове „Аллах акбар!“, на майката с децата никой няма да посмее да посегне. Та те са французи!"
Аурисе, когато бъдещата ти дъщеря се омъжи за арабин, а бъдещите ти внучетата станат алах-акбарчета, а ти си седиш усмихнат, чак тогава ще те призная, че си истински привърженик на глобализма и мулти-култито.
Последно редактирано от defender : 09-26-2016 на 13:57
?? ти англисйки знаеш ли изобщо? що за несвързан коментар беше това ?
Да бе, видях какво си публикувал, за някакво си разминаване между очаквания и реалност на туристите .
Но това, което съм написал не се ли отнася за тебе? Ти не си ли супер популярния във форума Аурис ултра либерала? Това фрапиращо, почти извън контрол, супер рисковано, с цената на човешки животи и на границата на войната преселение на народите и мулти-култи не се ли дължи на либерални течения и партии в Европа или се бъркам?
Последно редактирано от defender : 09-26-2016 на 18:44