- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Заради псевдо-националистически идиотщини и чиста фашистка демагогия. Не съм фен на тоз нео-либерал но не съм го и отписал. Но когато пролетариата се подтиска и социалната политика изоставена, такива "alt-right" лайна като тръмп и фараж лесно подяждат страховете и емоцийте на обществото. Когато никоя алтернатива не е задоволителна тръгваш към най-радикалната за да те забележат и проблема да се установи. С огън не се гаси огън. Особенно с тази идеологична "трета вълна" на политиката с края не ерата на Татчър и възхода на Блейр, таз централно ориентирована политика, ни социална ни консервативна, до никаде не я докара из Европа.
Най-голямото политическо постижение на европееца за последните 2000 години пълни с война и кръв, а лайна като лю пен и обан да серат на всякаде по ЕС.
Не мога да ви разбера вас националистите, какво ви е толкоз дошло че да остановявате сексуални връзки със социално конструирани понятия като граници, традиции и история. Квото е в миналото е в миналото, гледайте напред бре, с такъв манталитет Хоукинг а прав че ще измрем всички до края на хилядолетието. Ми утре ако някой зелен хомосексуален извънземен посети, ти кво ще го депортираш ли, не дай си боже пък и се окаже мюсюлманин.
https://www.washingtonpost.com/news/...the-e-u-again/
Последно редактирано от Zlennox : 11-25-2016 на 16:22