.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Супер фен
    Обясни ти се, че демокрация не означава власт на простака / мнозинството. И на теб ти препоръчвам да прочетеш републиката на платон. Почва да ми става неудобно да препращам към едни и съща книга всеки срещнат, но е потресаващо колко склопено са възприятията на хората.

Съединените щати са република, която е съставена така, че властта да е в бизнес елита, а не в масите. Бих поспорил, че именно глобализацията доведе до затъването на американското общество, и че някой като Тръмп действително би могъл да го съживи. Имаше и период, в който смятах, че ще е по-добрият избор на фона на Хилари.

Ще ми се демократите да бяха разяснили на света, че е дупе и гащи със северноазиатските фашисти преди изборите, вместо да съчиняват всевъзможни глупости, които в крайна сметка да му вдигат рейтинга.

Тва парите играят на всякъде. Тва е една световна мафия, прикрита зад паравана на лозунги за "любов", за да си прокарват интересите.
    Тая "мафия" е поне на 2500 години. Прочети Републиката

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Ще ми се демократите да бяха разяснили на света, че е дупе и гащи със северноазиатските фашисти преди изборите, вместо да съчиняват всевъзможни глупости, които в крайна сметка да му вдигат рейтинга.
    http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38721056
    опааааааа, става интересно

и още по-интересно
    http://www.businessinsider.com/ameri...draw-un-2017-1

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Прочети Републиката
    Чел съм някои откъслечни неща, дето по някаква закономерност се редували няколко системи на управление една след друга. Ама не съм я чел по-подробно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си