- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не на казармата
До колкото разбрах ще връщат казармата.
Не се записвайте в българска казарма.Не си струва.
По добре се запишете в Ал-Кайда,Ал-Кайда не е ваш враг те ви разбират а не като бг политиците който ви изпращат на смърт.
Мене със сигурност ще ме вкарат в казармата но българин мене няма да ме победи аз съм Германец.
Третия райх не е ваш враг
ДА на задължителната казарма за Марти и Димитар от форуна.
Пич, ти да не си представител на Ал Кайда в България? По-си дразнещ от ония какички дето постоянно ти раздават брошури за новите продукти на Avon..
na maika ti putkata typanar
Аз съм ЗА казармата. Прекалено много педали се навъдиха.
Трябва да има казарма, стига с тея бръснати крака и ръце ! То вече мъже не останаха, а педали дето си говорят на кой маникюрист ходили, на кой козметик и т.н.
Точно заради ей такива малоумници, като автора на темата трябва да има казарма... Като си германец защо, по дяволите, пишеш в български форум? И защо си още тук, ами не си си бил шута към любимата ти Германия? Мама и тате ли не дават!? Хаххаха, смешник....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
И дедовщина по руски. Че да видят те какво е то ред и дисциплина. Мама им п*далска.
aaaaa тези не ги пускат в казармата че ще им е прекалено хубаво![]()
Ich bin Deutsch
Ich bin mann
Ich bin Nummer 1
so dass die bulgarische Bastarde nicht Gewirr
https://www.youtube.com/watch?v=ctx2RvSn3zg
Не знам кои са ми по-смешни - тези чието най-голямо постижение в живота е че са ходили на казарма, или тези които им се връзват![]()
Последно редактирано от Дъщеря Ти : 04-30-2015 на 19:18
Че кво й е на казармата, ще научи малко на дисциплина гейчетата които се навъдиха наскоро
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Каза че казармата е била по-лошо от загуба на време и винаги е бил против войните![]()